Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    baby♡girl
    03. Lipanj 2016. 08:30

Jutro 😁
    Zumbul evo i tu cestitke 😉😁😁😁😁😍😍😍
    Ogtt dobila glukozu u casi od 3-4 deci. I nitko mi rijec nije rekao sto nisam mogla obaviti. 
    U dz isto rekli vadjenje dva puta. 
    Misli li koja danas 😂😂😂
    Mozda rozi tobogan? 😂😂😂😂

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

• crnatockica
    03. Lipanj 2016. 08:33

Vjeverice…meni je vadila 2x...rekla da je to to.odmah sam usla na red...trudnice ne cekaju unutra....tako da sam bila expres gotova...i dosla na drugo vadjenje....a nalaze mailom poslali u 3 kod doktora...i sve super.
    Zumbul..i tebi cestitke od srca...Lukici da puno papa i uziva kraj mame💙💙💕.
    Zelim ti brz oporavak da sto prije uhvatis ritam💗....

Bruna257
    03. Lipanj 2016. 08:34

Jutro cure! Evo ja oprala bas posteljinu za krevetic... Ja dobila u kompletu poplun i jastuk,al jastuk je mozda 1cm debeo,pa cu ga stavit u kindic.... Poplun cu imat za svaki slucaj pripremljen ali sam uzela taanku pamucnu dekicu pa s tim mislim pokrivat... I za kolica jos jednu presivenu dekicu, u KIK-u sam nasla za par deset kuna...

Zumbul evo jos jednom najiskrenije cestitke, maleci "prasac" je medenjak :) sama slatkoca 💙💙💙🍼🍼🍼

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Marigmar
    03. Lipanj 2016. 08:35

Jutro cure, Zumbul čestitam na princu malom bas mi je grozno čuti kada vas toliko boli al sve prođe pa i to. 

Ja sam kupila poplun i jastuk u Lesnini sad kad su imali akciju i zapravo bezveze, jer jastuk uopće ne koristiti a poplun vjerojatno ni na zimu neću trebati posto je u stanu toplo, jbg kad se povedem za tim akcijama. Zato neću nikakve posteljine kupovati iako su mi preslatke ali stvarno nema potrebe.

Mene zanima ta ljetna vreća za spavanje bi trebala biti laganija a sve šta sam ja vidjela je dosta debelo, pa ako netko ima preporuku?

TPol
    03. Lipanj 2016. 08:36

Hvala cure na pomoci, jer stvarno mi se neda kupovat neke stvari sta necu ni koristit, zapravo planirala i jesam samo uzet tu vrecu za spavanje i to je to. Ali onda vidim krevetice sa svim time pa mi lijepo hehhe ali bolje da uzmem za te novce pamucne dekice pa ako zatrebaju zatrebaju. A i mi za pocetak uzimamo onaj mali krevetic od 1metra tako da tu gurat jos cijelu posteljinu nema smisla! Imate pravo! 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

Svima lijep dan ! Imam osjecaj da ce danas bit jos beba ! Betty je ili rodila ili ce uskoro hehe 

😘😘

Bruna257
    03. Lipanj 2016. 08:38

A sto se ogtt tice, popila tog oko 4dl, nis strasno.... I pikanje 3puta.... I meni taj prvi bio 5.2 pa me poslali da ponovim... U utorak/srijedu ponavljam... Samo su mi rekli sada ne puno voca i od voca ne banane i izbjegavat slatko... Tak da se tog od pon drzim... Voce jedem jabuke,jagode(domace) i lubenicu... I ne puno... Valjda ce sad bit ok secer da me vise ne gnjave...

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

vjeverica8
    03. Lipanj 2016. 08:41

Možda da pitamo Sanjarku ako je srela Betty u rodilištu?  jesi li?

baby♡girl
    03. Lipanj 2016. 08:43

Sanjarka daj se ti nama javi da mi cujemo kak si ti to tak zacas obavila 😁😁😁😁

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

vjeverica8
    03. Lipanj 2016. 08:45

Ja imam jedan poplun koji je moja mama koristila za mene/braću, sama ga je šivala i sad sam ga ja naslijedila  a jastuk ne mislim kupovati... Čekam ova ljetna sniženja da upikiram koju dekicu u Zara home jer su mi jako lijepe  iako također imam jednu konačnu od braće 

CrazyPuppet
    03. Lipanj 2016. 08:52

Meni dali čašu od dva deci... sad cekam treće vađenje, pa onda jos na transfuziju za antitijela... al će mi se krvi danas napit :-D uopce nisam gladna?!?! 
    Ajmo na tobogaaan... meni jucer dr. spomenula da se nada da cu izdrzat do 37.tt obzirom na omeksali cerviks... whaaaat pa to je za 5tj... nebi ja jos, ocu terminca nek i prenesem... samo da malac sazrije do kraja
    sanjarka i zumbul i ja bi voljela vidit bebice stavite i tu na profil ako nije problem ;-) ♡♡♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.