Zdravoo ljetnicee..
Cro cestitam na maloj ljepotici, mazite se i paziteee...
Sanjarka jako si lijepa i fit trudnicaa...
Ja danas opet cekala u TA od 8 do 12... Uglavnom, Leon je jos uvijek na zadakk, i mislim da mi ne gine carskii... Bila prvo na pregledu i ctgu, ja zatvorena, trudova nema, onda je pogledala mi trbuh i rekla da moram na uzv, kaj me je malo preplasilo, i tam mi rekli da imam manje plodne vode nego kaj bi trebalo na samoj granici 8,6mm.. Rekli ako primjetim bilo kakvo curenje da odma dodem... Bas me to malo zabrinjava... Imala koja mozda iskustva s tim? Pregled opet za tjedan dana
I da Leon je trenutno procijenjen na 3123kg..
🙋♀️ 29
🙋♂️30
14.06.2016 💙👶
Someone i love was never born. 💓😇
22.02.2022 💔 21.tt
27.12 ➕
Baby girl 💗
Teja bitno da ste ti i bebica ok. Manje plod vode... nemam pojma. Slusaj ih kako su rekli.
Huh, puno nam je bebica na zadak.
Dakle.. sanjarko..prezgodna si fit trudnica...izgledas mrak!samo trbuh i to bas ljepi...sva si che che...krevetic je presladak...sad kad su sve te stvari montirane postanemo svjesne da je to zbilja to..
I mene frka...samo ne usudim se priznat..kao rodila sam vec 2 puta...ovo je trece podrazumjeva se da sve znam....ma vraga...tek me sad frka i strah i mislim da cu poludit od panike kad krene.
Inace pregled prosao skolski...dobila sam 1 kg od proslog mj...sto je super...sad sam u ttl na +6kg.
Da..i kupila sam si magnezij Direkt 375mg...odlican i fin okus...veli dokror da je to super za trudnice.eto to cu onda fino da izbjegnem grceve u nozicama...kosta 52kn/20 vrecica....1xdan.
Mislim da smo ljepo zaokruzile danasnji dan sa pregledima gdje smo sve super! Tak treba.
Cekamo dalje nase bebe s klokanice....🌸❤💞💖💙
.
Aurelija ja idem vec nekih 2 tjedna u TA,inace se kod nas ide od 38 tt. Mi smo u nekim problemcicima,sutra cu znat vise pa vam pisem poduzi post. Inace se ceka kao i kod svih,bez obzira kada te naruci. Ja dodem oko pola 8, dr obicno dodu oko 9, a onda ako kojim slucajem budes ranije sa ctg i pregledom gotova i moras na uzv opet cekanje jer uzv rade gore i to od 11. Nadam se da si me skuzila :)
Teja plodna voda je bitna za rast bebe,ja sam imala manjak. Indeks 8, a cini mi se da je 10 donja granica. Uglavnom ja sam negdje procitala da su jabuke prirodni lijek i jela ih ko luda,nije mi tesko palo jer je inace to moje omiljeno voce. :) i upalilo, nakon 2 tjedna indeks 11 i dr prezadovoljna.
url=https://lilypie.com]
Btw bas ste sve redom neke zgodnice i manekenke!
url=https://lilypie.com]
Da bas to sunshine..sve manekenke...zgodnice..
Sad upravo vidjeh i nessah…zgodna zgodna...trbusceki bas ljepi..nekako sve skladno...jupiiii...
crnatockica, veliš da je taj Mg Direkt finog okusa? Ja sam to dobila i još nisam probala...
sanjarka je miss klokanice sve u trbuhu..i još se možeš keksati...tu ti zavidim :)
Nessah, ti si isto predivna...jako lijepa bušica..i tajice mi se sviđaju
Bila kod dijabetologa, rekla mi je da su sve vrijednosti normalne, nema potrebe za ponovnim dolaženjem jedino ako vidim da je natašte više od 5 a 2 sata nakon jela više od 8. Jednom dnevno si mogu kontrolirati reda radi. Baš sam bila sretna! Aparatić je doživotno moje vlasništvo.. haha...ne trebam ga vraćati..a seka veli da je taj koji sam ja dobila najbolji i najskuplji...haha...
Tlak mi bio 110/80..sve super...
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Teja, glavno da je bebica ok, u plodnu vodu se ne kuzim, al vec bi te porodili da je kriticno! A bas nas zezaju bebe s tim polozajem na zadak, nazalost nemamo tu bas puno izbora!
Crnatockica, super za pregled, i kile!
Sunshine, skuzila sam i ne sviđa mi se odgovor- znaci da mm mora svaki puta godisnji uzet da me ceka pol dana! Ipak imam preko pol sata do svarce, i ne mogu ic s autom za slucaj da me hospitaliziraju.. vec vidim da cu kod svog gin ic cim dulje, tamo sam za cas gotova!
Zabice, jeeej za secer! Sad mozes malo odahnut, i super za aparatic!
Nessah, o cijepljenju smo raspravljali pred 20-ak stranica... Inace, trbuh je super!
Sortiraj odgovore
Najstariji