Ja obavila pregled,sve ok, uzv nismo radili jer je raden pred 3 dana,pa da nebude precesto.. I dalje terapija utrogestanima i hrpetina uputnica za vadenje krvi za ovo i ono,pa na kraju internista.. Cro262, bas sam danas sa ginicom pricala, rekla da tek do se trbuscic nebude vidio malo bolje,radi se vaginalni uzv, znaci dok maternica ne izade iz zdjelice i poveca se...
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Bruna super samo se drzat terapije i bit ce ok....moras li ti dugo cekat do iduceg pregleda...moj je 22.12 nesto mi se cini kao vjecnost...cro 262 slozila bih se s brunom ;)
Dobro vecer cure!
ja sam ovdje relativno nova,stizem od "Trudilica"...
Sad sam u 6+2... citam malo tako vasa dopisivanja...zanima me zasto su nekima od vas bile preporucene analize plodne vode,kromosoma ili korionskih resica..
Sve mi to nekako zastrasujuce zvuci,a jos vise posto sam sa svojih 39 stara trudnica pa racunam da bi i meni to moglo biti preporuceno...
Znam da je jos jako rano,moj ginekolog je prije 2 dana vidio samo gestacijski mjehur od 11,2 mm i nista vise tako da sam trenutno u fazi cekanja i iscekivanja...
Kako ste vi podnosile taj period dok se ne pojavi nesto vise?
Larimara dobrodošla! Ima nas tu 3-4 mislim sa istim terminom u dan! :-)
Baš zbog tog razloga još nisam bila na pregledu, da se ne živciram! Nema tu nažalost pomoći, osim sjedi i čekaj! Ja idem u utorak, iako bi radije i kasnije, ali moram jer se spremam na put
Bruna i Pupoljak, mislim da vas stitnjaca sad ne treba predstavljati problem. Jedino sto ce biti potrebno svakih 4-6 tjedana kontrolirati TSH, nista drugo. Letrox ne bi trebao padati tesko na zeludac, a istog je sastava kao Eutyrox. Razlika je ta sto je jedan na A listi lijekova drugi na B.
Ja imam Hypo sa Hash, i jucer sam vadila hormone i antitijela, i sve je ok.
Nadomjesna terapija postane nesto redovni kao oprati zube ujutro, i oko toga najmanje drame radim :) ..
Radije se sekirajte oko trudnickih divota koje vas cekaju :) Divote stavljam pod navodnike. Kako kome :)
Pusaaa
Bruna super ideja,moracu i ja zamoliti svoju ginicku da i moj mm vidi bebu na iducem pregledu :)
Larimara misli pozitivno to je jedino sto nam svima preostaje,nazalost ne mozemo puno vise od toga da ucinimo..a oni svakako svima te analize preporucuju(bar koliko ja znam) bez obzira na godine,samo to je vlastita odluka da li ces radit ili ne..ja nisam bas za to da radim al mm bi htio pa jos se premisljam.
Tynchy od jutra me zeludac muci pa sve mislim da je tableta uzrok,pocne bas od kako je popijem al eto vjerojatno bi bilo i da ne pijem.Hvala sto si mi otklonila sumnju
Dobro jutro cure! Kako ste vi danas? Ja sam danas totalno bezvoljna i sama sebi teška. Ne znam zakaj ali cijelu noć i sad me probada kod lijevog jajnika tako da sam noćas imala noćne more od toga. Sanjala sam da sam napipala dvije izbočine kod jajnika i još jednu ispod svog srca. I onda sam došla do zaključka da su to bebine noge i glava....sva sam se isprepipa ujutro iako znam da je to nemoguće...
Baš sam koma danas...nadam se da ste vi bolje, ipak je petak
Ljetnice 2016
Svibanj
Majadila 16.05.2016.
Marie4 20.05.2016
Starim 23.05.2016
Sanjarka88 30.05.2016.
Lipanj
Tynchy 02.06.2016.
Cro262 04.06.2016.
Dunyasha 06.06.2016.
bettyboop_st 08.06.2016
teja4444 11.06.2016.
MalaKoza 12.06.2016.
Nessah 23.06.2016.
Iva1989Lea 25.06.2016.
Srpanj
Loola 02.07.2016.
Petra84 03.07.2016
Pixii 04.07.2016.
obelixx 11.07.2016.
Bruna257 11.07.2016.
ivf_mommy 11.07.2016.
Marti1711 13.07.2016.
Pupoljak 13.07.2016.
SanjaKlokanica 15.07.2016.
Kika832013 20.07.2016.
Aurelija 20.07.2016.
PeppePula 22.07.2016.
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro ljetnice kakve ste jutros?
Mene je divljačka bura probudila u 2h noćas, i ni oka sklopila do jutra, ima da budem ko zombi danas
Inače moja kuglica preko noći narasla, tj podigla se prema pupku iz zone gaćica, preslatko
Cro262 ipak vaginalni? držim fige da je to zadnji
larimara mislim da je svima nama teško palo to čekanje, al u ovom slučaju zaista nemamo izbora. Držim ti fige na najjače da sve bude u redu, i da ostaneš s nama na temi, pa da skupa mazimo bebice na ljeto
Ty si dobila rezultate kombiniranog? Ima li još mučnina?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji