Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • crnatockica
    18. Svibanj 2016. 15:35

Malamimi..ovo kod tebe sve izgleda da je bilo bez trauma.Hvala na detaljnom opisu...Ja bi isto epi....2 poroda vaginalno bila ok, skolski...ali bolilo ko vrag...prvi puta na drip...drugi porod dosli prirodni trudovi...sjecam se samo da kad sam pomislila ..e sad stvarno vise NE MOGU izdrazati ni sekundu vise.. onda je bilo gotovo!
    Sada bi nekako olaksala sve to...ipak sam zadnji put rodila prije 9 god....nije toliko bila ucestala Epi...a i svasta se pricalo....a sada...nekako mi nezamislivo trpjeti svu tu neizbjeznu bol ako postoji nacin da se ublazi.Za sada 99%da cu ju traziti.....

Abies
    18. Svibanj 2016. 15:44

Zabice klap klap za hanu! 
    Nemam smilice pa pljescem slovima
    Cro/Sarlina necu na cr. Zbog prvog cr moram izvaditi krv urin, kao i da idem opet, samo nemam razgovor s anesteziologom. Kks s naglaskom na trombocite guk i ne znam napamet. Nista posebno. 
    Aurelija da da kao i maja reci da je termin na jesen. A ja bi i na more ove godine.... a ovo deriste ne bi van. Iako nista ne znaci, sve se preokrene za cas. 
    Ellie ni slova, jesi ti to doma?
    Ty jel bolje danas?

PeppePula
    18. Svibanj 2016. 15:51

Zabice super za Hanu :) dali sada mozes ici u setnje ili ti je jos uvijek preporuceno mirovanje?

Malamimi tvoj porod stvarno zvuci super... ja sam odlucila da cu uzeti epi ako budem mogla, to mi je stav od prvog dana...

Bruna... ja sam popila lijek za stitnu prije ogtt, a za atb stvarno neznam sta da ti kazem... mozda najbolje da njih pitas s obzirom da ces u 7 vec biti tamo... inace nakon 2. vadjenja krvi sam pila i malo vode, onako par gutljajeva...bilo mi je bas pozlilo, ali mislim da je to bio nizak tlak jer sam se sva preznojila i zacrnilo mi se... falila mi kava :D

Malakoza... opa pa neces valjda i ti preko reda...stisni jos malo noge :)

Mene su danas oprali neki grcevi u predjelu ispod pupka, nikad mi nije tako bilo...U biti vise nista ne kuzim, jesu li Braxton-hicks kontrakcije ono kad se trbuh zgrci cijeli i iskoci i onda popusti nakon 1-2min ili lazni trudovi? Jer na netu negdje pise BH kontrakcije su lazni trudovi, a kako citam kod vas, laznjaci su vise ti bolovi kao pred mengu i bolovi u ledjima i drugo...

Sutra po kolica... znam da sam dosadna i da nikog ne zanima, ali ja sam ful sretna :)

Peppe

Cro262
    18. Svibanj 2016. 15:53

Teja, sorry, nije namjerno! I meni je bio Dr Roki, skroz mi je ok lik, zajebant :) ok, onda ti idući put ranije, a ja kasnije 😃

Aurelija, piše mi na nalazu čl i pol prsta dug, prohodan prst do ovoja. Pa ako ja dobro kuzim imam ga još nekih 15mm i otvorena sam prst!? Ali da, ja sam od 26t na mirovanju jer je cxv bio 22mm.

bettyboop_st
    18. Svibanj 2016. 16:14

Peppe nije ti to bas kad ti se stegne drob.To ti je bol grcenja, koja te opali, uzduz i poprijeko, disala,ne disala, zamrzne te u polozaju.Cim ne znas jesu lazni trudovi, onda su samo te kontrakcije, iako su i kontrakcije u pocetku, bile bolne, al one ti samo napnu trbuh, i budu lakse,dooooosta.Ovo te bas spici, ta bol i kontrakcije u duetu  Pisala sam o tome, noge ti trne,ka neka jezica te prodje niz ledja, prepone, trbuh, ne znam, kako ti to objasnit

uykmyjh
    18. Svibanj 2016. 16:27

Aurelija thx sad kužim 

iva1989lea
    18. Svibanj 2016. 16:27

Mala koza i ti tj Emily odlučila preko reda 😁 ja već vidim da ću bit jedna od onih koje će prenijeti ko i prvi put...
    Žabica super za Hanu 
    Ja ne planiram  uzimati epi ..nadam se brzom porodu kao i prvi put...al ako se sta preokrene zašto ne...
    Ni meni nisu jasni ti lažni trudovi jer ih nisam imala prvi put...ili ih nisam osjećala...mene su odmah spicili pravi,a porod filmski 

Lunale
    18. Svibanj 2016. 17:35

Samo da javim da je kod nas isto sve super proslo, cerviks je i dalje dosta smanjen ali jos ga ima, otvorena nisam. Nije mi govorio detalje ali je rekao da nam tata pozuri kuci ranije jer da misli da ga necemo docekat u komadu (10.6. treba doci). Ipak, rekao je i da se nikad ne zna jer da neke budu tako sve do termina... Ja nebi cekala termin, vise mi nije toliko vazno ni da tata bude s nama jer mi je rekao da je ona vec za 39. tjedan i ima 3400 :( prije 2 tjedna je imala 2750, prije toga 3 tjedna unazad 2050... ostane li do termina mene je cisto strah kolika ce bit i kako cu je rodit, cilo jutro o tome razmisljam i bas me pere strah a ginic uopce nije izgledao zabrinut. sad cu setat po cijele dane a cistit, ionako ribam po cili dan jer ne podnosim ni mrvicu vidit u ovoj trudnoci ... i da e, vec sada je teza od sestre koja se rodila u terminu sa 3350

Cestitam svim curama na pregledima danas, letimicno sam bacila oko a veceras cu citat u detalje :)

mare1989
    18. Svibanj 2016. 18:05

Zabice super za Hanu👏🙌
    Peppe super da ides po kolica😊 obavezno slikaj kad stignes
    Cure koje su obavile pregled super za bebice koje lijepo napreduju😊😘

zabica25
    18. Svibanj 2016. 19:15

Jambica, sad uživaj koliko možeš na porodiljnom..izležavaj se  Odlično za pregled!

ejic, joj ti hormoni, hormoni :)

vjeverica, i ja potpisujem tvoj dokument za ovo vrijeme...taman je

iva, nova profilna? SUPEEEER

MalaKoza, brzo će i Emily van...samo da sve dobro ispadne...

sarlina, možda je istina kaj veliš za Starim...dijete zna da će rođenjem biti zaduženo pa mu se nikam ne žuri 

Abies, hvala za pljesak :)

Sad da vam odgovorim na pitanja:
    SEKS - ZABRANJEN
    ŠETNJE - ZABRANJENE

I dalje mirovanje, ali ne treba biti strogo. Ja epiduralnu neću.
    Danas sam čula jednu rečenicu jedne profesorice: LAKO JE NAPRAVITI MUŠKO DIJETE, ALI NAPRAVI TI RUPU U RUPI - TO JE ZNANOST! 

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.