Bebacica…daaa i ja sam fino rekla u rodilistu da sam obavila wc(jer to te pitaju)....i opet cu reci kad dodjem da sam obavila...a onda fino u miru u vlastitom wc doma..uz psihicku pripremu i Peolax cepice polako i to dovesti u normalu.ali tamo sigurno ne...
Baby presmjesna si sa opisom trbuha..😉👍...obzirom da sam te upoznala na zg kavici...mogu te i zamisliti u tim dogodovstinama....
Chacorro….ja bi isla na pregled...2 puta okret bebe je premalo....neka ti nije neugodno...imas se pravo brinuti...i neka oni misle o tebi sto hoce...vazno da je bebi dobro i da si ti mirna.ne zelim te plasiti ali ima jezivih iskustva upravo sa tim pokretima koji su jaaako rijetki.nemoj razmisljati o osoblju bolnice...vazne ste beba i ti!!
Abies, gledaj to s lipse strane. U ovo vrijeme za tjedan dana ces lezat uz nju, gledat je i ljubit je, samo se na to usmjeri! Meni je isto nakon carskog bilo zao sta nisam rodila prirodno iako sam se rekuperala cim sam ustala. Ne pamtim ga kao neko tesko iskustvo osim sok sobe 24h i prvog ustajanja al sad navodno nema te nebuloze 24h. Ova spinalna kazu nije uopce toliko strasna, bas je nekidan neko to napisao ovdje. Jesi li imala s prvim opcu ili spinalnu?
Sada mi je vec prpa jer me ceka prirodni porod a ja uopce ne znam sta je to, samo po pricama koje i nisu bas bajne tako da potiho u sebi mastam o onom CR (cr me asocira na cristiana ronalda hehehe al ne, ne mastam potiho o njemu :D )
Vezano za mucnine koje spominjete, evo meni vec drugi dan a danas je bilo ajme... nisam znala ocu li povracat, ic na zahod ili se onesvistit od preznojavanja u toj mjeri da sam mirila fibru i bila sigurna da mi je nesto. na kraju nista al me tako uvatila 2 puta bol i jako se stvrdnija trbuh da sam jaukala nemooooj, nemoj molim te da je to to i onda je stalo :D rekoh, jbt kako tek pravi bole ako sam ode vec vikala nemoj nisam spremna e i jutros mi je na spavacici bilo stvrdnuto nesto bez boje i mirisa na podrucju di je bradavica pa sam je stisnila malo i prozirna tekucina malo izadje... nadam se da je to znak da cu imat mlika? :)))
Sandrich, za mi je zbog secera i toga sta moras sad prolazit te gluposti al eto, kako cure opisuju izgleda da nije tako strasno. Izdrzat cemo sve sta treba mi womanke :)))
Crna tockica da smo barem jos koju kavu ponovile 😍😍
Ja imam samo rijeci hvale za sve u Vinogradskoj, znaci zbilja su temeljiti, divni, a jako mirni i skulirani. Milina 💖 tako da ako nesto ne stima bolje otici i vratiti se doma mirne duse.
Lunale o suosjecam totalno za ove mucnine. Doduse primjetih da su se laznjaci vratili. A ovo za mlijeko, ja sam kroz prvu t isto imala to curkanje, mlijeko nadoslo 3 dan, sad nista ne curi, ali mi smrdi npr kad skinem grudnjak, ja inace ne volim mlijeko ni okusom ni mirisom i bas mi je bljakast taj miris kad se skinem. Uzela sam si caj za dojilje od hippa, mislim ga poceti piti, pijem vec ovaj od maline 2 salice pa ako ubacim jos koji oplakat cu od toliko caja 😂😂😂😂
Abies ❤❤❤
Sanjarka nadam se da ces ubrzo i ti da se ne patis vise razmisljajuci ❤
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Baby, i ja sam na 2 do 3 salice dnevno caja od lista maline :D izlazi mi vise na usi al tako me strah tog pucanja ili rezanja pa ako upali, upali :) a kad se pocne pit taj caj za dojilje? jel ga mogu pocet sada preventivno?
Večer cure!
Baby ja skoro rodila od smijeha na tvoje opise trbuha, najjača si!!! Čaj od maline omekšava međicu ili kaj? Kad si ga ti pocela pit?
Ja sam se danas bavila pospremanjem, i mogu reci da sam posten dio odvalila. Naravno, stopala vape za masažom... moram muža nagovorit. Malac mi je maloprije skocio na trbuh dosta jako pa sam se sva prepala, al bebolino lupa ko manijak pa mislim da je sve ok, sutra sam ionako na uzv.
Btw. Ima u kauflanda nekih trudnickih stvari na snizenju ako koja treba. Ja uzela pamucne hlace za 70ak kn i dva topa za 50ak kn...
Malakoza javi se samo da znamo da je sve ok
Crazy Caj sam pocela piti s 36 tj, i pije se za omekasavanje grlica maternice. 😁
Lunale moze se poceti piti i prije poroda, zato ja planiram i njega. Fin je pa ono nece mi tesko pasti. U prvoj sam ga pocela piti poslije poroda nakon sto mlijeko nije odmah nadoslo pa sam dobila taj savjet. Radila sam ga s janom jer nisam imala gdje kuhat vodu.
A maline mi je vec uh 😝
Laganini na peglanje pa se tipkamo 😘😘😘
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Sortiraj odgovore
Najstariji