Ja dobila jessa 40-42 mislim da je velicina, sestricni nije trebalo... A kupila sam toto M velicinu, ak ce mi se urezat elastike oko noge,poslat cu muza po L velicinu...
One koje ste vec rodile,kolko vam je vir i inih ulozaka trebalo? Ja imam 1pak chicco onih velikih i 1pak vir80... Znam da je individualno,al ono,cisto da znam muzu pokazat kaj ce mi trebat jos kupit,pn jadan sav izgubljen u svemu tome :) inace,nove trudnice,koje jos nisu,u bubamari mogu dobit poklon paket... Ja jucer dobila jos jednu MAM dudu 0-2mj, kupone neke,paketic pelena... Fora je,mali znak paznje... Pa ak jos niste,raspitajte se :)
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Bruna hvala na info, nisam se još tamo učlanila, sad definitivno hoću
Vjeverice upravo to, jedino sam u h&m mogla pronac trudnicku robu u svemu ostalom plivaaaam. Idem rodit s 59kg ne treba mi nista ekstra velikoooo
Bruna hvala na infu za bubamaru 😉
Nakon prvog t sam samo vir koristila toga mi je trebalo dosta al sad chicco mislim da ce bit dovoljno a imam i paket vira....lako posli kad budem kuci kupim ili uputim nekoga
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ja grudnjak kupila u mulleru i to bijeli i mogu reci da je jaako udoban... Mrvicu mi je sada veci al kad se cice napune mlijekom(drzimo fige da budu 😁) bit ce taman... A od trudnicke robe sam kupila samo 2tajce i 1trenirku i 1majcu kratkih rukava... Imam dosta kosulja ispod kojih navucem one potkosulja majice i gore kosulja i nesto sirih majca iz doba kad sam bila bumbar :) pa mi i nije bilo potrebno.. I jos imam par haljina onako rezanih ispod prsa,taman sad za vrucine... :D
Sanjarka, da, i ja imam po paket od svakog,pa cemo vidjet,ako usfali, muza potjerat da kupi :D i jos sam uzela mega pack libresse nocnih... Neka se nade, mogu ih imat ispod ovih higijenskih debelih...u konzumu su ti libresse na nekoj akciji... :D ja sam manijak na snizenja pa puno stvari tako i kupujem 😝
Jucer sam madrac kupila za 180kn jeftinije 😆
Ne kužim ja bila prošli utorak u Bubamari, imam karticu uveli me kao trudnicu i ništa mi nisu dali 😑 Kaj to ovisi o prodavačici nije bas to fora neka
Tek jucer me upisala(trazila samo termin poroda).... Neznam,i ja sam se iznenadila...
I ovo u Farmaciji, navodno je super paket zove se Sretna beba za trudnice i onda nakon poroda drugi dio, ima dobre knjižice međutim kada sam ja otišla pitati navodno se ne proizvodi vise, sam sam mail poslala na taj Familyservice jos prije mjesec dana ali nitko ne odgovara 😞
Meni očito ništa džabe 😂😂😁
Sortiraj odgovore
Najstariji