Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Abies
    01. Lipanj 2016. 15:34

Sandrich bit ces 24h u bolnici. Jesti normalno al poseban menu i obrok vise. Pikat ce te u prste i gledat secer. Ako je srednja vrijednost ok ides doma. Ako nije nastavljas isto drugi dan i mozda terapija. 
    Carski ne rade ako se porodis u 39tt. U 39 hospit i induciranje poroda (gel drip). Jedino ako je prevelika beba i sl. 
    No i u iducoj t ces raditi vise secernih pretraga.

baby♡girl
    01. Lipanj 2016. 15:49

Da ne osjetim bebu vise od 6 h ni nakon mazenja, slatkog i boka isla bi momentalno u bolnicu.

Sanjarka u Vinogradskoj ne daju, ali ga mislim prosvercat, inace im slijedi neumorno javljanje na telefon mom muzu koji ce zvat svakih 5 minuta ili mojoj mami koja je i prosli put sjela na telefon 😂😂😂😂
    Mislim ga imati sa sobom. Kad se malac rodi odmah skype da ga tata vidi ❤❤❤
    Abies kako si draga? ❤😘😘😘

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

• chacorro
    01. Lipanj 2016. 15:52

pomakao se je malo prije kad sam legla i mazila drob.zna se on umirit i nemicat nikako neko vrime...sad da idem u bolnicu...?  da zovem njih u bolnicu ?

chaco

• chacorro
    01. Lipanj 2016. 15:52

pomakao se je malo prije kad sam legla i mazila drob.zna se on umirit i nemicat nikako neko vrime...sad da idem u bolnicu...?  da zovem njih u bolnicu ?

chaco

Aurelija
    01. Lipanj 2016. 16:17

Chacorro, normalno je da beba spava ili da se ponekad primiri, a moguce je i da si ti bila aktivna pa nisi osjetila, al opet - mora se pomaknut barem  malo u pol dana. Ne znam kakav iscjedak mislis- bijeli, krvavi, kao mokraca/plodna voda?

Koje su to fore da nedaju mob, pa mozes tamo cijeli dan bit!

Aurelija
    01. Lipanj 2016. 16:18

Chacorro, normalno je da beba spava ili da se ponekad primiri, a moguce je i da si ti bila aktivna pa nisi osjetila, al opet - mora se pomaknut barem  malo u pol dana. Ne znam kakav iscjedak mislis- bijeli, krvavi, kao mokraca/plodna voda?

Koje su to fore da nedaju mob, pa mozes tamo cijeli dan bit!

Abies
    01. Lipanj 2016. 16:21

Baby Ma bit cu ok :)
    Da me malo šok prodje. U pon detaljno s njima. Nema straha oko opcije poroda, oporavak znam kako ce izgledat

Bruna257
    01. Lipanj 2016. 16:30

Chacorro neznam sto da ti kazem, ja sam za svaku dvojbu zvala svog gin ili isla u bolnicu... Tako da... Mozda bolje da odes vidjet i budes mirna....

Nego curke, jel se vama stvrdne trbuh kod okretanja po krevetu? Kad se okrecem(i zbilja moram ulozit napora jer me pubicna kost boli poprilicno) stvrdne mi se trbuh... Ili kada duze hodam... Pa da cisto provjerim kak vi stojite s tim?

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Sanjarka88
    01. Lipanj 2016. 16:32

Chacorro ti najbolje znas ritam svoje bebe. No ima pravilo 10 pokreta u nekom vremenskom periodu neznam tocno.... To treba bit inače u bolnicu! 
    Mislim da sad iscjedak nije toliko ni bitan

Sto se tice moba nekad davno kad sam ja radjala 😂 mob imala cijelo vrijeme do boksa, tada je isao s menom ali sam ga morala izgasit dok ne rodim nakon toga su mi ga odma dodali.

U nas kisaaaaaa potop
    Ja se ne micem s kauca ulovila me neka blaga mucnina...blah

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.