Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bruna257
    01. Lipanj 2016. 13:06

Hahaha bolje sav na trbuhu nego pici.... Hahaha jesam se odvalila od smijeha sada 😂😂😂
    Istrpit cu koje god,samo da bude sve u najboljem redu i da se mozemo onda ic mazit sa tatom doma 😊

I to sta kazes, malakoza me najvise zabrinjava... Kome se ono javila da je rodila?  Jer nije ona osobno pisala ni tu ni na fb.... Ima njih koje se nista vise ne javljaju... Znam da je sada druga preokupacija, ali samo da cujemo iskustva... U svakom slucaju ak nas citaju, evo im virtualne puse 😘😘

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

CrazyPuppet
    01. Lipanj 2016. 13:10

Bruna ja isto jucer bila u bubamare i nisam nikakav paket dobila... :-( 
    Al isto sam.madrac uzela na popustu i jos svasta... nekad bas dobro potrefim
    Ja spremila posteljine i svega, dio nosim u stan, dio ostaje za apartmane, dio se sprema za zimu... majko mila kolko tog ima... uf uf a a twk pranjeeee
    Ja rodila bebu 4100g pa nis strasno... samo mi se nemojte sekirat i bedirat, nema koristi, sve će to biti dobro. Bitno da se kući vratite sa krasnim bebicama. Šaljem vam jedan virtualni hug :-)
    Meni isto trbušina velka, sve što imam od prije je ful strukirano tako da sam sve sad trudnicko kupila... a što, ionako mislim jos bar jednom bit trudna ;-) nece propast 
    XOXO

mare1989
    01. Lipanj 2016. 13:11

Abies bitno da je beba dobro,zao mi je sto neces vaginalno roditi.Al bitno da nam bebe dodu na svijet zive i zdrave pa kako god dosle

Nema ni Peppe vec dugo,Malakoza takoder.
    Da li tko zna sta je s Betty?

Ja sam sad sina uspavala,kcer lezi u svojoj sobi.Rucak ce mm praviti,malo sad odmoriti

CrazyPuppet
    01. Lipanj 2016. 13:18

Ahahaha Sanjarka legendooo... šav na pici joj joj ahahahaha
    Bas me zanima kolko bi ucestala epiziotomija bila i kako bi se rađalo da umjesto žena rađaju muškarci ;-) 
    Malakoza javi nam seeee 
    sad se i ja brinem vec

Bruna257
    01. Lipanj 2016. 13:29

Crazy eee sad mi fakat nije vise jasno... Po kojim to kriterijima onda dijele pakete??? Sad mi zao sto sam ga ja dobila a vi niste.... Slj puta kad budes tamo, pitaj, pravi se blesava 😝 tako ja puno puta( nije da mi puno treba hahaha 😆😂😁)

Sanjarka88
    01. Lipanj 2016. 13:39

Malakoza se osobno uopce nije javila 😕

Abies evo ja tebi jedan virtualni hug. Kad prode razocarenje nastupit ce uzbudenjeeee jos maloooo 😘

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

TPol
    01. Lipanj 2016. 13:45

Abies, znam malo je pitanje van konteksta ali da li si ti radila test za secer? Mislim zbog secera kazu da bebe budu prevelike pa su ovdje uveli  kao obavezno testiranje za secer, a druga stvar sta mi je ginekolog rekao da jako rjetko rezu zene dolje, sad mozda to ima veze sa velicinama bebe, jer kao idealno je da ima 3000. -3,500. 😬 
    Ja sam imala preko 4kg i mama me rodila na carski, vidit ces mozda su se i zeznuli u tim procjenama 

Vjeverica ja sam sve trudnicke hlace narucila s Asos-a i odlicne su, znaci em im je cjena super i odgovara broj a i imaju super haljinica na snizenju. A druge stvari kupim normalne samo gledam naravno dal pase ili ne, inace ta trudnica roba je katastrofa. Tregerice sam isto normalne kupila samo veci broj

Bruna257
    01. Lipanj 2016. 13:50

Cek kako smo onda saznale da je rodila? Sad sam se pogubila malo...

Aurelija
    01. Lipanj 2016. 13:59

Bok cure,
    Nemam nis pametno napisat pa se ne javljam...  
    Abies, daaaj pa nije takva tragedija, zar bi radije da ti bebu na vakuum izvlače....mislim da ne, a kad vec imas jedan rez, drugi je opet na istom mjestu.. nisi zato nista lošija mama ako rodis na cr, vidi sanjarku - odmah bi se s tobom mijenjala!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.