Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    leptirica12
    02. Lipanj 2016. 20:52

Abies to je samo zato sto se osjecam kao bigfoot  ali necu vas prepadati, jer ja sam bas lijepa i zgodna trudnica 
    Evo nova 

• crnatockica
    02. Lipanj 2016. 21:09

Sanjarko….jako mi je drago da je sve supsi i sad iza tebe...💙...Petru dobrodoslica na svijet💞...tebi brzi oporavak...cestitke do neba od srca!!❤...odmaraj i kad uhvatis zeljno cekamo detalje....puse puse puse💋

miska
    02. Lipanj 2016. 21:23

Koliko se tu danas stranica ispisalo!!!

Sanjarka cestitke na malom Petru!!! Presladak je! Nekako imam dojam da si ti to sve super hrabro odradila. Bravo za mamu! Napisi nam malo dojmove kad stignes i nemoj nam dugo izbivat, bar da listu azuriras 

Ja vas ostale danas nisam stigla popratit jer sam cijeli dan negdje. 
    Ujutro bila na pregledu, sve ok, ja zatvorena kako i treba bit za sad i to je to, uz mi nije radila danas, za tri tjedna kontrola. Sutra radim ogtt, ne znam kako cu prezivit sjedit tamo 3 sata jer me leda ubijaju, i to sve zbog smotane sestre koja mi je zaboravila dat uputnicu na pregledu prije 2 mjeseca! 

vjeverica8
    02. Lipanj 2016. 22:12

Miska da te mrvu utješim, nisu 3 sata već 2  budeš ti to izdržala, smiješ malo šetati između vađenja, samo ne smije biti neka zahtjevna fizička aktivnost 

Ugolina
    02. Lipanj 2016. 22:35

Evo vracam se,zene moje drage,na veneru, hehehe.. Slusala sam si danas malo muziku,a onda me obuzela neka tuga sto iron maiden ima koncert u sedmom mjesecu i to u splitu,mislim,a ja cu to propustiti, pa sam zato stavila tu sliku..naravno,pustilo me..da krivo ne shvatite,naravno da nisam tuzna sto ne idem na koncert zbog bebe,to dvoje je neusporedivo..osim toga,i da nisam trudna,nebi isla jer nije u zg,ali nebitno uopce... 
    Bila sam popodne na bundeku i moram vam rec da se na tom floraartu iz godine u godinu sve manje trude.. Jedan krug i smlavilo me,na kraju sam dosla do auta gegajuci se ko patka i bila sam taaakooo sporaaa,uzas...al danas sam turbo od jutra.. 
    Sutra opet ustajanje u sest,idem na pregled.. Bas me zanima jesam li stogod pokrenula.. 
    Ln

• crnatockica
    02. Lipanj 2016. 22:45

Miska..ja sam vadila ogtt prije 3 tj...vadila mi je prvi puta u pola 8...cak mi i ono za popiti nije bilo bljak...jako slatko..najbolje da suknes odjednom...a onda sam otisla kuci i malo chill pa se vratila za 2 sata.bitno da ne radis neke aktivnosti...ali ni u ludilu nemoj tam sjediti...jer svi vade krv jer im je nesto...jos ces i pobrat nekaj u cekaonici....nesmijes piti ni jesti...ali radje prosetaj lagano..brze ce ti vrijeme proci...

Lunale
    02. Lipanj 2016. 23:59

Evo cure i Zumbul nam je danas rodila vidim na fejsu! Pa predivan dan!!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.