Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    27. Studeni 2015. 09:31

e da isto se gleda uzv i krv

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Cro262
    27. Studeni 2015. 09:44

Hehehe, super mi je čitati vaše problemcice koji nas sve prate. Definitivno svaki tjedan ima svoje simptome i toliko sam ih već prošla da mi se čini kao da sam trudna duže nego što jesam. A slatko je to, možda bi trebala početi voditi neki dnevnik da se smijem kroz koju godinu. 
    Ja sam jučer zvala par pvt ordinacija da se narucim na uzv i dobila slom živaca jer me jedna sestra uvjeravala da se rani kombinirani probir radi do 12tt, druga mi je rekla cijenu 2d i 4d uzv nakon što sam joj rekla za što mi treba uzv pa kad sam je pitala zar se 4d ne radi tek kasnije, onda mi je rekla da ona ne zna u kojem sam ja tjednu....pa po tome ni ne zna kad se radi rani kombinirani...a kad sam išla proučavati sve te preglede koji se mogu napraviti lagano mi se zavrtilo koliko ih ima i pola toga nisam služila čemu, jer mi se baš čini da je pola toga za isto.

Sanjarka88
    27. Studeni 2015. 09:50

a ima ih svakakvih, stvarno znaju dignit živce

4d je idealno napravit između 22 i 26. tjedna jer se sve najbolje vidi a možeš ga ti i sad napravit...

Ja napravila kombinirani i ako on bude ok ne idem dalje, još ću na 4d kad dođe vrijeme za to, i finito

Bruna257
    27. Studeni 2015. 10:01

Jutro cure... Eto,ko i vas nekoliko i mene po malo nesanica muci pa potegnem ujutro.... :)
    Dunya,ja sam KA.. :)

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Sanjarka88
    27. Studeni 2015. 10:10

Joj ti bar možeš ujutro produžit, zavidim

ivf_mommy
    27. Studeni 2015. 10:51

Dobro jutro cure! Ja se sad probudila!  Konačno sam nakon jučerašnjeg ultrazvuka mirno spavala. Kod mene bura puše,  sve odnese.. Ja imam tu sreću da ne moram ic radit sada Al suosjećam sa svima koje ste se jutros morale ustat i izac vani na buretinu. Ja živim u Omišu, kod nas uvijek puše Al danas je ovo ekstremno.. Ljubimo vas sve moja bebica i ja 

..da nema nade, srce bi prepuklo..

iva1989lea
    27. Studeni 2015. 11:42

bok cure...meni su ove dvi trudnoce totalno razlicite...po simptomima...ma po svemu...ova mi je blazena kakva je prva bila...pa se potajno nadam sinu...sto mi je oduvijek san...sin i kcer

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.