Dunya,super sto si se javila i malo nam opisala prve dane..sad im se jos i vise veselim.. Pusa bebici i tebi
Hvala za odgovore za grudi hehe vidit cemo sta ce bit 😬😬😬 ja se nadam da ce se smanjit
Mislim da ce nam se sanjarka i iz boxa javit hehe
Sta se tice dlaka i ja sam to primjetila i uzivam, a brazilsku nisam probala, ja sve to sa trimerom pa onda britvicom, mada iskreno ne volim bas skroz bez dlaka , to samo sad oko pregelda i poroda prakticiram, inace sam vise hippie tip po tom pitanju hahahhha
Al imam problem s bikini zonom nekako uvijek urastu dlake 😕
Dunya da da sve znam... nije to lagano nikako... Svaka mama prođe to, al da te utješim, postat će lakše i sve ljepše... jer ljubav je to takva da se riječima neda opisat. A onda ćeš opet zatrudnit pa sve ispočetka Ustalit će se ritam spavanja i dojenja, al do tad treba izgurat tih prvih mjesec i po dana...
Drago mi je da ste dobro, drži se
Depilacija hehe, ma ja to uredno pošišam i gotovo... glupo si izgledam bez dlaka ahahahaha
al da, sporije rastu dlake u trudnoći.
Ma ja sam inace totalno lijena za depiliranje pa sam skuzila da mi je jednostavnije svaka dva mjeseca,ak imam love,otic da mi teta to lijepo temeljito napravi..a znam bit dlakava ko muz,onak original,haha,pa me zajebava da sam mu tak vintage
Ja sam i mm nagovorila da se depilira😎😁,reko ne mogu ja biti glatka a ti cupav😂
Dunya kao sto Crazy kaze u pocetku je tesko,a poslije ce biti sve lakse.
Bome dobra si, ja to po danima rasporedim. Jedan dan usisavanje, drugi dan kupaona, treći peglanje Itd.. Ja sam danas cijeli dan na klokanici jer čekam Petra
Sortiraj odgovore
Najstariji