Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    02. Lipanj 2016. 12:18

Dunya,super sto si se javila i malo nam opisala prve dane..sad im se jos i vise veselim.. Pusa bebici i tebi

TPol
    02. Lipanj 2016. 12:22

Hvala za odgovore za grudi hehe vidit cemo sta ce bit 😬😬😬 ja se nadam da ce se smanjit 
    Mislim da ce nam se sanjarka i iz boxa javit hehe 

Sta se tice dlaka i ja sam to primjetila i uzivam, a brazilsku nisam probala, ja sve to sa trimerom pa onda britvicom, mada iskreno ne volim bas skroz bez dlaka , to samo sad oko pregelda i poroda prakticiram, inace sam vise hippie tip po tom pitanju hahahhha 
    Al imam problem s bikini zonom nekako uvijek urastu dlake 😕

Ugolina
    02. Lipanj 2016. 12:24

Hippie tip,haha

vjeverica8
    02. Lipanj 2016. 12:29

Hippie tip, beba tip, ima nas svakakvih, hahaha 

CrazyPuppet
    02. Lipanj 2016. 12:35

Dunya da da sve znam... nije to lagano nikako... Svaka mama prođe to, al da te utješim, postat će lakše i sve ljepše... jer ljubav je to takva da se riječima neda opisat. A onda ćeš opet zatrudnit pa sve ispočetka  Ustalit će se ritam spavanja i dojenja, al do tad treba izgurat tih prvih mjesec i po dana...
    Drago mi je da ste dobro, drži se 
    Depilacija hehe, ma ja to uredno pošišam i gotovo... glupo si izgledam bez dlaka ahahahaha 
    al da, sporije rastu dlake u trudnoći.

Ugolina
    02. Lipanj 2016. 12:51

Ma ja sam inace totalno lijena za depiliranje pa sam skuzila da mi je jednostavnije svaka dva mjeseca,ak imam love,otic da mi teta to lijepo temeljito napravi..a znam bit dlakava ko muz,onak original,haha,pa me zajebava da sam mu tak vintage 

mare1989
    02. Lipanj 2016. 12:57

Ja sam i mm nagovorila da se depilira😎😁,reko ne mogu ja biti glatka a ti cupav😂
    Dunya kao sto Crazy kaze u pocetku je tesko,a poslije ce biti sve lakse.

vjeverica8
    02. Lipanj 2016. 13:14

Bome dobra si, ja to po danima rasporedim. Jedan dan usisavanje, drugi dan kupaona, treći peglanje Itd..  Ja sam danas cijeli dan na klokanici jer čekam Petra 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.