Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CrazyPuppet
    04. Lipanj 2016. 13:27

Crna i Abies potpisujem ovo za AD, zasto se mucit ako nejde. Ja s tim imala srece, ali puno njih muku muci... evo frendica nije imala problema s pocetkom ali nikako prestat dojit jer ima previse mlijeka pa ne znam po koji put jadna mastitis dobila... svi smo mi na AD odrasli. Trudit se ako ide, ako nejde... ma ajde barem danas ima adekvatno rjesenje.
    Ja malo zaspala na kaucu, bole me kukovi, širi mi se vec ionako široka guzica heheeh

deeka
    04. Lipanj 2016. 13:53

Sanjarka o detaljima cemo za 2 miseca :) samo me obavijesti ako ima tamo netko na koga treba vikat da poslusa hehe :) sta si nakraj sve nosila u torbi i sta ti je zatribalo (ili ako je sta bilo viska)?

Bellaru meni je na dane, ali mi je vec malo problem kad se treba dizat iz kreveta na wc ili sta slicno...i po noci se nikako namistit za spavanje...cas na livi bok pa utrnem, pa onda desni, pa opet livi i tako tooo...sad jos kad pocnu vrucine pa me i to pocne mucit mislim da cu poludit :) kad ti je termin?
    Meni je rekla dr.i u 15.tom i 29.tjednu da je curica, u 22.sam bila na 4D i tamo je potvrdeno...tako da se nadam da su mi dali tocnu informaciju :)

deeka
    04. Lipanj 2016. 13:54

Pardon u 19.tom, ne 29.tom :P

• atica
    04. Lipanj 2016. 14:04

Bellaru, ja planiram roditi u petrovoj i muz ce biti samnom, nemamo polozen njihov tecaj nego neki tecaj koji smo slusali u domu zdravlja i samo su nam rekli da tu potvrdu donesemo

kika832013
    04. Lipanj 2016. 14:06

Aurelija- najgore sto u kuci imam svu mogucu medicinu a obicni Mg nemam 
    Abies- da to mi je najgore i jos bi morala na hitnu ici jer mi doktorica ne radi vikendom. Nista pokusat cu odmarati u nadi da ce proci iako me sad i kicma boli...

TPol
    04. Lipanj 2016. 14:16

Sanjarka bas mi zao za Petra. :( cudno da nisu odma to vidjeli ili rekli. A mlijeko ti mozda i od stresa ne ide kako treba pa kad dodete kuci dode sve na svoje. 
    Crazy ma joj novci, neznam kolko god se ima moze se potrosit 😬😬😬😬
    Marignar cestitke za vjencanje stavi koju slikicu na face 

Mene svi zezaju da je sigurno decko zato sto sam vec kupila haljinice i takve neke slatke stvari za curicd . Al rekli su mi i na 3d da je curica pa valjda je.

Ja sam danas malo otisla u shoping trbao mi novi grudnjak i onda sam u hm vidjela ima bas slatkih kratkih hlacica na lastiku i haljinice ljetne , sve je to u normalnoj ponudi ali moze za trudnice 👍🏻👍🏻👍🏻
    Bila sam 3 sata vani i poceo me bas bolit trbuh i postane tvrd 😕😕😕

Idem sad sivat neku haljinicu za nadam se moju curicu 😆 Al ako bude zabunom decko otici ce haljine na poklon

CrazyPuppet
    04. Lipanj 2016. 14:42

Moj hvalisavac svaki put pokaze pišu i jaja na uzv i to od kad se prvi put uopce moglo i vidjet... tako da nema greške ;-) da se sad stvarno rodi curica nis mi nebi bilo jasno, al meni ionako svejedno za spol...

Aurelija
    04. Lipanj 2016. 14:50

Crazy, ja bih prije rekla da smo mi na kravljem mlijeku odrasli, barem ja! A i moj brat, svega par mj ga mama dojila,  a za ad nisu ni znali!  a danas prije godíne dana ni u ludilu kravlje...

Bruna257
    04. Lipanj 2016. 15:00

Aurelija da, vidis to mi fascinantno.... Moja mama imala mlijeka mozda svega par tj, pa probali sva moguca ad mlijeka i svako povratila, nista zadrzavala... Onda mi dali razrijedeno kravlje i odrasla na tome... Pa mi sad nije jasno cemu ne davat djetetu kravlje prije god dana, jos posebno ak imamo domace....

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

zabica25
    04. Lipanj 2016. 15:14

Sad kad sam vas konačno sve pročitala, idem pisati...
    Dlake vam sporo rastu? Meni frcaju, posebno na trbuhu..ne usudim se proći epilatorom jer je tu bebica a to je struja. Ja sve rješavam britvicom.
    Moj muž isto pošiša dlake kod pazuha jer je meni odvratno vidjeti cijelu šumu  Još samo 9 tjedana i dolazi moja princeza..još uvijek me ne pere neki strah.
    Za vađenje krvi zbog antitijela ne treba biti natašte..baš sam kolegicu pitala...
    Kod nas su rekli da nema uvijek anesteziologa i da na njega ne možemo računati..ako je hitno, tek onda dolazi.

Dunja, početak je uvijek najteži, posebno nama prvorotkinjama...ali se čovjek na sve privikne. Bitće bolje 

Abies, i ja ti imam mala prsa...ravna ko daska. Mi smo pili 2-2,5 dcl slatke vode.

Sanjarka - uvijek nađeš vremena za nas...svaka ti čast..sad odmaraj maksimalno. Jel te peče kod mokrenja i velike nužde? Kad sam pročitala da je slomljena ključna kost, prepala sam se...al sad kad sam vidjela da cure pišu da to zacijeli, laknulo mi je. Dobro je znati. 

TPol, i kod nas uzimaju 3 puta iz vene krv za ogtt. Ja sam kupila poplun, tanki jastuk, ogradicu i jastuk za bočno ležanje...nek se nađe

Crazy, super za nalaze  kažeš, ostala si bez Dinersa...haha..dobar ti je muž. 

miska, i moj muž sve posprema...uzima mi iz ruke usisavač i tjera me na ležanje 

Aurelija, slažem se s tobom da Sanjarka treba dobiti Kiklopa

bellaru, dobro došla :) Ja sam do sad bila naručena svaka 4 tjedna osim jednom 3. tjedan jer je bila odsutna kad mi je trebala biti kontrola. Mi nismo išli na tečaj, muž će biti na porodu, samo treba platiti

Marigmar, terminušo moja, sve najljepše želje ti želim od  za ulazak u bračne vode..nabaci nam sliku :) I mi smo 10 godina sveukupno zajedno, od toga će nam uskoro biti godina dana braka.

iva, još malo brojiš,ha?

kika, i ja ti imam menstrualne bolove i rekla sam dr i dala mi je spasmex po potrebi da popijem

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.