Vjeverica ja sam isto primjetila da dlakice sporo rastu.Na dami si sama depiliram,traje 30min al nema veze
jel vi to pricate o brazilskoj depilaciji? divim vam se zene, kako mozete podnijet tu bol, ja sam prevelika kukavica, radije potezem britvicu svako malo
Bruna, peri! Najmanja centrifuga, nece se nis dogodit. A peglas ionak preko pamucne tkanine, nije direkt...
Al otkrila sam zato octenisept, poslije brijanja gde.sam se pospricala s tim, niti jedan pristic mi nije izbio,a inace crknem od pristeva i koliko svrbi cim god se namazala
Bok curke!!
Toliko pisete da vas je nemoguce popratiti!! Nema se vremena vise...
Koliko vidim boljke su i dalje prisutne.. Samo cu vam reci- uzivajte u njima. Jer kad dode beba... isss.... pa ja zadnje dane zivim kao u magli.. ne znam uopce sta i kako prode noc, ili sam odvaljena ili dojim i nesvjesna sam svega.
Na kraju kad se okrenem unatrag- nije trudnoca bila ni tako lose stanje. Jer je majcinstvo nesto sasvim drugo od onog sto sam si ja mislila da je.
Pucaju sasvim novi hormoni, places radi svega, bole te cice, dojenje je tesko pun kufer, pa gledas dal beba dosta kaka/pisa, pa pokusavas zapisati podoje ali ona je na sisi non stop tako da zapravo nema nekog smisla.. E onda zaspi. Pa ti fali, pa ju stavis kraj sebe. Pa ju ljubis pa se pocne mogoljiti pa se prepadnes da ce se probuditi a to onda znaci plac i opet dojenje... koje boli...
Tak vam to izgleda.
UZIVAJTE U TRUDNOCI!!!!
Vidim da je Sanjarka otisla u rodiliste! Mislim na tebe i na malenog djecaka! Neka sve prode u najboljem redu.
Sarlina, vidim da i ti imas "the date". Samo hrabro!!
Abies, sto se tice velicine bebe- meni u predradaoni dr izmjerila Niku 600 grama tezom nego sto se na kraju rodila. I nakon poroda komentirala kako su dosta fulali u procjeni. Tako da je moguce da i tvoja zenska na kraju bude ipak sitnija.
Baby, tebi posebno zelim dobar i uspjesan porod!! I nek te krene inace ces kucu pozbukati kako si krenula!
Eto cure, koliko sam uspjela popamtiti.
Drzte se, kraj je blizu!!
Pozdrav svima od D&N
Zadnji put sam puhala i ponavljala, ovo je gore od poroda,ovo je gore od poroda...
Ja ne mogu britvicom jer me svrbi za poluditi, a to bas nije zgodno eventualno trimerom na epilatoru skratim koliko mogu ako depilacija nije izvediva...
Ugolina hvala za savjet, dobro je imati tu info
Sortiraj odgovore
Najstariji