E to sam htjela pitati vec ima par dana. I meni neka mucnina, ali i ono ko na pocetku. Sve mi smrdi i sve mirise osjetim 😂
Valjda me iznutra šutnuo da mi je i poplavilo jer kad se dodirnem boli me koza ali bas boli.
I bas kuzim da mi se spustio trbuh. Perem sudje s boka 😂😂😂 a prije bi trbuh odložila na rub sudopera 😂😂😂😂 kad sjednem zaljepi mi se za noge skroz 😂😂😂 ono moram ga odignuti 😂😂😂
A dozivljaja majko mila 😂
Sanjarka mozda ti je mali cekao kisu pa se sad pokrene 😜😜😜
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Baby kisa i druzenje s muzem mozda i pomogne 😂😂😂
Jel je? Ja sam citala da hoce ta mucnina pred kraj opet... Ja ne znam jel meni do toga ili sam neku virozu skupila jer da prostis sinoc sam i proljev imala...
Moj trbuh se podigao, prije mi je udarao u radnu povrsinu sad je povise nje o mamma mia kud ce taj moj sin 😂😂
Bruna ja sam veci dio trudnoce imala problem sa stvrdnjavanjem kod hodanja sve je to ok. Sad je isto najcesce tvrd kao da junior gura skroz sprijeda sve..
Bravo za muza 👍
Sam vam rekla da zadnjih par dana jedva hodam, kao da vucem 100kg sa sobom... Ugl moje tijelo je bas doslo kraju sta se ove t tice.... A bila sam ko zmaj odjednom me samo prelomilo i sad vise nisam za apsolutno nista. Jedva gace navucem....
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka znam kako ti je,u prvoj trudnoci doktori govorili rodit cu prije termina ja se radovala,dosao termin i prosao,a ja nista jos bila otvorena 2prsta,najgore svaki drugi dan ctg,plodna voda,sto je vrijeme prolazilo ja bila umornija nego ikad.Ta nasa djecica bas zezaju
Rekla sam da cu sad kad rodim po guzi je nalupat za ono uzasno riganje,danima sto sam gladna bila i zednahaha,samo nek bude sve kako treba
Cure ja sam za stvrdnjavanje dobila normabele. Nisam ih puno popila no ono malo sto jesam kad je bas bilo puno tvrdo i napeto pomogli su
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka bas se kod tih doktora u ta osjecam kao da sam na pokretnoj traci 😌
Mucnina i proljev, mozda se junior sprema van 😍 Iva je na fejsu stavila neke slike sa znakovima skorijeg poroda il sta vec i pise da se tijelo pocinje samo cistiti i pripremati za bebu. A i to mi je danas rekla jedna zena, da se sva ocistila prije poroda kad je dobila klistir vise nista nije islo 😝
A nista mislim da cu poceti ribati da ubrzam taj porod i da ne moram vise kod njih u ta. Kao Baby tepihe i tako to. Ti me uvijek nasmijes 😂😂😂 i meni se trbuh zalijepi za noge.
Mislim da cu uzeti cetkicu za zube i poceti ribati, po vojnicki, prvo radiatore, bas ga gledam kako je prasljav... na kraju mozda zavrsim i u kupaoni ribajuci fuge. Sad idem skidat dvostranu traku kojom sam zalijepila tepihe da mi se ne micu, a vise mi se ne svidaju, zelim nove 😁 problem je kad cucnem, ne mogu se dici, bit ce zanimljivo 😀😀😀
Eh da hvala cure za savjete s probavom. One cepice cu si sigurno kupiti, jer u bolnici namjeravam lagati da sam bila na wc-u, a najvjerojatnije necu ici jer imam spor metabolizam i jos kad dobim klistir pa ode i ono iz zeluca sto cu taj dan pojesti 😝😂
Inace najela sam se toplih jagoda i popila ujutro nataste topli donat mg. Ko da sam dobila toliko zeljeni klistir, ali ne zelim se zaliti 😅
Sortiraj odgovore
Najstariji