Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Abies
    01. Lipanj 2016. 14:05

Tpol secer ogtt radila 2put, kks 3-4 puta. Zbog prve t da se dokaze da je sad ok.
    Nije frka epiz nego sava unutar maternice. A tko zna mozda mi se i onaj gore smiluje... kako bilo drugi tjedan imam dvoje djecice na svjetlu dana. 
    To ono kad se necem jako veselis...pa podje drugim smjerom
    I da, kad prodje ima chicco ulozaka, opet nece trebat izgleda

uykmyjh
    01. Lipanj 2016. 14:16

Evo ja sam jedva došla do svoje gin.. Strka joj je ovih dana... Jedan dan je zovem pa kaže nazvat će vas nazad, drugi dan dođem osobno i baš potrefim kad je išla dežurat u rodilište, treći dan opet zovem pa zauzeta... I četvrti me nazove nazad, napokon  Kaže da mi je taj šećer nakon 2 sata visok (9.25) i da će me poslat na hospitalizaciju jedan dan zbog guk profila... E sad, jel ima koja iskustva s tim? Šta ću radit cili dan tamo? Nemogu ja mirovat, pa jbte ispalit ću. Šta će mi dat jest? Ja se lako iznerviram pa bolje da se odma pripremim na najgore nego da mi tamo skače tlak. Šta će mi sve tribat za ponit? Koliko puta će mi vadit krv? Ako utvrde da je gestacijski dijabetes, jel to znači i carski rez? Dajte mi bilo kakvu informaciju, pogubljena sam 

uykmyjh
    01. Lipanj 2016. 14:25

Lea upomoć! 

baby♡girl
    01. Lipanj 2016. 14:51

Mislim da na gd u trudnoci nije nuzno carski, ali cini mi se da induciraju sa 38tj 😕 barem u Vinogradskoj. 
    A ovo sto se cure ne javljaju, steta, mislim ja zbilja razumijem da imas malu bebicu i ne stignes razmisljati o nicemu, ali dvije rijeci napisati da znamo da si okej jer ipak si tipkamo tu od 8 mjeseca prosle godine. Ja cu live porod na grupi imat 😂😂😂 svakako mi nema muza u radjaoni, moram si vrijeme skratiti  😂😂😂

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

uykmyjh
    01. Lipanj 2016. 15:01

Evo IvaLea mi je sve pojasnila, divna je  Sad kad si gledam ovoliki trbuh i kad se sjetim kolišna sam dole.... Najradije bi na carski :')

TPol
    01. Lipanj 2016. 15:02

Sandric mislim da je Iva lea vise na facebooku jer ima neki problem s mobitelom, ja imam secer ali mislim da ti ne mogu puno pomoc jer ovde u Becu je malo drugacije 😬😬😬 

Baby girl da i meni je to uvijek tako cudno kad neki ljudi samo nestanu s foruma a kolko vidim mala koza je bila dost aktivna , a ima nas i na faceu tamo se barem jos lakse moze tipnut, nadamo se da je sve ok

uykmyjh
    01. Lipanj 2016. 15:09

Je je, na fejsu je... Njoj kao i meni mob neda odgovarat na forumu, a uredno sve pratimo... Mogli su to i popraviti da ne moramo palit kompove/tablete za odgovoriti 

• chacorro
    01. Lipanj 2016. 15:19

bok,trebam hitan odgovor...od blio koga..neznam sto da radim.
    znaci termin 22.6. prekjucer na ctg-u nista.zadnji papa test uradjen prije tjedan dana sve uredu,krv i urin uredu,secer uredu...sve u najboljem redu.
    kako sam do sad u trudnoci uvik imala neke bakterije u mokraci koje nemam vise imala sam i iscjedak,koji je stao prije tjedan dva.i od onda iscjedka nisam imala.sve do danas.pocelo mi je nesto curkat,onako malo.mali se nije ritao od jucer tj sinoc.niti me sto boli niti steze niti nis samo to curkanje.koje me izludjuje.što da radim? jeli to plodna voda mozda?iscjedak nema ni boje(proziran je ) niti mirisa .

chaco

Sanjarka88
    01. Lipanj 2016. 15:28

Chacorro kako misliš mali se nije ritao od sinoc? Uopce?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.