Marigmar, sve najbolje u bracnom zivotu :))))
Ugolina, mislimo na tebe i sretno!
Sanjarka, nadam se da danas idete svojoj kucici i da ce sve krenuti kako i treba.
Cure, meni je beba stalno bila ludo aktivna, bas vragolasta ali zadnja 2 dana je jedva tu i tamo osjetim. Vec je 3. dan od straha poslusam sa Baby watcherom i otkucaji su idealni pa se mozda samo smirila? Smije li se uopce smirit? Znam za onih 10 pokreta u koliko, 2 sata al ona kao da spava stalno dok je ja ne izdrmam. Ima li ko od vas slicna iskustva pred kraj poroda? Pregled mi je tek u srijedu...
Pridruzujem se i ja klubu vas ranoranioca, vec 3 dan za redom u 4 i pol budenje i nema sanse zaspat natrag a sto je najgore bas se izmorim preko dana jer stalno negdje trcimo i nesto radimo i zaspem u ponoc, i osjecam da sam umorna ali nista od spavanja.
Mi smo konacno jucer poceli farbat sobicu, danas jos dovrsit i HB bar taj posao gotov. Sad bi ja vec i spavacu farbala ali mislim da ce sacekat to jos malo 😂😂
Ja vam uopce nisam zapamtila koja je sto napisala tako da vise nemam sto rec hahah
Uzivajte u danu, spavajte, odmarajte, a vi koje ste na redu radajte
Ugolina sretno.
Bolnice - sve iste. Ako je porod ok i na cesti ces se porodit. Ak se komplicira, sudbina ce svoje izvesti.
Eto ja ovog puta biram bol gdje kakti forsiraju prirodni porod pa nokautirana.
Sunshine tjedan prosao? Sto kazu? Osim sto cekas uzv.
Kod mene naravno trudnoca, valjda bi do 45tt mogla, samo za trbuh bi trebala onu hodalicu. Moram se slikat, danas zadnja prilika. Sutra potraga za odjelom za patologiju trudnoce na sd
Ako netko zna kud treba ici pisite!!!!
Sanjarka jel danas doma ides?
Ja ti od srca (svima) preporucujem da si kupis cooltwister za ad mlijeko. Ohladi vodu za bocicu momentalno. (Muller 200kn).
Mare kako klinjo? Meni naravno duet, njemu nos curi meni poceo pomalo. Jedino sto se raskasljao u snu. Temp nema. Uh bas muka ga takvog ostavit
Jutro cure!!
Samo da nabrzinu cestitam Zumbul na rodenju sinka!!
Marigmar cestitke na ulasku u bracnu luku!
Ugolina sretno dns na pregledu!
Lunale, poprati malo ta gibanja. Ipak nije bas dobro da se bebi malo mice. Znam sa kazu da se pred porod bebe smire, ali svim curama koje su rodile a koje znam, ukljucujuci i mene, bebe su se micale i na dan poroda.
Sanjarka, nadam se da ste barem malo skuzili dojenje i hvatanje bradavice. Ja isto dojim sa sesiricima i mogu ti reci da nam ide sad vec sasvim pristojno.
Samo zivce razvuc na najjace!!
Lunale znaju se pred porod umiriti bebe.
Kad ides na kontrolu? A i u terminu si pa ako nece ctg biti idealan eto te na toboganu.
Obicno cim se pozalis nadoknadi lupanje za 5dana :P
Abies mali je dobro,veseo razigran.Al evo vec 4dana samo bi se mazio sa mnom,grlio,ljubi me😍
Abies zao mi je za tvog malog,to je najgore tako.
Abies, kontrola mi je u srijedu a termin mi je za 11 dana. Nemam nikakve simptome ili naznake za tobogan, cak mi se cini da su mi se sise nekako ispuhale, cile mekane, obisene :D al ogromne su pa mozda tezina cini svoje iako ocekavila sam da budu sve tvrdje, to mi je nekako logicnije?
Inace sam bez problema za bilo kakvu akciju, djirajem stalno, cistim kucu svaki dan (perem, ribam sta triba i ne triba - imam i dva psa, jadne perem kako mi koji dodje pod ruku i njih bi u masinu da mogu). Ciscenje me pere od pocetka trudnoce.
Evo prasica se javila i to postenim sutom cim sam sjela pisat o njoj idem pokusati lec pa mjerit onih 10 pomaka u 2 sata. tjesi me sta su joj otkucaji normalni a i sad ti i Dunya sto kazete da se znaju smiriti...
Nisam bas citala unazad o cemu ste sve pisale pa nadoknadim lezeci!
Jutro ljetnice!
Ugolina sretno danas!
Ja evo isto ko i vi odspavala nisam skoro nista tako da sam mortus.
Sanjarka kako si nam ti i tvoj Petar? Idete doma danas?
Ja sam za danas mislila napravit tiramisu, ali jednostavno uvjeti nisu dopustali... ako dođu gosti, ima sladoleda za kupit ;-)
Sad kako sam doma pocela sam razmisljat o porodu (a kako je i ovdje tobogan aktivan) ja se isto nadam prirodnom ko i prvi put. Da me fino ostave samu u boksu da se sama porađam u svom miru i da dr dođe u zadnji čas da uhvati bebu :-) bonus bi bio stvarno dobit ili stolčić ili da me bar puste dolje sa stola pa da izbjegnem rez.
Crazy koliko je razmak prvorodjenog i termina druge bebe? Bit ce dogodine veeelika torta
Sortiraj odgovore
Najstariji