Crazy jel lipo doma? 😃
No da mislim da ce on na kraju komaaaad bebe 😰 lipo sam ja vikala vec kad je dohvatio 2ipo da treba van ic ne slusa od ranih dana 😝
Stolcic ni na kraj pameti mi nije bio, nemam pojma sta splitsko rodiliste uopce nudi bit ce kao sve a kad trazis nema nista
Sto se prometne tice ma uzas.... Nazalost bilo je poprilicmo gadno 😕 uh! Neda Boze nikome
A vas ceka avantura zvana selidba joooj! Fige da sve prode brzo i bezbolno! 😘
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka moja mama je ženica od 150cm i 45kg (kad je bila mlađa) i seku i mene rodila je vaginalno, a dr. se čudio da kako s tako malom zdjelicom. I seka i ja imale oko 3200g.
A što se stolčića tiče, porođajni kanal je u tom položaju sasvim otvoren, dok je na leđima 30% uži... do the math...
Razgovarala sam s par sretnica koje su rodile na stolčiću i prošle s maksimalno 2 punta... Tako da ja ovaj put u torbu stavljam i mito ako treba samo da rodim na tome.
A selidba... ma ne zamaram se, selila sam se vec tolko puta da mi to vec neki automatizam, i sto manje radim sama sebi frku oko toga lakse mi je. Samo da do Božića budem u svojem. Hvala na pozitivnim vibrama ;-) a doma je finoooo :-)
Dobro jutro! Ovdje je poceo lipanj oblacno al nadam se da nece tako biti cijeli mjesec hehhe.....
Vidim ovdje samo iscekivanje beba koje su se izgleda malo zainatile i nece van!
Nekako ih moramo potjerat hehe
Kleopatra da to su bergsteiger kolica .
Crazy sretno sa selidbom, imam ja frendicu koja je kao i ti voli se selit a meni muka cim pomislim na slaganje svega toga a izgleda da cemo se mi selit tek kad beba dode a to mi se ne svida 😢😢
Sretno na pregledima! ❤️
Crazy sretno sa selidbom i super da si napokon doma😊
A taj magnezij je li daje doktor na recept ili moze se samo kupiti u apoteci?
Jutro zene 😉
Vidim jos vas ima koje su nocas patili grcevi 😕 ja sam sigurna da je u mom slucaju to sto sam jucer cijeli dan provela ne umarajuci se. Misici ce opuste i odmah nocu problemi 😐
Sanjarka znam kako ti je, prosla sam to sve. I zato sam valjda u ovoj T toliko nestrpljiva i sto se mene tice stvarno mogu i danas ici 😆 osim toga htjela bi izbjeci indukciju.
Mare mg kupi u vrecicama, meni je on zakon 😆 iako ja ga vise ne pijem, kazu da cementira previse pa izbjegavam 😉
Sretno svima na pregledima 😆
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Baby onda se razumimo sve. Koliko si ti na kraju premasila termin?
Crazy ma znam sve no toliko je moj gin toj zdjelici posvetio paznje da je i meni dao mislit
Mare kupi mg direkt 😉
Ljetnice,
kod mene ništa novo...jučer išla s mužem i svekrvom njegovoj baki na grob, upalila svijeće.
Hani se upravo štuca bila kolegica kod mene s malom bebom...isto mi veli da je nisko i da se vidi i nek mirujem.
Ja tek za dva tjedna na kontrolu, bez UZVa...u kojem tt počinju naručivati svaka 2-3 tjedna, a kad kreće CTG svaka 2 dana?
Uskoro idem baki na ručak...
sestrična poslala komodu pa tata išao po nju na autobus...
Jednokratne gaćice ste kupovale kao bokserice ili klasične? Jessa ili Tosama? Koju veličinu ste odabrale? Imam dva paketa klasičnih S veličinu ako koja treba..meni male očito trebam M
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Zabice kod mene od 32 tj svako 3 pa svako dva pa svaki....
Ctg sam pocela radit 37tj. A ctg svako drugi dan ti ide nakon termina
Ja kupila tosama isto m, nisam nasla s
Žabice to su od Jesse S veličina? Tosama ne proizvodi S gaće, ja provjeravala. Upravo se na fejsu požalih da je jaki slabi izbor za sitne trudnice Jedini dućan koji mi dolazi u obzir je H&M. Ostale tipa C&A, Mana, Lidl, MamaNova i sl mogu slobodno zaobići jer plivam u njihovim veličinama
Ja oribala wc, sad se idem spremit i malo do grada. Žuta srijeda je u CC1 i napravila sam popis stvari koje trebam kupiti jer mi se sigurno neće dati u srpnju i kolovozu hodat okolo... Vidjela sam da Ikea ima nepropusnu podlogu za madrac (dječji krevetić) za cca 40 kn dok je u Baby centru 130 kn... Ima li koja od vas iskustva s njima? Zašto je tolika razlika u cijeni?
Sortiraj odgovore
Najstariji