Ugolina nisi jedina tako i ja malo radim pa klokanica,dal na komp ili mobitel nije bitno
I ja cekam Petra 😊
Hehe,ma cisto iz dosade,a nakon sto sam prosla termin sve boljke trudnicke su mi prestale, em spavam, ne pisam toliko cak iako i dalje popijem tri litre vode dnevno, cak i bolovi u zdjelici prestali, malo me leda cukaju al zato sto spavam iskljucivo na lijevom boku zbog zgaravice, koju nisam isto imala vec dva,tri dana, onak kaj se to dogada??! Jedino mi trbuh tezak i dalje hihihi
Junioooor stize weeeeeeeeee.... Sanjarka nsdam se da si do sad rodila...
Dunya... Pusa tebi i struci... Izdrzi te prve dane... Navodno su najtezi hhhh ( kak ja tjesim kao da znamkako je hhhh)
Moje dijete danas doslovno divlja.... Idem dude iskuhat.. Kupila Purelan za bradavice... Abies - kolike bradavice trebaju bit??? Pa benti ak znam.. A ja mislila moje dobre... Natezat necu bome...
Depilacija-spremila aparat za cupanje-tako dobro da pojma neam di je pa britvicom zuljam
Ode se izvalit da se mala smiri..
I ja čekam Petra!
a Mare, ja poludim kad se moj obrije, nije mi tak napet obrijan zna on isto pošišat ljeti ispod pazuha, ali nema depilacije...
Ugolina ja sam malo prije montirala novu TV antenu na kuću, sad idem kupaonicu izribat
Vjeverice blago tebi, ja odlakavila ko Yeti... Danas rijesim noge, sutra vec dlake vire... A da ne pricam kako mi trbuh odlakavio 😤
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Mislim zene ko bi vas pohvatao.... 😆 nema me sat i pol i imam sta za citat, ova postavlja antene po kuci, ova riba i radi nemoguce, depilacije ovakve i onakve.... Dobro da jos niste krenule zidat/zbukat po kucama 😝 a sto se brazilske/egipatske/bilo kakve depilacije tice,ja sam kukavica 😁 epilatorom pocupam tamo di mogu trpit bol, ostalo netragom nestane cudesnim potezima britvice hahaha 😂😂😂😂😂😂😂
Ipak ja vas poslusala, i stavila ogradicu na pranje, higijenskije je,ko zna di se to vuklo u transportu.... Znaci to je danas vec 3 vesmasina i jos mi onda 2 ostanu... To cu sutra, nemam di sve susit 😝
Kisa nikako da se spusti da mi bude lakse i da zaspim....
Do sad sam sestricninu bebolinku malo mazila, dosetala do mene pa smo se nas dvije izvalile na kutnu i brbljale(ima mj i pol i jako voli slusat dok se ljudi oko nje glupiraju 😊😍,a meni to(glupiranje) urodeno 😂😆)...
Sarlina nemam pojma to s bradavicama. Ja imam male cice, nit su u t narasle. Znam da sam imala mlijeka duuugo. A bradavicu beba do grla usise skoro.
Dunya uhvatit ces ritam. Sad ti hormoni opet luduju, tijelo se crpi u izradi mlijeka. Spavanje izgleda nesvijes i budno teturanje. Naviknes i bude lakse. Kad beba spava, ti juris kuhat peglat, ono osnovno.
A ja u pon cu jos detalje bla bla. Sam dr je do sad preporucao vaginalni, a jucer zazujao u rezultate i predlozio svoje bez trunka sumlje. no i prvi put je rekao, do termina ne vjeruje u porod a poslije cemo razmotriti jer bi mogla bit beba 4,5kg. A x pita u zivotu se pokazalo sto na prvu kazes vidis tako i ispadne. Trudnoce obim i bebe su iste. Tako da vjerujem u procjenu. Sina su 100g fulali. Stvarno imam veliku trbusinu i tesku. I svako njezino protezanje mi je bolno, tog se u takvoj kolicini ne sjecam sa sinom. Jos kaze afi pl. voda sad manji nego onda (1.t 19, sad 14).
Sunshine sorry na mojoj brutali. Radije cujem da trudovi prokleto bole nego da je bajno. Bar nisu te najgore bili dugih perioda. Ti preskoci
Ugolina ja kao i Mare i ti. Operem, odmor klokanica fejs, skuham klokanica.... doma sama pa mi ovo kao druzenje i odmor. Bolje od turskih sapunica i politicara na tv.
Da, ja isto iscekujem sanjarku da se javi... 😍❤️
Uh dobre ste vi barem nesto radite, ja danas nekako nisam za nista, oprala robu, i izvadila masinu za sivanje reko danas cu nesto sasit al vidim nista od toga a mislila sam i prozore oprat al nista i od toga hahha 😬😬😬sutra cu
Tako da nas je na rasporedu samo cekanje Petra hehe a u pauzama izlezavanje
Moj Mm nije uopce dlakav ja mislim da imam vise dlaka od njega hahha
Sortiraj odgovore
Najstariji