Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    iva1989lea
    26. Studeni 2015. 13:15

drago mi je da nisam jedina...ma rekla je da je to procjena rizika a ne nista 100% ...ma rekla sam nema potrebe...ja cu svakako rodit...

iva1989lea
    26. Studeni 2015. 13:24

ma mjerit ce ona to ...mene je pitala dal zelim ic dat uzorak pl.vode il kako se to vec zove ili na biopsiju posteljice...ako ovo ne bude ok ...ja znam zenu koja je sve to radila i pokazalo je da je sve ok a ona rodila dijete s downom...

Sanjarka88
    26. Studeni 2015. 13:25

A nemam pojma onda koje su to pretrage, mislim plodna voda je amniocenteza i agresivna je metoda, za posetljicu neznam....

Ovo što sam ja išla je samo uzv i analiza krvi

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

iva1989lea
    26. Studeni 2015. 13:28

To se radi samo u Zg...isto je vezano za kromosone...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.