Abies nisam to znala. Jer gdje god sam čitala na netu o ogtt-u pisalo je za trudnice 3 vađenja.. Ja ću isto sljedeći put tamo gdje vade samo 2 puta
Curke koliko tog pijete za ogtt? Na vuk vrhovcu je bila mala casa i ok. A u dz ma ne znam valjda 4dcl.
Pozdrav svima vidim navrliko vec pisete!
Zumbul cestitam od srca ❤️❤️❤️❤️
ovde se isto badi 3 puta krv i to i iz prsta i iz vene, kod vas isto iz vene tri puta?
I da, dal za djecji krevetic kupujete jastuk i poplon ili to ne treba? 😆😆😆
Moj ima skoro 2god jos ne spava na jastuku. Polun nam isto uopce nije trebao (al ja sam u zadru) vreća za spavanje je zakon, po zimi jos pokrit dekicom i ok. Ali ako se grije u stanu rijetko kad i ta dekica treba.
Dok ne hoda daaa vreca za spavanje je zakon. Jastuk ne do ne znam koliko. Ali u startu ide ispod madraca nesto da podigne glavu. Dok se intenzivno cisti od plod vode. Sad mi klinjo prek glave spava, a ja spavam na 2-3jastuka ovih mjeseci. Nece na mamu bez jastuka
Znaci u principu bez veze da kupujem poplon i jastuk i posteljine? dovoljno na madracu u vreci za spavanje da spava? Eventualno kad dode zima imam neku dekicu
Uzmi dekicu cak dvije. Jednu za kolica. A moj malac ima senzore na deku od rodjenja. Cim ga pokrijem on u snu nogama mice deku. Tako da je najduze min pokriven. Sad kad hoda i ide pisat, stavim dvije pidjame ili jednu vrecu za spavanje koja ima nogavice.
A jastuk. Ja imam kompletic i nista nisam koristila nego za bocno spavanje jednog velikog zmaja plisanog
Hehhe Abies i moj je pokriven jedva minutu... kad ste vi uveli jastuk? Ja bi mu stavila neki niži za početak...
Sortiraj odgovore
Najstariji