Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Abies
    02. Lipanj 2016. 14:26

Betty?????

mare1989
    02. Lipanj 2016. 14:51

Da, sta nam je sa Betty?
    Sanjarka nadam se da se mazis sa svojim Petrom

Sanjarka88
    02. Lipanj 2016. 14:51

Nestooo prije 12h neznam ni ja tocno 😂😂 stigao nam je Petar 3310g težak i 50cm dug, apgar cista 10!
    Predivan je! 😍😍😍

Javim se hvala sto ste mislili na nas ❤

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

uykmyjh
    02. Lipanj 2016. 14:55

A vidi nje, one ode rodit, ka šta ja oden po kruv. Sanjarka, čestitam.  Žena majka kraljica  Odmaraj, brz oporavak ti želim!
    Dunya drž' se  Prođe to sve brzo
    Ugolina i ja sam stalno na klokanici samo ništa ne pišem nego osvježavam stranicu i čekam vlakić (Sanjarku) hahah...

Abies
    02. Lipanj 2016. 14:56

Sanjarka cestitam!!!!
    Velik decko. Nek bude zdrav i sretan!

mare1989
    02. Lipanj 2016. 14:58

Sanjarka od srca ti cestitam,brz oporavak ti zelim.Uzivaj sad sa svojim princem

baby♡girl
    02. Lipanj 2016. 15:01

Draga moja Sanjarka od srca ti cestitam na sinčiću ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

TPol
    02. Lipanj 2016. 15:08

Jel se to meni cini ili nam je sanjarka jako brzo rodila? Jos je u 5 u jutro pisala po forumu 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

Super sve najbolje tebi i Petru 🍾🍾🍾🍼🍼🍼🍼🍼🍼👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻💕💕💕💕

Bruna257
    02. Lipanj 2016. 15:43

Sanjarka, draga, cestitke na malom princu 💙💙 taman je, a i mora bit predivan uz tak lijepu mamu 😍😘 uzivajte, mazite se i brzo nam se oporavi, ima nas jos koje je potrebno bodriti 😁😊

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.