Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivf_mommy
    26. Studeni 2015. 17:42

Drage moje trudnice evo i mene,  danas opet bila u dr. Imala primiti injekciju i namolila dr da me brzinski pogleda na uzv.. Moja beba velika 12 mm i dr je prezadovoljan. Smeđarenje je stalo, nekad bude samo malo na papiru nekad ni malo..  Uglavnom termin mi je po oplodnji 11.7. 
    Za dva tjedna idem na prvi pravi trudnicki pregled i tad ću dobiti trudnicku knjižicu.  
    I vidim da vas ima još sa krvarenjima.. Ja sam tri puta prokrvarila svježu krv i evo moja beba je super.. Ja sam konačno mirna i sretna.. 

..da nema nade, srce bi prepuklo..

pupoljak
    26. Studeni 2015. 18:20

Ivf_mommy ima nas nazalost al na srecu vecinom je pozitivan izhod..i kod mene je danas skroz malo te smedjarije pa sam mirnija..bravo za bebicu...
    Bruna nazalost moji blizi prijatelji i obitelj zive puno dalje od mene tako da ne mogu ni posumnjat..Sretno na pregledu

Cro262
    26. Studeni 2015. 19:09

Samo da podjelim s vama da sam se naručila za iduci tjedan na uzv i rani kombinirani probir. Uzv ću raditi u pvt poliklinici i malo mi je žao kaj mi je frajer rekao da će ga raditi vaginalno, ponadala sam se da će ga raditi preko trbuha... 
    Baš me zanima tjedan dana kasnije kod mog soc gin kak će ga raditi...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.