Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zumbul
    03. Lipanj 2016. 04:14

Evo zene i ja otisla jucer na tobogan 😊
    Oko 18.30 pljusnulo iz mene ko sa slappva Niagare 😂 
    Ja brzo u wc i gledam sta je a to kapa li ga kapa.. nabrzinu se otusirala i u bolnicu..

Dosla, odma me pregledali, 1 prst otvorena , cervixa nije bilo... dobila klistir, sestra me malo obrijala, tj.popravila..nista strasno to njihovo brijanje nije...

Pa jedno 40 ak minuta bila na wcu.. trudove nisam imala fala Bogu..
    Pa me spojili na ctg... dala anamnezu, potpisala pristanak na carski, predala papire za doniranje krvi za zakladu Ana Rukavina.. 
    Vadili mi krv radi niskih trombocita, i cekala da me odvezu u salu.. stavili mi kateter  i zaspala sam..

Probudila se na intenzivnoj u strasnim bolovima..jedva pricala.. 
    Davali mi ketonal i jos nesto za bolove preko infuzije..sad me ne boli bas bas jako ali malo ipak boli..

Sina jos nisam vidjela, osim sto mi je mama poslala slike...
    Prasac je tezak 3380 i 48 cm..
    Kazu mi da je kratak a buckast 😀 nema kosice hehe

I tako vam je to zene..
    Cekam sad 5 sati pa na noge..valjda tusiranje..
    A ja kraljica nisam gace ponjela niti jerdne..morat cu cekat da mi neko donese 😂 

Tipkamo se , ljubim vas 😘

Da, Sanjarka cestitam i rebi na malenom Petru 😀

CrazyPuppet
    03. Lipanj 2016. 05:42

Zumbul, carice čestitke i tebi na malom "prascu" hehehe ♡♡♡ želim ti brzi oporavak i da te sto manje boli. Malenome svu sreću, ljubav i zdravlje. ♡♡♡
    Ja evo vec ustala pred pola sata, veliki braco se budio, a nisam nesto ni spavala cijelu noć... samo dremuckanje između kompliciranih manevara okretanja s boka na bok... 
    Idem i ja danas na taj famozni ogtt, sreca pa je u zadru bolnica uz more pa ću se negdje smjestiti i čitat knjigu. Moram jos i antitijela vadit usput. 
    Primijetih u dva navrata mrljice na grudnjaku... priprema se "mljekara" :-P

Ugolina
    03. Lipanj 2016. 06:02

Zumbul, cestitam ti od srca  ljubi prasca maloga!!

Ugolina
    03. Lipanj 2016. 06:03

Crazy,sretno ti s ogtt, nadam se da nisi jucer jela pretjerano slatko 

CrazyPuppet
    03. Lipanj 2016. 06:08

Nisam, zadnje sam u 7 navecer pojela bananu... moram sad negdje narucit tele da bude spremno kad ja budem gotova... bit ću opasno gladnaaaa ;-P

vjeverica8
    03. Lipanj 2016. 06:43

Zumbul evo i ovdje čestitke! Odradila si to brzo i efikasno  sve najbolje malom Luki a tebi čim brzi oporavak 

vjeverica8
    03. Lipanj 2016. 06:48

Crnatockica nisu ti tri puta vadili krv? Nataste, nakon sat vremena pa nakon još jednog sata? Jer navodno je tako za trudnice. Za one koji nisu u blaženom stanju vade samo dva puta.. Tako sam bar pročitala...

Abies
    03. Lipanj 2016. 07:20

Zumbul evo i tu cestitke! 

Ugolina, tako i ja prva t jedini secer 5,2 i dg gd. Iza tog nisu htjeli mi vadit secer. 
    Sad 2 put na ogtt. Svaki put secer ok. I kks je bio ok. Za zadnji ne znam.
    Vjeverice ogtt ovisi gdje radis, ja sam sad imala dva pikanja 0 i 120min bez onog na 60

CrazyPuppet
    03. Lipanj 2016. 07:28

Evo popila ja to govno, nije tako strasno, ne povraca mi se ni nis, nego imam osjecaj ko da cu kolabirat i pocet se trest od tolkog secera. Otisla do auta na parking spustila sic i sad cu se fino udubit u knjigu. Meni ce isto 3x vadit.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.