Aurelija,i meni isto sanjarka ne ide iz glave.. Jedva cekam da se javi
Aurelija,i meni isto sanjarka ne ide iz glave.. Jedva cekam da se javi
Ima nas vise takvih .... Ona mi je jedna od onih superwoman, tako da joj drzim fige da se brzo rijesi i uziva sa Petrom.... 😍😍

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Ugolina sigurno? Bojim se da sprzim punjenje od poliestera, a pamuk na niskoj temp tesko speglat... I da mi se u pranju sve ne izguzva.....
Žabice u karlovcu sam to dobila.... Vidjela sam da na pultu ima jos cijela hrpetina tih paketa... Neznam kak to nigdje ne dijele.... Wtf??? 😤
A sto se pubicne kosti tice, razumijem te u potpunosti... Ima dana kada ja jedva hodam, a kamoli po stepenicama se spustiti ili doc na kat do sobe... Zauzmem si jednu prostoriju i tu izlezavanje...
Ugolina sigurno? Bojim se da sprzim punjenje od poliestera, a pamuk na niskoj temp tesko speglat… I da mi se u pranju sve ne izguzva…..
Žabice u karlovcu sam to dobila…. Vidjela sam da na pultu ima jos cijela hrpetina tih paketa… Neznam kak to nigdje ne dijele…. Wtf??? 😤
A sto se pubicne kosti tice, razumijem te u potpunosti… Ima dana kada ja jedva hodam, a kamoli po stepenicama se spustiti ili doc na kat do sobe… Zauzmem si jednu prostoriju i tu izlezavanje…
A sad kad me tak pitas,ne znam, nebi htjela da si upropastis zbog mene.. Ja sam tu ogradicu najnormalnije oprala u masini i poslije ispeglala,a isto je unutra punjenje, i nis se nije dogodilo.. Bas citam sastav,isto pise 100% poliester i da se pere na 40 i ima znakic peglu da se smije peglat

Bum jos jedno pogledala, pa cu stavit na najmanju centrifugu 😆 na osjetljivo pranje, na 35stupnjeva i centrifuga 400 i bit ce ok,nek se cijedi 😝

I ja svako malo gledam forum i čekam da nam se Sanjarka s Petrom javi
Otkrila sam jednu super nuspojavu u trudnoći radi se o tome da kad počupala dlake njima treba sto puta duže da narastu nego prije trudnoće! Ne znam je li i vama tako, ali ja sam pred cca dva mjeseca bila na depilaciji natkoljenica voskom i još uvijek mi dvije trećine dlaka nije uopće krenula rasti... A inače sam odlazila jednom mjesečno... Wuhuu! Danas idem srediti gospodičnu sa šećerom i nadam se da će i ona potrajati sljedeća 2 mjeseca. Onda još jednom prije poroda pa izbjegnem brijanje u bolnici
sorry ako se nekom gade ove price
poanta je da je trudnoća super za dlake
Otkrila sam jednu super nuspojavu u trudnoćiradi se o tome da kad počupala dlake njima treba sto puta duže da narastu nego prije trudnoće! Ne znam je li i vama tako, ali ja sam pred cca dva mjeseca bila na depilaciji natkoljenica voskom i još uvijek mi dvije trećine dlaka nije uopće krenula rasti… A inače sam odlazila jednom mjesečno… Wuhuu! Danas idem srediti gospodičnu sa šećerom i nadam se da će i ona potrajati sljedeća 2 mjeseca. Onda još jednom prije poroda pa izbjegnem brijanje u bolnici
sorry ako se nekom gade ove price
poanta je da je trudnoća super za dlake
Ja bila na depilaciji gospode secerom prije dva,tri tjedna i eto ih..jucer sam potegla britvicom cisto da se odrzi glatko kolko tolko, jer sam mislila dosad vec rodit,ali neee

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji