Miska, cestitaaaaaam!!
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Nema me cijeli dan a vi se raspisale pa se nacitam i ne mogu vas povatati da se ukljucim u temu
MalaKoza hvala ti sad sam mirnija kad si napisala za bolove da je to sve u redu, jer me u prosloj nije tako bolilo, bitno da ne krvarim Sljedeci tjedan idem na prvi pregled pa se nadam da cu i srce cuti
Nego recite mi jesam ja jedina koja je zaboravna postala haha polazem vozacki i jucer mi instruktor kaze za danas kad vozim i do kuce sam uspila zaboraviti i nema sanse sjetiti se
Super su mi trbuscici. Prije sam znala navracati na tekve teme s fotkama, bas mi je bilo zanimljivo gledati kako ima svakakvih, a trudnoca mi nije bilau panovima niti na vidiku. A sada ce biti jos veca fora pratiti kako nasi rastu.
Nevjerojatno mi je kako je nekima vec tako konkretan za 11 tjedana! Meni su ga poceli primjecivati. Mix osjecaja, i sretnih i frustrurajucih, nisam navikla imati trbuh. Problemi, problemi.
Miska draga od srca cestitke 💜💜💜💜💜
Cure ja i dalje u problemima s netom od selidbe, jedva cekam da se rijesi to, pa da tipkam s vama kao i inace. Pokusala sam procitati par stranica, ali evo odmah sam trudno sve zaboravila. Nadam se da ste mi dobro, cestitam i novim zenicama, ljubim vas sve. 😙😙😙
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Dobro jutro svima! :) Obećala sam fotku pa evo, iz nepoznatog razloga je okrenuta ali OK...
http://i63.tinypic.com/157ozkh.jpg
Sortiraj odgovore
Najstariji