Ma ja sam se registrirala na sve i svašta kao spasiti će me ti poklonici 😂😂😂 na kraju samo svoje podatke dajem okolo a kad odem tipa u DM zaboravim onu knjižicu sa popustima i kupim po punoj cijeni i sad recite da sam normalna 😱
Sanjarka, cestitam ti od srca!!!!! Ajde da si relativno brzo rodila,oko podne,al kad se sjetim da si od tri ujutro tu tipkala i pisala o trudovima,ufff...
ljubi maloga svoga!!! I veselim se detaljima kad se oporavis!!
Marigmar tako nekako i ja. Odem u dm i nemam knjizice :)
Leptirice Ugolina, osobno, prosle profilne su mi bile bolje
Jeee dolazi nam tata, bilo je i vrijeme. Idemo zujat
Deeka ja sam i bebimilu i novalacu poslala mailove al nisam ni odg dobila, a kamoli paket ili radosnicu.... Tako da se vise i ne nadam da ce kaj stic...😕
Ja sam konacno malo odspavala...👏👏👏👏👏👏
Jest nekih 45minuta al meni cijela vjecnost...😂
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Bruna.. Bome ti stvarno imas sranja s tim spavanjem... Ja po noci rascjepkano ali ipak spavam... I drmnula popodne sat vremena... Bas mi te zao...
Sarlina bravo za listu, mislila je ja stavit ali sam jurila na pregled.
I moj je Josip ;-) vidila ga sad na uzv-u i sve super školski, al je glavonja hehe, glava za dva tjedna veća. Meni cerviks malo omeksao, pa je rekla dr. da se malo smirim, a ja njoj da se selim ovaj tjedan da kako cu se smirit... pa me narucila za tri tjedna da vidi situaciju. Sutra cu na ogtt i antitijela, na vlastiti zahtjev... plus se uclanila konacno u knjiznicu i uzela knjige da konacno malo mirujem
Sanjarka uzivaj sa svojim sinom, zasluzujete sve naj naj ♡♡♡
E je, u dm-a vise nema tih knjižica osim onih za bebe, nego printate kupone za popuste na licu mjesta.
Ugolina i Leptirica i meni su prošle profilne bile bolje :-)
Sarlina ma budem ja to prezivjela.... Vec sam se navikla,al zadnja dva-tri dana bas bas ne spavam, na noc mozda 2-3 sata... Prije sam bar ujutro potegnula pa je to bilo do kakvih 5 sati.... Jos me vrijeme za***ava na veliko(osjetljiva od kad nemam stitne pa me i gusit zna u noci i peckat na mjestu reza)..... A kak ce jos bit,vidjet cemo....
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Sanjarka čestitke na sinu Dobro nam došao Petar... želim ti što brži oporavak i povratak kući...znam da ćeš nam napisati detalje čim budeš mogla :D
Peppe
Sortiraj odgovore
Najstariji