Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    05. Lipanj 2016. 10:46

Ljetnice 2016 ❤

Svibanj 
    Ugolina 27.05.2016. cura/Josipa

Lipanj
    Gita1991 04.06.2016. decko/Josip
    bettyboop_st 08.06.2016 dečko/Andro
    Abies 08.06.2016. cura/Petra
    teja4444 11.06.2016. dečko/Leon
    Bebacica 12.06.2016. cura/Antonija
    Jambica 14.06.2016. cura
    Sarlina 15.06.2016. cura/Mia
    Pupano15 15.06.2016. cura
    lunale 16.06.2016. cura/Aria
    baby♡girl 22.06.2016. dečko/Adrian
    deedee01 22.06.2016. dečko
    Nessah 23.06.2016. dečko
    Iva1989Lea 25.06.2016.decko/David
    Curicax3 25.06.2016. cura/Katja
    Leptirica12 25.06.2016. dečko
    Sunshine1 26.06.2016. cura/Tena

Srpanj
    Pixii 04.07.2016. dečko
    Kokolo5 05.07.2016 cura/Leni
    Bruna257 06.07.2016. cura/Sofia
    ivf_mommy 11.07.2016. cura/Marina
    Pupoljak 13.07.2016.
    Inaj 13.07.2016. dečko/Filip
    Silvestrica82 14.07.2016. dečko/Bartul
    SanjaKlokanica 15.07.2016. dečko/Vito
    Kleopatra1606 15.07.2016. decko/David
    Kika832013 20.07.2016. dečko/David
    Aurelija 20.07.2016. cura
    PeppePula 22.07.2016. cura/Mara
    Sandrichx3 27.07.2016. dečko
    Miska 30.07.2016. cura/Mila
    CrazyPuppet 31.07.2016 dečko/Josip

Kolovoz
    Crnatockica 03.08.2016. cura/Tessa
    Marigmar 06.08.2016 decko/Noa
    Zabica25 08.08.2016 cura/Hana
    Ejic 17.08.2016. decko/Marcel
    Deeka 17.08.2016. curica
    Tpol 20.08.2016. cura/Lea
    Vjeverica8 22.08.2016. dečko 
    Mare1989 29.08.2016 cura/Lara
    Lena_004 29.08.2016 cura

Stigla roda - *Ljetne bebe
     2016* 🍼🐾🎉🎈

Malamimi - Igor i Maša 24.04.vag. (20.05)
    Ellie - Ena 06.05. cr. (05.06)
    Tynchy - Karlo 17.05. cr (31.05)
    Marie4 - Hana 17.05. vag (20.05)
    MalaKoza - Emily 21.05. (12.06)
    Starim - Noa 22.05. vag. (23.05)
    Cro262 - Maja 23.05. cr. (04.06)
    Dunyasha - Nika 26.05. vag. (05.06)
    Majadila - Andrej 27.05. (16.05)
    Sanjarka88 -Petar 02.06.vag.(30.05.)
    Zumbul -Luka 02.06. cr (19.06.)

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

bellaru
    05. Lipanj 2016. 11:15

Sta se tice petrove ja sam u zadnje vrijeme cula samo najbolje. Al sam isto to cula u zadnje vrijeme i za vinogradsku. Ja idem cesto u vinogradsku sa bakam i dedama pa je meni ta vinogradska mesarija zesca i nebi isla tamo:/ a ako imas srece mozes rodit i na autobusnoj stanici da nista ne bude a isto tako mozes rodit u u najspecijaliziranijoj bolnici za porode pa moze ispast 100 komplikacija. Moja sestra rodila prosle godine u petrovoj i imala vezu doktora kojem se dala koverta pa joj to nista bas nije znacilo jer je on taj dan imao ambulantu cijeli dan a ona otvorena od 8 uj do pol 2 popodne i samo ju sorali dripom da  bi on dosao nakon bulante i pitao ih u radjaoni jesu normalni da je skroz otvorena od jutra i porodio ju u 10 min a mucila se cijeli dan:/ ali u petrovoj su im sobe odlicne, velike, svaka soba kupaonu sta vinigradska mislim da nije ni imala do nedavno. Tako da cure van mora izac a sad kako i gdje tako ce nam u tom trenu bit svejedno:/

Sanjarka88
    05. Lipanj 2016. 11:16

Hello hello ljetniceeee 😘

Ja cekam nalaze da nam vise jave jel idemo kuci, izgorit cu od iscekivanja.... Aaaaa drzite fige! 
    Ukratko ok smo, noc prosla ne lose uz pomoc nadohrane. Cice su pocele bas bolit pa izgleda da se pune. Nesto i pocicamo pa smo sretni 😊
    Eto nista nova osim sta sa dok se premjestam po krevetu osim guzice i maternice drzim sad i obe cice da se ne raspuknu od boli 😂😂😂

Puno ste tema prosle.

