Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bellaru
    04. Lipanj 2016. 15:27

Deeka meni termin 22.8 a ja se vec sad osjecam ko mali nilski konj  isto kod spavanja utrne jedna strana pa se prebaci na drugu pa utrne druga. Isto kod ustajanja, znam se valjat po fotelji dok ustajem da me muz gleda ko da sam pala sa marsa  a vrucine kad dodju isto ne znam sta cu. Usla na put za vikend a stopala i zglobovi mi natekli ko da sam beba slon😨 
    Ma ne sekiraj se onda je curica:) slobodno u shopping haljinica. 
    Atica a dal treba za muza kupit to odjelo il dobije tamo? 
    Zabica kome treba platit? Kao vezi nekoj? 

A cure moje ja koristila hodalicu pa jenssd hodalica strogo zabranjena. Ispada da sam ja deformirana jer sam hodalicu koristila. Ista stvar sa tom hranom da se ne smije mlijeko,ovo ono, nas su sopali sa svim pa smo svi zivi i zdravi pa cak zdraviji nego danasnja djeca. Mojoj sestri pedijatrica rekla da ne smije mali ni onaj vrtic koristit. Nista to meni nije jasno.

Marigmar
    04. Lipanj 2016. 15:38

A budemo koju slikicu okinuli ak cu stati u haljinu od prošle godine, ak ne onda bolje da me ne vidite jer će to biti najsmiješnije vjenčanje ikada, ugl kuma trudna isto Ko i ja, prstenje nemamo jer ga ne bi nosili i nije nam bitno, zato i kažem da sam mislila da će grmiti danas posto nas dva Odosmo matičaru, znam da smo svima čudni ali to smo htjeli samo sada zbog bebice da smo obitelj sa istim prezimenom 💙

deeka
    04. Lipanj 2016. 15:46

Bellaru znaci tu smo u terminu. Moj je 17.8. :) 
    Haha sve sta si opisala vridi za mene. I moj muz me gleda kad se pokusavam dignit, al se sad vec naucija. Osjecam se nesposobno i jako usporeno!! Jedva cekam svoju nekadasnju poletnost.
    A sta se tice spola meni je sasvim svejedno sta je, bitno da je sve u redu. 
    Iako sam imala osjecaj da ce bit curica. Da mi je reklo decko iznenadila bi se...Nas dvi smo sestre, sestra mi ima dvi curice, tako da mi se to cinio logican slijed dogadaja hihih :)

bellaru
    04. Lipanj 2016. 16:12

Nije zvaka za seljaka😨😯

deeka
    04. Lipanj 2016. 16:16

Ma sve ok, desava se. Nezz kako funkcionira ovde, ali pretpostavljam da ce Klokanica procitat moj i tvoj post i vidit da nema razloga za prijavu :)

bellaru
    04. Lipanj 2016. 16:32

🙈🙈🙈🙈 od kako sam trudna ko nesposobna sam za zivjet. Ko senilna baba od 80 g.

deeka
    04. Lipanj 2016. 16:34

Mislim da nam je svima tako vise manje...al proc ce i to jos malo :)

Abies
    04. Lipanj 2016. 18:03

Ugolina se nije javila s pregleda????? Da nije odlucila zatvorit svibanjski dio liste. Ajd bar nije preko reda. 

Mlijeko kravlje...ja se nadobudno drzala tablice, moja mama dala djetetu cokolino s 10mj s obicnim mlijekom. Ak ce ova beba mi normalno jesti oooo pit ce ga puno ranije. 
    Mlijeko ide od god dana, a u vrticu tj jaslicama ne postoji sto nema na jelovniku.
    Hodalicu nisam htjela. Kad je propuzao zagradili smo dio dnevnog i pod tepih stavili spuzvu. Pa nek pada (sjedne padne, korak padne)

CrazyPuppet
    04. Lipanj 2016. 19:23

mi smo kravlje malo kasnije uveli, jer sam dojila, pa je onda prirodno krenulo tek s čokolinom i grizom oko 18mj. Drugo je to bilo prije kad sam ja bila beba pa su moji imali krave doma, koje su jele samo travu... a sad ko zna kolko tu antibiotika i hormona ima unutra... a u jaslicama im stvarno sve daju, đabe ja njemu mogu ne davat čokoladu, kad je u vrtiću dobije, i linoladu i obični bijeli kruh, slane grickalice itd... teško je danas bit pametan s tom prehranom i biti siguran na je ono što jedeš zaista "čisto", al ajd barem nastojim junk food svest na minimum, zabrane su kontraproduktivne po meni...
    Ugolina, zbiva li se što kod tebe? :)
    Meni je sestrična sad u terminu, ne znam još niš ali trebalo bi bit ovih dana...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.