Do termina sam bila opterecena time,ali nakon mi je sad sve ravno..mozda prije odluci izac sto cu se ja manje time zamarat danas me dr.zezao i pitao kad mislim rodit,odgovorila sam mu da mi se cini da necu nikada..samo mi se nasmijao!!super da sam konacno i poslana na uzv nakon mjesec dana, cura mi je procijenjena na 3700.. Znam da te procjene nisu pretocne i da mogu fulat za pol kg gore ili dolje,al kako god ok,ja zadovoljna
bitno da je dobro..kak mi reko dr.vi ste,gospodo,komad zene (imam 103kg)..a bome vam je i dijete komad, haha...
Prijavljujem iduci pregled u petak!
Bruna,zavidim ti na muzu..meni se moj gad smije kad se ne mogu okrenut il kad ko baba stenjem kad se ustajem,pa se primim za kriza,pa sepam par koraka.. Pa se ruga kak stenjem... Prasac bezobrazni,al to radi kako bi me nasmijao
Abies,bas mi zao sto si imala ta silna sranja,al ocito je za tebe carski najpametnija opcija da nebi bilo.. Barem se cura nece namucit i u utorak ju grlis i ljubis, jooooj
Ugolina ma divan je on 😍 normalno da ima dana kad bi ga najradije sterala nekud, da ga ne vidim i ne cujem, da sam presretna dok je vise na poslu a manje kuci, ali sto se tice njegovog odnosa prema meni sada u t, nemam primjedbi...😊
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Ipak cu sljedeci tjedan na ogtt... Danas se zbiiilja nisam naspavala i desilo mi se nekoliko stvari koje su me uzrujale, pojela sam pola milke i placem vec pola sata... Sigurna sam da bi nalaz bio ne koma ne stravican... Prebacujem to na sljedeci tjedan, do cetvrtka cu imat nalaz, u petak sam na pregledu..... Bas sam danas hiperosjetljiva na svaku sitnicu... 😟😭
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Chacorro ja bi otisla u bolnicu na pregled.
Pravilo za pokrete bebe je 10 pokreta unutar 2 sata. Bila sam u TA i dali su mi papir s uputama za brojanje pokreta. Mozda nekome pomogne.
Znaci 3 puta dnevno se broji najbolje nakon jela, legne se na lijevi bok, stavi se ruka na trbuh i unutar 2h se treba izbrojati najmanje 10 pokreta. Ne brojis 2h neko kad dodes do 10 to je to. Znaci nekad to bude unutar par minuta nekad malo vise. Ako se u 2h ne izbroji 10 pokreta onda ustanes pojedes ili popijes opet nesto, legnes nazad i brojis, ako ni tada ne osjetis 10 pokreta onda pravac bolnica.
Sortiraj odgovore
Najstariji