Sanjarka88, po zm sam 12+5, a po uzv ću znati idući tjedan kad odem na uzv. Ali mi je već prošli put, mislim da sam bila 9tt, rekao izgleda kao da je već 10t... Inače mi je ok kaj radim, da sam doma mislim da bi me uhvatilo čišćenje i da bi se samo forsirala. Probati ću što duže raditi, nije nešto extra stresan posao, jedino je pitanje do kad ću moći sjediti...nadam se što duže, ako ništa drugo onda zbog financija...
Dunya, slobodno reci da sam debela!
Sanjarka i Tynchy super za nuhalni, jos samo da dođu nalazi i možete se opustit do kraja!
Cro ja mislim radit do kraja, odnosno obveznog porodiljnog, e sad kakve beba ima planove to ćemo vidit
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Super za nuhalne
Nije niti jedna debela do sad na slikicama,ima vremena hihihi
Cure moje,ja sam danas koma... Nemam snage ni najmanje, ni apetita ni nista... Sva bljedunjava... Smedi iscjedak jos prisutan nakon onog krvarenja u ponedjeljak,tek danas vidjela u uputama utrogestana da u se u trudnoci koristi samo vaginalno a ja ova 3 dana pila... Danas pocela vaginalno,zadnji puta nakon 3 dana smedarenje prestalo... Lezim po cijele dane, a danas imam kontrolu kod svoje ginice.... Utjesite me,bas sam koma i u brizi....
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Sortiraj odgovore
Najstariji