Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dunyasha
    27. Studeni 2015. 08:54

Jutro zenske!!
    Ocito smo sve nocas malo losije spavalr, ja sam se probudila u 7, sto je rano, kad se uzme u obzir da otkad ne radim spavam ipak barem do pola 9... No dobro.. 
    Larimara, dobro dosla k nama, samo strpljivo, pokazat ce se sve sto treba! Prvi tjedni su najtezi.
    Sto se tice pretraga, moguce je da ce ti, zbog tvojih godina, predloziti npr. Harmony test, ali on se radi iz krvi. Amniocenteza se radi ukoliko svi testovi dodu losi. Dakle i nuhalni nabor, pa kombinirani probir iz krvi i onda jos Harmony/Nifty test. Tako da, zapravo, nemas brige. A osim toga, nitko te ne moze natjerati niti da radis kombinirani iz krvi. Samo ce ti nuhalni nabor sigurno uzvom mjeriti jer je to dio procedure.. Nemas brige!!
    Ty, jesi dobila nalaze? 
    Bruna, jesi ti iz Zgba? U koji DZ ides?

Sanjarka88
    27. Studeni 2015. 09:02

Ty onda nam je isto, to nas tijelo priprema da nema spavanja kad dođe beba?

Svaki početa je težak ali i divan i ima posebne draži, al neka je prošao, uh meni je iskreno tek sad super, doslovno. Baš uživam u činjenici da sam trudna, i gledam kako mi trbuh raste i sretna sam kao malo dijete a nesanica,umor ah čitam malo proljetnice, zimske mame, i zaključaj je svako razdobolje nosi svoje probleme treba u svakome pronać one lipe stvari koje vesele

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    27. Studeni 2015. 09:10

Ty si možda pogledala poštarinu na onoj stranici? Žulja me ona hranilica, a bojim se da je pt previsoka pa mi se ne isplati.....

Sanjarka88
    27. Studeni 2015. 09:31

Koliko sam ja skužila radi se radi istih razloga kao i kombinirani, samo od 15-18tjedna, onda se mislim gledaju neka druga mjerenja ali s istim razlogom i namjerom, down sindrom i ostale kromosomske boljke

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.