Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    01. Lipanj 2016. 21:10

Vecer curke
    mene je mm iznenadio punom kutijom cokoladnih kolaca😁😍
    Crazzy meni moj sin legne na stomak i onda ga beba iznutra pocne udarat pa on odma vraca udari samar bebi😅

baby♡girl
    01. Lipanj 2016. 21:12

Ugolina nakon sto sam prvu prenjela ( sanjarka 41+6 mislim da si me ti pitala) 
    i zato sto me gel otvarao, e zato ovu t pijem caj od lista maline koji potice omeksavanje grlica i opcenito tog dolje dijela. 
    A caj za dojilje pospjesuje laktaciju, doslovno puni sise. Mozes i uzeti komorac, kim i anis pa sama mijesati ali meni je lakse ovaj samo stavit u salicu i zaliti. 
    To je super u pocetku kad beba tek navlaci mlijeko i kod skokova.

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

Ugolina
    01. Lipanj 2016. 21:20

Stavila sam ovu sliku profila da vam poblize objasnim kak se osjecam i kak izgledam hahaha katastrofa, sve mi se preklapa, sise prek trbuha,trbuh prek bokova

Abies
    01. Lipanj 2016. 21:49

Ja pijem taj caj iiii zatvorenija valjda ne mogu biti. I prije sam pila ga jer mi je fini (bio).

Lunale spinalnu imala. 24h intenzivna. Dizanje tus i soba. A kateter su im slicajno zakacili krevetom pa tako iscupali. U 16 rezana i kao smjela veceru (iako nisu bili sigurni) samo nisam takla. Ne znam ni kako bi, noge baj baj i drogirana. Uvalili mi klinca iza tog. Kak su ga stavili u jastuku tako sam lezala. Paralizirano. I slikala pa ispada ko da je u zraku. Jedva docekala da ga uzmu tu vecer. A drugi dan ili cu stajat pol dana na mjastu ili lezat...rasulo organa i bol svakog koraka. Neopisiv sex

Lunale
    01. Lipanj 2016. 21:49

Ugolina, caj od lista maline od negdi 35. tjedana. tjedan dana pijes 1 salicu, tjedan 2 pa ostatak po 3 salice. Kako Baby kaze, omeksava grlic i navodno djeluje na elasticnost medjice... ne znam dal je istina ali nije na odmet. Meni je to cak preporucila jedna stara babica pa rekoh ajde, ionako volim cajeve 
    Caj za dojilje nisam znala, super da ima i to :)

Lunale
    01. Lipanj 2016. 21:53

Uh, Abies to ne zvuci privlacno...

CrazyPuppet
    01. Lipanj 2016. 21:53

Hehe Mare i moj šamara, prvo "d(r)aaga bebaaa" i mazi a onda opali :-D
    Ugolina lajkam slikicu "willendorfska venera" je umjetničko djelo i predmet štovanja plodnosti i izvora života - tako da o tome razmišljaj na taj način ;-)

CrazyPuppet
    01. Lipanj 2016. 22:00

Abies zvuči grozno :-( ah sto sve mater ne istrpi za svoju djecu... nadam se da će ti ovaj put biti ipak malo lakše. Ako stvarno bude u utorak, pečem tortu i za tebe i tvoju curku i za mm ;-) imat će ročkas na isti dan. Shvaćam da si sad razocarana ali samo hrabro ♡♡♡

Ugolina
    01. Lipanj 2016. 22:14

Lunale,tnx.. Zanimaju me svakako iskustva nakon poroda vas koje ste pile caj!!!!

Crazy, thumbs up za ovo sto kazes za veneru!! 

Mare,ljubomorna sam na tu tvoju kutiju!!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.