Jutro trudnjače
Ja obavila kombinirani ujutro, uzv i krv, vidit ćemo što kažu nalazi , kaže teta na uzv da je što se toga tiče sve super, nije me briga al mogla mi je pokazat bebonju, sebično je ultrazvuk okrenula k sebi
ugl po zadnjoj m sam danas 12+5, po uzv 13+3 kao, razlika kao i prošli tjedan, bebač je već na 7.3 cm nuhalni 1, nosna kost se vidi, bpd 2.4mm, pa sve super
Ultrazvuk mi je radilo preko trbuha
Kika trudnička zaboravljivost je poznata stvar
Majadila da zeznuto je sad malo s tim trbuhom, u biti sve skupa izgleda kao da smo se nadebljale a ne kao da smo trudne
Babygirl hajde sredi net da se možemo tipkat
Cro262 predivaaaaaaaaaaaaan, presladak eto
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ja sam corava sorry
Ja od jutros osim kave nisam se pomaknula,pokrila se dekicom i ne mogu se trgnuti nikako. Veceras bura a nju mrzim iz dubine duse,od same pomisli na nju vec mi hladno
Sanjarka bit ce velika beba izgleda
Starim u tebe energija nula bodova kao i kod mene izgleda ja buru volim, mislim svakako više od južine, južinu mrzim
a beba ma nije mislim da je samo trudnoća stvarno veća za toliko dana jer sam i test za trudnoću imala pozitivan 6 dana prije očekivane m
Starim, baš si me nasmijala! Blago tebi, ti si barem doma, ja radim :( jest da samo sjedim u uredu, ali i to mi je ponekad koma.
Sanjarka88, pa kak smo mi onda isti dan s trudnocom?! Haha, super. Meni je na prošlom pregledu isto rekao je da je beba za tjedan veća. Valjda se deblja zato kaj ja stalno nekaj jedem... Super, drago mi je da je sve prošlo ok, mene ista stvar čeka idući tjedan. Jedva čekam vidjeti je li sve ok i kako napreduje. Koliko čekaš nalaze?
Cro? ma da? Koliko si ti sad po m a koliko po uzv?
Joj da znaš da mi nisu rekli, a ja blesava nisam pitala mislim da je minimalno 10 tak dana...ako ne i više.
I ja radim, isto u uredu, guzica me boli užasno iz dana u dan, ko na samim kostima sidim 8h i noge mi se ukoče, al svejedno draže mi radit nego doma, doma samo ležim i spavam.
Btw sinoć mi se nije spavalo, i odem spavat nakon 23h i ajde zaspem nekako, i u 4.30h se probudim i to je bilo to aaaaaaaaa, već se vidim za koji sat kad mi glava krene padat za stolom
Dunya ako se dobro sjećam iz prve trudnoće, to je veličina glavice, odnosno promjer nek me netko ispravi ako sam u krivu.
To je normalno i mene je prošli tjedan bila panika od toga, a bome i danas sam bila užasno nervozna, iako sam znala da je nuhalni dobar.
Ja ležim ne vidime ekran, ova šuti i gleda gleda mjeri aaaaaaaaaa nervoza totalna, još neku mladu uči pa joj objašnjava neke moguće zamke,kaže kao da ovo mjeriš dijagnosticirala bi kromosomiju a u biti to se ne mjeri nego ovo, i to je svega 1mm, aaaaaaaaaaa sasrala sam se.
ma grozno
Joooj da znate kako se osjecam,u prvoj trudnoci nisam ni znala da sam trudna dok ne vidim stomak a sad ,e sad mi je sve i svasta koma teska i nikako da stane,sve mislim drugi trimestar pa mora bit bolje ono nista!!
Sortiraj odgovore
Najstariji