Lunale pa ne vjerujem da si bolje prosla sa svojom curom. Ajd za 10dana je pjesma. Al ona prva dva cisti sex
Crazy onda dolazimo na tortu:)
Veselim se da cu ubrzo lec na trbuh i naspavat se. Zakljucat se u sobu za svaki slucaj. Nek tata dezura jednu noc.
Caj sigurno nece odmoci. Treba uzet u obzir da je svetko za sebe. A kad rodite pijte kim i nece biti grceva (apoteke suban kim).
A bebe slobodno operite u caju stolisnika ili lice vatom. Jer od prvih dojenja opristave.
A jeste natipkaleeeee....
Drage moje, nas porod bi trebao biti, ukoliko sve ostane mirno kao sada, u iduci cetvrtak, 9.6.
Subota ctg, ponedjeljak ctg i uzv, srijeda popodne hospitalizacija, cetvrtak carski- to je plan. Popricali dr i ja, zasada je sve mirno, Mia procjenjena n 3100 sada, FS mi taMan (mjera mog stomaka za tt), protoci ok, ctg ok...
E sad pravo pocinje "vuna" u guzici mojoj..sad samo molim Boga da bude ovako i ne dodje do necega hitnog...
Pusa..idem pod tus..umorna sam od svih danasnjih dogadjanja....
Abies...ne veselim se tom dvodnevnom sexu hhhhh...dren i kateter mmmmmm odusevljenje...
Jos mi sestra pregledala bradavice i pocela natezat- kao moram ih izvlacit ...ja u soku- mislila da su izvucene dovoljno...no ne planiram se natezat jer boli..
Vecer ljetne brbljavice 😘
Kod nas popodne lipo oplela kiša, i lipo je osvjezilo. Meni mucnina stala pa poceli laznjaci... Jos me zezaju,malo no bolje nego je bilo popodne.
Vodili curu na gimnastiku, ja i mm popili pice i takooo
Vidim ima nas terminusa s mucninama, ili smo sve virozne ili se djecica pripremaju 😍
Ugolina super ako si mirna samo takva i ostani 👍 nervoza nam nece nista dobrog donit.
Abies prespavaj danasnji dan bit ces sutra bolje sigurna sam ❤ znas da su oporavci individualna stvar i da bi mozda i na vag prosla mozda i gore. A mozda ovaj put i ne bude tako lose.
Bebacica si se uhvatila fuga? 😂😂
Sarlina daklem 9.6! ❤ Nek sve ide po planuuuuu!
Lunale mucnine,laznjaci.... U istom smo sosu 💪😎 a da mozda nebi mi bile cimerice? 😉
Baby ti si zakoooon zeno , btw tko je vidio peglat navecer u terminu? 😅
Bruna dobra odluka za ogtt! Nadam se da si bolje 😘
Crazy jel pala masaza? 😉 bravo vrijednice nasa 😘
Crnatockica dobro si me sitila na to laganje za veliku nuzdu 👍
Mare uuu daj slikaj kolace!😂 bravo muzu! 💪
Cajevi?.... Nula bodova 😐
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Chacorro si bila u bolnicu??
Ln cure 😴
E cure stavila bi ja sliku al sam vise od pola pojela😁,sad se osjecam ko prasica.Jos sam i popila casu hladne radle,nek mi je Bog na pomoci kad me natjera u wc😂😅
Ja sad uzivam gledajuci kako moji andeli spavaju😇😍,e koliko ljubavi jedna majka moze imati.
Sarlina samo nek bude sve kako treba pa da se napokon i ti druzis sa svojom malom strucom😍
Ono kad te probude trudovi pa ne spavas više jedino nisi siguran jel su pravi ili lazni
Jutro cure....
Ono kad zaspis poslije 1 i sad se probudis jer ti dusa spava al tijelu se neda vise.... Koma!!!
Sanjarka nadam se da su pravi i da samo cekas da krenes put bolnice! Drzim ti palceve i sretno 💓💓💓💓💓💓 i neka bude brzo bez rec-rec.... 😘😘😘
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Sortiraj odgovore
Najstariji