Aurelija,i meni isto sanjarka ne ide iz glave.. Jedva cekam da se javi
Ugolina sigurno? Bojim se da sprzim punjenje od poliestera, a pamuk na niskoj temp tesko speglat... I da mi se u pranju sve ne izguzva.....
Žabice u karlovcu sam to dobila.... Vidjela sam da na pultu ima jos cijela hrpetina tih paketa... Neznam kak to nigdje ne dijele.... Wtf??? 😤
A sto se pubicne kosti tice, razumijem te u potpunosti... Ima dana kada ja jedva hodam, a kamoli po stepenicama se spustiti ili doc na kat do sobe... Zauzmem si jednu prostoriju i tu izlezavanje...
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Bum jos jedno pogledala, pa cu stavit na najmanju centrifugu 😆 na osjetljivo pranje, na 35stupnjeva i centrifuga 400 i bit ce ok,nek se cijedi 😝
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
I ja svako malo gledam forum i čekam da nam se Sanjarka s Petrom javi
Otkrila sam jednu super nuspojavu u trudnoći radi se o tome da kad počupala dlake njima treba sto puta duže da narastu nego prije trudnoće! Ne znam je li i vama tako, ali ja sam pred cca dva mjeseca bila na depilaciji natkoljenica voskom i još uvijek mi dvije trećine dlaka nije uopće krenula rasti... A inače sam odlazila jednom mjesečno... Wuhuu! Danas idem srediti gospodičnu sa šećerom i nadam se da će i ona potrajati sljedeća 2 mjeseca. Onda još jednom prije poroda pa izbjegnem brijanje u bolnici
sorry ako se nekom gade ove price
poanta je da je trudnoća super za dlake
Sortiraj odgovore
Najstariji