Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Abies
    01. Lipanj 2016. 22:25

Lunale pa ne vjerujem da si bolje prosla sa svojom curom. Ajd za 10dana je pjesma. Al ona prva dva cisti sex

Crazy onda dolazimo na tortu:)

Veselim se da cu ubrzo lec na trbuh i naspavat se. Zakljucat se u sobu za svaki slucaj. Nek tata dezura jednu noc.

Caj sigurno nece odmoci. Treba uzet u obzir da je svetko za sebe. A kad rodite pijte kim i nece biti grceva (apoteke suban kim). 
    A bebe slobodno operite u caju stolisnika ili lice vatom. Jer od prvih dojenja opristave.

sarlina
    01. Lipanj 2016. 22:37

A jeste natipkaleeeee....
    Drage moje, nas porod bi trebao biti, ukoliko sve ostane mirno kao sada, u iduci cetvrtak, 9.6. 
    Subota ctg, ponedjeljak ctg i uzv, srijeda  popodne hospitalizacija, cetvrtak carski- to je plan. Popricali dr i ja, zasada je sve mirno, Mia procjenjena n 3100 sada, FS mi taMan (mjera mog stomaka za tt), protoci ok, ctg ok...
    E sad pravo pocinje "vuna" u guzici mojoj..sad samo molim Boga da bude ovako i ne dodje do necega hitnog...
    Pusa..idem pod tus..umorna sam od svih danasnjih dogadjanja....

sarlina
    01. Lipanj 2016. 22:39

Abies...ne veselim se tom dvodnevnom sexu hhhhh...dren i kateter mmmmmm odusevljenje...
    Jos mi sestra pregledala bradavice i pocela natezat- kao moram ih izvlacit ...ja u soku- mislila da su izvucene dovoljno...no ne planiram se natezat jer boli..

Ugolina
    01. Lipanj 2016. 22:45

Btw,sarlina, sretno da ti se ostvari ta zelja!!!

Sanjarka88
    01. Lipanj 2016. 23:01

Vecer ljetne brbljavice 😘
    Kod nas popodne lipo oplela kiša, i lipo je osvjezilo. Meni mucnina stala pa poceli laznjaci... Jos me zezaju,malo no bolje nego je bilo popodne. 
    Vodili curu na gimnastiku, ja i mm popili pice i takooo
    Vidim ima nas terminusa s mucninama, ili smo sve virozne ili se djecica pripremaju 😍
    Ugolina super ako si mirna samo takva i ostani 👍 nervoza nam nece nista dobrog donit.
    Abies prespavaj danasnji dan bit ces sutra bolje sigurna sam ❤ znas da su oporavci individualna stvar i da bi mozda i na vag prosla mozda i gore. A mozda ovaj put i ne bude tako lose. 
    Bebacica si se uhvatila fuga? 😂😂
    Sarlina daklem 9.6! ❤ Nek sve ide po planuuuuu!
    Lunale mucnine,laznjaci.... U istom smo sosu 💪😎 a da mozda nebi mi bile cimerice? 😉
    Baby ti si zakoooon zeno , btw tko je vidio peglat navecer u terminu? 😅
    Bruna dobra odluka za ogtt! Nadam se da si bolje 😘
    Crazy jel pala masaza? 😉 bravo vrijednice nasa 😘
    Crnatockica dobro si me sitila na to laganje za veliku nuzdu 👍
    Mare uuu daj slikaj kolace!😂 bravo muzu! 💪
    Cajevi?.... Nula bodova 😐

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    01. Lipanj 2016. 23:24

Chacorro si bila u bolnicu??

Ln cure 😴

mare1989
    01. Lipanj 2016. 23:51

E cure stavila bi ja sliku al sam vise od pola pojela😁,sad se osjecam ko prasica.Jos sam i popila casu hladne radle,nek mi je Bog na pomoci kad me natjera u wc😂😅
    Ja sad uzivam gledajuci kako moji andeli spavaju😇😍,e koliko ljubavi jedna majka moze imati.
    Sarlina samo nek bude sve kako treba pa da se napokon i ti druzis sa svojom malom strucom😍

Sanjarka88
    02. Lipanj 2016. 04:01

Ono kad te probude trudovi pa ne spavas više jedino nisi siguran jel su pravi ili lazni 

Bruna257
    02. Lipanj 2016. 04:34

Jutro cure.... 
    Ono kad zaspis poslije 1 i sad se probudis jer ti dusa spava al tijelu se neda vise.... Koma!!!

Sanjarka nadam se da su pravi i da samo cekas da krenes put bolnice! Drzim ti palceve i sretno 💓💓💓💓💓💓 i neka bude brzo bez rec-rec.... 😘😘😘

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.