Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    26. Studeni 2015. 12:45

Ma nisam, musava neka i  šutljiva, baš mi nije legla pa nisam ni išla s njom u priče nema veze, vidit će se valjda za 3tj na kontroli sve dobro , kad je tebi slijedeći pregled?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    26. Studeni 2015. 12:46

a da tate, ma vjerovatno nemaju al mi čudno kako svi imaju vremena bit pratnje....

Sanjarka88
    26. Studeni 2015. 13:01

Pa super, blago ti se, kod mene čekanja 7 dana, jaj, al briga me ionako osjećam da je sve ok

Ako je tako tvdroglavo, moglo bi stisakt nogice dugo da se spol ne vidi Moj bebolinac je lijepo prošli put raširio noge ahahha

Dunyasha
    26. Studeni 2015. 13:05

Ty, vec dns nalazi? I onda jos harmony nakon toga? Bome, ide to brzo.

iva1989lea
    26. Studeni 2015. 13:05

ej evo mene 😊 citam vas...drago mi je da ste vi ok i da su bebice ok.mene je ginicka pitala jel zelim na kromosonski il kako se vec zove...rekoh ne...ja cu to dijete svakako rodit...mozda je sebicno od mene,al to je muzeva i moja odluka...ginicka je super iako je socijalna...bila sam kod nje sat vrimena...bas smo se napricale...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.