Ugl
    Dojenje da al ne ako postane mucenje za njega ili mene. Nije mi to prioritet potrudit cu se pa sta bude bude 😉 
    Rooming in jos jednom moram naglasit MORA ostavit i drugu opciju ovo jednostavno nije humano nemamo sve isti porod ni posljedice posli. Mucenje za mamu i bebu (govorim u svoje ime).
    Rodiliste prijatelj djece zato sto forsira dojenje? Ma daj nedam nikom za pravo da mi naredi podoj i uz to mi bradavicu navuce do plafona. Ono super i treba mi pomoc al molim pitaj prije da li ja zelim to uopce. Bilo bi bolje da prominu pelene vise od 3 puta dnevno ili bar im obucu normalniju odjecu da ja skuzim kako da to skinem 😂😂 da ga sama prominim...
    Pedijatri su svi ko nosom do neba bas sam s njima razocarana 😠
    Sestre vise manje ok, ima iznimaka no sve je to u granici normale...

Sto se tice samog boravka ovdje.
    Par savjeta
    Chicco ulosci OBVEZNO, ako bude slabije krvarenje i ne trebaju ma super no racunajte na potop prva dva dana i  vir je tu nemocan
    Tbl za bolove isto imat, maternica rastura (mozda ne toliko prvorotkinje mene bar tad nije) u rangu najgore menge (meni)
    Kod epizotomije jako godi tusiranje pa se potrudite dogegat do tusa svakako, kod brisanja koristiti vlazne maramice (baby ili za int njegu) pomognu koliko toliko, rana se presusi pa zateze pomaze joj svako vlazenje
    Spavacice ponit u svakom slucaju svoje ako ne zelite umrit od vrucine u njihovoj debeloj, dugog rukava a broja 56. Preporodila sam se odkad sam u svojoj laganoj kratkoj iz c&a preporuke!!
    Imati tetra pelene i maramice za bebu stalno bljuckaju di god ih stavili 😂
    Ponit neku energetsku cokoladicu ili sta vec za posli poroda, uzasno mi se vrtilo kad su me doveli u sobu a ruke mi se tresleeee mislila sam da sam gotova spasila me momentalno. Ja sam je imala u torbi za radjaonu no tamo je nisam iskoristila.
    Melem ili nesto drugo za usne meni su bas popucale

Sitit cu se ja jos toga, deeka tebi naknadno napisem za torbu

Abies
    05. Lipanj 2016. 11:19

Bellaru ja iz vinog imam samo traume. A opet sam se vagala bi li opet u vinog ili na sd. Ne znaci da bi mi opet tamo bilo ruzno. 
    A tko zna kako ce mi tu biti. 
    Drzim svugdje isto. Sto je Ugolina pisala nece nas percem po dupetu. I bit ce jedan nadrkan doktor i sestra i oni kao melem

bellaru
    05. Lipanj 2016. 11:33

Abies kad je taj doktor dosao i putao moju sestru jel ju boli a nije stigla na epi jer su je na ctgu predugo drzaki i ona rekla da boli i rekao doktor babici dajte joj protiv bolova i babica usla i kaze mojoj sestri da ja kad sam radjala meni nije dano nista protiv bolova a moja sestra joj je sam rekla dal ju je tko sta pitao. Samo ja ko zna dal bi se snasla i odbrusila il bi sutila ko zalivena. Inace se nedam zezat od takvih da prostite na izrazu nedojebanih baba al ko zna kako bi tad. Ma i ja sam razmisljala cak i o podobniku na sta me moj gibic popljuvao na finjak:/ i ponudio mi vezu u vinogradskoj. Al eto ja kraju sam rekla idem u petrovu. Ako tamo ne znaju sta rade onda ne znaju nigdje. A ostalo kako imam srece. Al posto sam jako neodlucna vaga jos se stignem i predomislit 5 puta 😂

Sunshine1
    05. Lipanj 2016. 11:34

Sanjarka kolko snage i volje imas zeno svaka cast!
    A odgovori i izvjestaji uvijek iscrpni.

