Lunale pa ne vjerujem da si bolje prosla sa svojom curom. Ajd za 10dana je pjesma. Al ona prva dva cisti sex
Crazy onda dolazimo na tortu:)
Veselim se da cu ubrzo lec na trbuh i naspavat se. Zakljucat se u sobu za svaki slucaj. Nek tata dezura jednu noc.
Caj sigurno nece odmoci. Treba uzet u obzir da je svetko za sebe. A kad rodite pijte kim i nece biti grceva (apoteke suban kim).
A bebe slobodno operite u caju stolisnika ili lice vatom. Jer od prvih dojenja opristave.

A jeste natipkaleeeee....
Drage moje, nas porod bi trebao biti, ukoliko sve ostane mirno kao sada, u iduci cetvrtak, 9.6.
Subota ctg, ponedjeljak ctg i uzv, srijeda popodne hospitalizacija, cetvrtak carski- to je plan. Popricali dr i ja, zasada je sve mirno, Mia procjenjena n 3100 sada, FS mi taMan (mjera mog stomaka za tt), protoci ok, ctg ok...
E sad pravo pocinje "vuna" u guzici mojoj..sad samo molim Boga da bude ovako i ne dodje do necega hitnog...
Pusa..idem pod tus..umorna sam od svih danasnjih dogadjanja....

Abies...ne veselim se tom dvodnevnom sexu hhhhh...dren i kateter mmmmmm odusevljenje...
Jos mi sestra pregledala bradavice i pocela natezat- kao moram ih izvlacit ...ja u soku- mislila da su izvucene dovoljno...no ne planiram se natezat jer boli..
Abies…ne veselim se tom dvodnevnom sexu hhhhh…dren i kateter mmmmmm odusevljenje…
Jos mi sestra pregledala bradavice i pocela natezat- kao moram ih izvlacit …ja u soku- mislila da su izvucene dovoljno…no ne planiram se natezat jer boli..
Svasta,pa koliko bi trebale bit izvucene??ima neka mjera?? smijesno zvuci,al stvarno me zanima,ne salim se..jer moje jesu ispupcene,al ne nesto pretjerano

Vecer ljetne brbljavice 😘
Kod nas popodne lipo oplela kiša, i lipo je osvjezilo. Meni mucnina stala pa poceli laznjaci... Jos me zezaju,malo no bolje nego je bilo popodne.
Vodili curu na gimnastiku, ja i mm popili pice i takooo
Vidim ima nas terminusa s mucninama, ili smo sve virozne ili se djecica pripremaju 😍
Ugolina super ako si mirna samo takva i ostani 👍 nervoza nam nece nista dobrog donit.
Abies prespavaj danasnji dan bit ces sutra bolje sigurna sam ❤ znas da su oporavci individualna stvar i da bi mozda i na vag prosla mozda i gore. A mozda ovaj put i ne bude tako lose.
Bebacica si se uhvatila fuga? 😂😂
Sarlina daklem 9.6! ❤ Nek sve ide po planuuuuu!
Lunale mucnine,laznjaci.... U istom smo sosu 💪😎 a da mozda nebi mi bile cimerice? 😉
Baby ti si zakoooon zeno , btw tko je vidio peglat navecer u terminu? 😅
Bruna dobra odluka za ogtt! Nadam se da si bolje 😘
Crazy jel pala masaza? 😉 bravo vrijednice nasa 😘
Crnatockica dobro si me sitila na to laganje za veliku nuzdu 👍
Mare uuu daj slikaj kolace!😂 bravo muzu! 💪
Cajevi?.... Nula bodova 😐

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Chacorro si bila u bolnicu??
Ln cure 😴

E cure stavila bi ja sliku al sam vise od pola pojela😁,sad se osjecam ko prasica.Jos sam i popila casu hladne radle,nek mi je Bog na pomoci kad me natjera u wc😂😅
Ja sad uzivam gledajuci kako moji andeli spavaju😇😍,e koliko ljubavi jedna majka moze imati.
Sarlina samo nek bude sve kako treba pa da se napokon i ti druzis sa svojom malom strucom😍

Ono kad te probude trudovi pa ne spavas više jedino nisi siguran jel su pravi ili lazni

Jutro cure....
Ono kad zaspis poslije 1 i sad se probudis jer ti dusa spava al tijelu se neda vise.... Koma!!!
Sanjarka nadam se da su pravi i da samo cekas da krenes put bolnice! Drzim ti palceve i sretno 💓💓💓💓💓💓 i neka bude brzo bez rec-rec.... 😘😘😘

.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji