Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    01. Lipanj 2016. 12:15

Bruna to je super tražiti po snizenjima ja cesto nemam zivaca ni strpljenja 😅

Ja sam od trudnicke robe kupila dvoje trapke , jednu košulju... Ugl trebalo mi je za posao, ipak sam radila do 9mj. .. Doma se utiram u stagod

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Abies
    01. Lipanj 2016. 12:15

Bruna super info. Mislim da cu ovaj tjedan u bubamaru.

E sad moj pregled 
    Beba velika... odjednom. Mislim da nije niti htio mi sve reci da me ne slomi. 4kg ocitava (da prisjetim prvi pregled je predvidio bebu u terminu 4,5kg; a znam da genetski to i ocekujem). Ostalo ok. Do pon ima fore prirodno, a bas i nista na to ne pokazuje. Tako da u pon 6.6. odoh na izlezavanje na sd. Uto carski. Zasad tako. 
    Imam jedino volju se dobro isplakat al ni to mi ne ide. Ipak nekako mi manja trauma nego prvi put. 
    Hm neke se raduju carskom a ja grcam 

bebacica
    01. Lipanj 2016. 12:20

Pozdrav cure.
    Bila sam danas na pregledu u ta. Napravili ctg-uredan. Pregledala me i vaginalno kaze otvorena 1.5cm. I narucila me dan poslije termina 13.6. pa to je tek za 12 dana! Kaj je to normalno? Nisu mi radili uzv, uopce ne znam ni kolka je beba😒 ja uvijek naletim na neke nesposobne majmunice 😣
    Razmisljam si da odem drugi tjedan kod svoje doktorice 😏

Bruna257
    01. Lipanj 2016. 12:28

Marigmar i ja poslala mail u familyservice al nema odgovora... I u Novalac i Bebimil se registrirala i nista,nit povratnog maila nit paketa nit niceg nisam dobila... Nisam valjda te srece 😝😤

Sanjarka a kad se po cijele dane manje-vise izlezavam,znam na laptopu malo cekirat sto se di nudi, pa tako i kupujem :D

Abies mozda su ipak fulali.... I mojoj su setricni rekli da ce mala bit oko 4kg(ako ne i vise, jer je prvo dvoje bilo 4300 i 4650), a sad mala bila 3200.... Tako da jos ima nade...:)

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Abies
    01. Lipanj 2016. 12:41

Bruna pratim malo razvoj prve i druge t. Tu su si klinci. Plus imam ogroman trbuh od starta, a manje pl vode nego sa sinom. A zadnja tri puta je kao beba bila 3200-3300 i to mi je bilo cudno. Rekao raste od zadnji put, svaki put. Prije mislim da nije htio plasit me. Jos ce u pon me obradit. A dalje i sd ne forsa cr. I sam je predlagao vaginalni. Da nema indikacije sigurno ne bi tako reagirao. A tu je i stari rez koji moze popucat. Idem uzivat jos ovih par dana. Mozda i vrtic odgodim za koji dan da malo uzivam. A muz vidjet cemo u koji klub ce ovih dana 

Sanjarka88
    01. Lipanj 2016. 12:45

Abies evo ja ti malo zavidim em znas kad ce cura doc em ces mozda izbjec trudove 😂 think pink! 
    Jos si zatvorena?
    A carski dan prije termina zbog velike bebe ili ima neki drugi razlog jos? 

Bebacica mogla te narucit jos jednom do tada sta jest jest... Tada ides na plodnu vodu. Drzim fige da ipak cura stigne koji dan prije pa da to sve izbjegnes 😘

Bruna257
    01. Lipanj 2016. 12:46

Da, i sestricna je treci put isla na cr,prvi puta rodila vag, drugi je mali bio veeelik i nije se spustio pa je isla na cr,a treci isto cr jer je mala kao ful velika pa da rez ne popuca... Kad ono beba taman... Zato je sad bas buca buca s objesenim licima i buckavim nogicama i rucicama... 😊😍

baby♡girl
    01. Lipanj 2016. 12:48

Abies draga meni su rekli za malu da je preko 4kg, rodjena s 3,5. 
    Iako ako i sama vidis da je to tako u tvom slucaju mozda bolje cr nego da mi se patis 😕😕😕😯
    Ja bi plakala da moram na carski tako da te razumijem. Drzi nam se i vibram da ti sve prodje onako kako ti zelis ❤❤❤❤
    Bebacica mene u prvoj nisu narucivali non stop. I sad mi je ovo previse svaki drugi tjedan. 😉

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

Bruna257
    01. Lipanj 2016. 12:48

Sto nam se betty i malakoza ne javljaju? Ni maje nema..... Nadam se da su cure dobro 💓💓💓

Sanjarka88
    01. Lipanj 2016. 13:01

Carski, vaginalno.... U konacnici samo da nam dodu u narucje zivi i zdravi 😊❤
    Ja i dalje vise lajkam ideju savova na trbuhu nego na pici 😂😂

Bruna i ja se cesto sjetim nasih bivših trudnica, nadam se da su sve ok i djecica. Malakoza me posebno brine

Ja i mala učimo glazbeni za slusni test, moram priznat da mi je mozarta i ekipe na vrh glave do kraja zivota 😝

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.