Ja sam stigla sa uzv,bebuska je napredovala od ponedjeljka a ono za nekih 100 g,sad cekam dr da vidim kolko ih to zadovoljava. Sinoc se vrtila ko luda i naravno okrenula tako da gleda ravno kroz pupak ne znam kako su rekli za taj polozaj naziv!
    Malo sam ispitala i rekli su da najgore sta mogu ocekivat jr da bude lijena i preslaba za sisu i da ce mozda malo jace pozutit.
    E da,i kolko god sitna bila, ima podbradak! Ljubav sitna

url=https://lilypie.com]

mare1989
    05. Lipanj 2016. 11:36

Sanjarka drzim fige da danas ides doma sa svojim Petrom.

Sanjarka88
    05. Lipanj 2016. 11:40

Ugolina sretnooooo danas! I nek krene više ❤ joj bas me nasmijes sa svojim postovima legendo! Nek ti i porod bude u tako pozitivnom tonu 😘

Abies joj sutra ti u bolnicu. Vjerujem da si nervozna. Samo opusteno cura samo sta nije stigla mislim na tebe. Hoćeš nam se moc javit od tamo?

Bebacica uh! Drzi se! I nadam se da nece bit potrebe za indukacijom 😕 ajmo nek cura krene sama da mamu ne muce 😘

Lunale normalno je da se umire pogotovo sto pratis otkucaje ❤ pokušaj svakako pratit te minimalne pokrete kroz 2h da budes mirnija 

Pixii ja nisam pila malinu. Porod mi je bio brz a koliko bi bio laksi da sam to pila neznam

Bruna mene i dalje vuce ta tvoja torta iako sam se rijesila trudnickih hormona 😂

Crazy zelim ti porod iz tvojih zelja i da bar ti prodes ovaj put bez epi kad ja nisam 💪

Miska uzivajte u slatkim pripremama 😊

Crnatockica ja i ti bi se super slagale u stvarnom zivotu 😉

Marigmar kako je proslo? 🍻

Sunshine javi novosti! 😘

Zabice mokraca me pece da a za veliku nuzdu ti javim kad se ohrabrim tamo negde oko Bozica 😂

Tpol ti si vrhunska majstorica! Predivnoooo 😍

Kad smo kod voznje ja vozila do zadnjeg dana doslovno jedino se nisam sama odvela rodit to bi ipak bilo previse 😃

Dunya javi se na bebe kad stignes i ostale cure isto da se mozemo malo jadat zajedno smo jace! 😘

Aurelija
    05. Lipanj 2016. 11:47

Sanjarka, držim fige da vas puste! Hvala za info za rodilište, uzet ću i ja tih par stvari!
    Dunya, super da se javiš redovito i bravo za dojenje! Jel ti šeširići služe tome da beba manje bradavicu ošteti i kad si počela koristit-odmah u rodilištu ili?
    Abies, Ugolina, Sunshine, sretno, vi ste sljedeće, kojim god redom!

Mi jučer išli posjetit jednu tromjesečnu bebu i malo sam se razočarala (roditeljima naravno) - mama nije ni pokušavala dojit, plus duda i ona ležaljka non stop u điru! Na trbuhu nije bila nikako, a sad već fino drži glavu i mogla bi komotno vježbat vrat, leđa... Naravno nisam ništa rekla, al ono... 

Abies
    05. Lipanj 2016. 11:57

Sanjarka thanx 
    Peru me svi moguci hormoni danas. Jos da malac nije smrkav bilo bi mi nijansu lakse.
    Straha nema, ok ima doza al ignoriram. Sutra vam pisem, a onda ak kog nazicam mob uto pisem, ak ne tek srijedu. 
    Bar cu se krenut smanjivat u obujmu 
    Jos nisam torbu preslozila. I produzila boravak. 
    Slonici i maslacci......

Jesi me nasmijala, nuzda za bozic!!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.