Ono ko u filmu...fino idem u hotel....dole se prijavim na recepciju....i obavim...pa fino na dorucku ujutro uz kaficu i bebicu se grlimo..ljubimo....👍
Aaa napisala sam cijeli post i stisnula obrisi.
Ugl ja sam u bolnici lezim jer imam manjak plodne vode afi 6,3, pa posto sam vec pred porod ostavili su me da lezim da me prate. Samo se nadam da me nece inducirati, jer kako kaze doktor ako nesto nece biti dobro da ce "potpomognuti" porod 😰 mrak mi je pal na oci kad mi je to izgovorio.
Napravili su mi ctg koji je dobar, a i ocitavao je neke trudove. Posto mene tako stalno boli navecer i po noci, ne mislim da ce krenuti uskoro. Iako bi htjela da idem cim prije domaaa 😒
Ubija me vec sad ovaj krevet i uzasno je vruce u sobi, jer cijelo popodne sunce pici na tu stranu.
Marigmar sretno u braku 😄
Sanjarka drzi se uskoro si doma 😘
I sad vise ne znam kome sam ista htjela napisati. Idem spavati, da cim prije dode jutro i da mi mm dode 😍
Ln
Ja i dalje vozim auto,mm galami da bi trebala prestat sta ako me beba nezgodno udari dok vozim.Jedino mi je tesko ulazit u auto jer je visoko.
bellaru, kod nas u Čakovcu se plaća 375 kn na odjelu ginekologije, dobije se potvrda (barem mislim) i onda s njom može pratnja na porod. Sljedeći dan dobije se račun.
bebacica, drži se...sve bude ok
Ja prijavljujem kao i sarlina goruća stopala...kao da po vatri hodam..jel to loša cirkulacija, naoticanje nogu ili nešto treće?
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Mare bolje visi auto nego kad moras do poda. Po meni. A mene j trbuh prikljucenje u promet ili sporedna glavna i rikverc. Moja mama se boji da me na autoputu ne ulove trudovi....e da bar. Nisam ja te srece.
Sutra jos do bubamare probat one jastucice tt naci i bruna ti si rekla dudu dobijem. Imam jos 2,3 para, a buduci da cu duze biti falit ce. To cu dok svekar se nadrka na rucku da ga ne vidim. Bas mi on treba. A i muza cu sacuvati od metalne tave. Nis ne govori samo da ispecem pile za rucak, on je kruh ispekao, sve jasno. I danas je bilo kef kef. Ne treba mi to, ne sad.
Sad cekam noc i zahladjenje da ispeglam sve. Sutra pospremim koliko imam volje. I muz dobije godisnji od zene.
Crnatockica i ja bi tako da imam gdje parkirat i ne isplazit jezik do rodilista. Fino sama. Nikom na teret.
Bebacica sretno :*
Hehe....
hvala na savjetima za induc. Vidjet cemo kaj ce mi rec sutra..a plodna voda mi je mlijecna..odlucit cu kad me pregledaju, osim ak me nocas ne zasarafi pravilno..
Jer ovo me stvarno podsjeca na probavne smetnje.. I kad se sjetim,nije od sinoc,vec dva,tri dana..danas sam sogorici bas bila rekla,hahaha, serem ju van vec tri dana... Joj,oprostite kaj sam tak uzasna,a kaj cu,takva sam,iskrena i izgovorim kaj mislim
Ugolina kod kog si išla u Petrovu? I ja bi tamo rodila.
Fascinantno kako malo ljudi ima obzira prema trudnici. Ja sam prošli tjedan u banci čekala jako dugo i jedva mi se jedan čovjek digao s fotelje. Ne kužim, a ostali kad me vide samo Mole Boga da ne idem prije njih
Marigmar sretno u braku, makar je sve isto kao i prije u vezi!
Bebacica drži se i javljaj razvoj situacije.
Sortiraj odgovore
Najstariji