Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tynchy
    27. Studeni 2015. 11:51

znam i ja te fore sa "jest za dvoje" pa se žene zdebljaju previše i poslije kukaju kako ne mogu skinuti.
    Jučer sam pričala sa jednom trudnicom koja je u prvoj trudnoći jela isto kao i prije, samo je unosila dosta kalcija, vitamina i ostalog bitnog za rast i razvoj. Dijete sebi uzme koliko mu treba, neće umrijeti od gladi.

Treba živjeti normalno, jesti normalno i ne dramatizirati.

Kad mi netko tako propovjeda kao (kako Bruna kaže) pametna rodbina, okrenem očima i uopće ne komentiram. Moj liječnik i ja jako dobro znamo koliko čega meni treba. Dok god moje dijete raste i skače po mom trbuhu nemam se što brinuti! Bitno je jesti zdravo, a to sam radila i prije nego sam ostala trudna i to ću raditi i poslije. Niti jednu naviku nisam mijenjala.

Sanjarka88
    27. Studeni 2015. 12:07

Ma to su sve gluposti, ja čitala  šta se djeteta tiče dovoljna mu je jabuka dnevno.... što se količine tiče, ja ne jedem ništa pametno još jer se tek privikavam na hranu opet.... s prvom nisam jela ništa drugčije nikad a Bog zna da mi s 18 zdrava hrana nije bila prioritet, pa sve ok
    a to jedi za dvoje mi diže živce skroz
    Ja sad na -4kg a bebolinac raste ko iz vode
    trebam jest zbog sebe i energije bebi neće nikad falit

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    27. Studeni 2015. 12:32

hahahhaha jaka si

slažem se s tobom

Sanjarka88
    27. Studeni 2015. 12:33

ps. ja već popila drugi capuccino danas, bit će mi dijete hiperaktivno....
    ne mogu si pomoć, glava mi kljuca

Sanjarka88
    27. Studeni 2015. 12:48

Onda je moje dijete totalno relax ako je noćas bilo budno skupa s menom, nadam se da bar ono sad spava hahahha

Tynchy
    27. Studeni 2015. 12:50

Evo ti cijena putnih troškova sa one stranice. 30eura je dosta. Isplati se ako naručiš više toga. Dođe za 7-8 dana, što je stvarno ok.

[table][tr][td]Kroatien[/td][td]29,95 €[/td][td]7-8 Tage[/td][/tr][/table]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.