Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    vjeverica8
    03. Lipanj 2016. 07:31

Abies nisam to znala. Jer gdje god sam čitala na netu o ogtt-u pisalo je za trudnice 3 vađenja.. Ja ću isto sljedeći put tamo gdje vade samo 2 puta 

Abies
    03. Lipanj 2016. 07:32

Curke koliko tog pijete za ogtt? Na vuk vrhovcu je bila mala casa i ok. A u dz ma ne znam valjda 4dcl.

TPol
    03. Lipanj 2016. 07:45

Pozdrav svima vidim navrliko vec pisete! 

Zumbul cestitam od srca ❤️❤️❤️❤️

ovde se isto badi 3 puta krv i to i iz prsta i iz vene, kod vas isto iz vene tri puta? 

I da, dal za djecji krevetic kupujete jastuk i poplon ili to ne treba? 😆😆😆

CrazyPuppet
    03. Lipanj 2016. 07:51

Moj ima skoro 2god jos ne spava na jastuku. Polun nam isto uopce nije trebao (al ja sam u zadru) vreća za spavanje je zakon, po zimi jos pokrit dekicom i ok. Ali ako se grije u stanu rijetko kad i ta dekica treba.

Abies
    03. Lipanj 2016. 07:56

Dok ne hoda daaa vreca za spavanje je zakon. Jastuk ne do ne znam koliko. Ali u startu ide ispod madraca nesto da podigne glavu. Dok se intenzivno cisti od plod vode. Sad mi klinjo prek glave spava, a ja spavam na 2-3jastuka ovih mjeseci. Nece na mamu bez jastuka

TPol
    03. Lipanj 2016. 08:03

Znaci u principu bez veze da kupujem poplon i jastuk i posteljine? dovoljno na madracu u vreci za spavanje da spava? Eventualno kad dode zima imam neku dekicu

Abies
    03. Lipanj 2016. 08:11

Uzmi dekicu cak dvije. Jednu za kolica. A moj malac ima senzore na deku od rodjenja. Cim ga pokrijem on u snu nogama mice deku. Tako da je najduze min pokriven. Sad kad hoda i ide pisat, stavim dvije pidjame ili jednu vrecu za spavanje koja ima nogavice.

Abies
    03. Lipanj 2016. 08:13

A jastuk. Ja imam kompletic i nista nisam koristila nego za bocno spavanje jednog velikog zmaja plisanog

CrazyPuppet
    03. Lipanj 2016. 08:23

Hehhe Abies i moj je pokriven jedva minutu... kad ste vi uveli jastuk? Ja bi mu stavila neki niži za početak...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.