Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    baby♡girl
    02. Lipanj 2016. 16:31

Tak sam sretna da bi sad cijelo vrijeme nesto tipkala 😂😂😂 alii idem si odspavat. 
    Dok nisam pocela zbukat 😂😂😂
    Dunya draga uskoro ce ti to sve bit smijesno, malo prilagodbe objema treba. A i nadam se da tipkate na temi ljetne bebe mame, lakse je s nekim prolaziti sve to. Nadam se da cemo nastaviti tipkati i kad rodimo sve, kazem lakse je s nekim sve podijeliti 😍😍😍😍
    Bol kod dojenja ce proci. Ja sam u pocetku sa suzama skidala grudnjak, ali prodje sve. Ljubim vas obje 😘😘😘😘
    Curke uskačite dalje 😉😉😉
    Izmorio me shopping pa idem ubit oko 😂😂😂

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

Dunyasha
    02. Lipanj 2016. 16:39

Draga Sanjarka, cestitke na rodenju malog Petra, koji je, na kraju sasvim fin bebolinac!!!!
    Nadam se da je sve dobro proslo, ali buduci da ocekujes posjete, vjerujem da je sve islo po ps-u!!
    Sad odmor i u nove pobjede!!

MomM.94
    02. Lipanj 2016. 16:39

Ajmeee ja se skoro rasplakala kad sam procitala da je sanjarka rodila svog malog Petra, bas su me emocije obuzele...

Cestitam tiii na malom smotuljku, mazite se i paziteee...

I ja sad jedva cekam svog malog princaaa...Ajmo curkee koja je sljedecaaa?

🙋‍♀️ 29
    🙋‍♂️30
    14.06.2016 💙👶
    Someone i love was never born. 💓😇
    22.02.2022 💔 21.tt
    27.12 ➕
    Baby girl 💗

Marigmar
    02. Lipanj 2016. 16:40

Ugolina nadam se da će par krugova oko Bundeka napraviti svoje pa da ispratimo taj 5 mj 💪🏼

Lunale
    02. Lipanj 2016. 16:52

Sad nam je Ugolina na redu a slobodno nek joj se pridruzi i Gita pa da dva Josipa docekamo :) amo cure, vruce je postalo!

vjeverica8
    02. Lipanj 2016. 16:58

Sanjarka čestitam!!! Ti si to odradila u svom stilu, cool i opušteno!! Želim ti što brži oporavak a malom Petru sve najbolje i najljepše!!  Već je sad pravi sretnik što ima tebe za mamu 

vjeverica8
    02. Lipanj 2016. 16:59

Ono što sam ja pohvatala, prije poroda samo odmor pali, nikakvo čišćenje i žbukanje 

leptirica12
    02. Lipanj 2016. 16:59

Sanjarka cestitaaam, bas mi je drago zbog tebe 
    Uzivaj sad, ali znaj da s nestrpljenjem cekamo da nam kazes sve od a do ž  

deeka
    02. Lipanj 2016. 17:03

Uuuuuu sta ste se raspisale, jedva sam sve procitala.

Sanjarka cestitam!! Cekam te sta prije sa svim dozivljajima i svime sta si nosila (i zatribalo ti) u nasem splitskom rodilistu!! Kakvo je osoblje?? Kako je porod prosa??  :) :*

Marigmar i ja sam poslala mail ovim u Farmaciji ima i misec dana, ali niko nista...:(

Bruna meni je isto bia neki problem s Novalacom pa sam im se javila i ustanovili su da nisam ispunila neku registraciju do kraja...i nakon toga sam dobila njihov visinomjer (bezveze). A sta se tice Bebimila oni su bili relativno brzi, dobila sam radosnicu kroz nekih 10 dana, bas mi se svida :)

Zna neko sta je s Bubamarom u St? Sta se tice tih poklona?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.