znam i ja te fore sa "jest za dvoje" pa se žene zdebljaju previše i poslije kukaju kako ne mogu skinuti.
Jučer sam pričala sa jednom trudnicom koja je u prvoj trudnoći jela isto kao i prije, samo je unosila dosta kalcija, vitamina i ostalog bitnog za rast i razvoj. Dijete sebi uzme koliko mu treba, neće umrijeti od gladi.
Treba živjeti normalno, jesti normalno i ne dramatizirati.
Kad mi netko tako propovjeda kao (kako Bruna kaže) pametna rodbina, okrenem očima i uopće ne komentiram. Moj liječnik i ja jako dobro znamo koliko čega meni treba. Dok god moje dijete raste i skače po mom trbuhu nemam se što brinuti! Bitno je jesti zdravo, a to sam radila i prije nego sam ostala trudna i to ću raditi i poslije. Niti jednu naviku nisam mijenjala.
Ma to su sve gluposti, ja čitala šta se djeteta tiče dovoljna mu je jabuka dnevno.... što se količine tiče, ja ne jedem ništa pametno još jer se tek privikavam na hranu opet.... s prvom nisam jela ništa drugčije nikad a Bog zna da mi s 18 zdrava hrana nije bila prioritet, pa sve ok
a to jedi za dvoje mi diže živce skroz
Ja sad na -4kg a bebolinac raste ko iz vode
trebam jest zbog sebe i energije bebi neće nikad falit
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
hahahhaha jaka si
slažem se s tobom
ps. ja već popila drugi capuccino danas, bit će mi dijete hiperaktivno....
ne mogu si pomoć, glava mi kljuca
Onda je moje dijete totalno relax ako je noćas bilo budno skupa s menom, nadam se da bar ono sad spava hahahha
Evo ti cijena putnih troškova sa one stranice. 30eura je dosta. Isplati se ako naručiš više toga. Dođe za 7-8 dana, što je stvarno ok.
[table][tr][td]Kroatien[/td][td]29,95 €[/td][td]7-8 Tage[/td][/tr][/table]
Sortiraj odgovore
Najstariji