Sanjarka nisu ti stavili drugu sondu, idu dvije - jedna da bebino srce, a druga na dno trbuha pa "hvata" eventualne trudove. Meni nikad na tom ctg-u jednog truda nije bilo... tek kad je krenulo za ozbiljno...
Malakoza, neka je ona pogriješila, ionako ti je još mrvicu rano. A muža mazi i pazi kad dođe doma.
Sanjarka laznjaci te stisnu sa ledja i naprid, ma jedna diiivna opustajuca bol.Nemos ih falit nikako,mene su sinoc toliko izmorili, da sam po kuci pocela lupat, i govorit, da prestane, da cu poludit ocigledno, prestali su u neko vrime, al ne onda kad sam poludila, a i sad sam vec luda od toga, ne znam koji k to treba.Sta ne mogu bit ko neke zene, uvati je trud, i rodi, ne bitno kad, a ne ovo mrcvarenje?...grrrrrrrrrr
Malakoza ne sekiraj se, znaju ti laznjaci bit opaki, al i ja mislim, da cemo skuzit kad krene za pravo A sad dobrodosla u klub
nakon nekog vrimena, oguglat ces,pa ce ti bit svejedno, doce ti tuc glavom, probudit ce te milijun puta,al, navika je zeznuta stvar
Poz! Koje zatisje i tu i na fejsu! A ja si mislim dok ne rodim da ce past 1500stranica.
Ni kod mene nista. Bolovi koje imam su na krivoj poziciji. Moja se umjesto za dolje hvata za vrat - nogama.
Malakoza... prepale se vas dvije! Nek se jos malo kupa.
Sanjarka moj ctg ima 3 crte... dvije sonde bile. Cemu srednja sluzi? Bitno da dr zna. Dok mi veli sve ok ja mirna
Betty oooo meni su i pravi isli od ledja, naprotiv cijeli porod mi je bio s tkz ledima. Nema tih nejasnoca oko poroda kod mene ako je sudit po prvom, otvaram se cili zadnji mjesec bez trudova i onda me na dan D uhvate predivni, pravilni konjski trudovi i ja rodim 😂😂
Jel se pokusas otusirat u toploj vodi? Kazu da smiruje laznjake? Ili si krkni normabel 😀
Abies nema zatišja bilo puno pregleda i sunca , ne stigne se 🌞
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Obavila ogtt!! Jupi!! Sad još treba rezultate preživit..
Cure drz'te se s tim laznjacima, ne zvuče baš ugodno
Jutro cure
Ty cestitam na sincicu
Evo meni napokon dan odmora, doduse prisilnog, osjetim neku cudnu bol malo iznad pupka, kao da me beba grebe noktima, a mogu se i na dodir uvrijedit, kad uhvati ne mogu se pomaknuti.
A kad lezim sve me boli
Dr.na putu, vraca se u subotu
Ne znam sto bi to moglo biti...
Neko je spomenuo cucnjeve, meni su rekli to ni slucajno moze doci do preranog otvaranja, pa sad opet provjerite s nekim, tako sam ja cula
Mozda jedino smiju ove kojima se zuri roditi
Mene malo strah sta ce dr reci kolika je beba, po pokretima mislim da on jadan vise nema gdje, vec nekoliko dana je u istom polozaju, ne znam koliko mu je to ugodno, meni nije...
Eto i ja malo da se pozalim
Kome i gdje se treba poslati poruka za grupu na fb, to sam davno procitala pa sam zaboravila
Jutro zenske, ja evo popila svoju dozu cokolina, sad do ducana pa kuhat rucak. Jucer sam imala emocionalno-trudnicki slom, cmizdrila sam u krevetu i nabrajala mm sve sto je zeznuo i sto mi je proslo uz nos u zadnjih 5 godina, pa mi sad zao.
Konacno je krenula izrada sobice i sad jedva cekam da bude gotova i da konacno sve mogu oprat i poslozit. Za vikend nadam se farbamo zidove i onda "samo" namjestaj i to je to!
Ja se sve nesto spremam na "more" pocetkom 6. mjeseca a ovo vrijeme vani nikako ne ide u prilog, vise kao da ce jesen nego ljeto. Jucer si slozila terasu, izvukla sve van, bila u vrtnom centru u nabavi, sve zasadila i kao ujutro gustam kad ono vani 12c i kisa
MalaKoza dobro te zeznula ta dr. i tebe i nas sve tu. Neka jos malo nje u trbuhu.
Crazy ja sam sebi zacrtala da izlazi 25.7. i tocka, valjda sam ja tu sef a ne ona! Mm navija za 1.8. jer je njemu tad rodendan a meni se taj dan -dva "viska" u terminu cini nesavladiv vec sad
Sanjarka tocno to, nisam uopce imala nikakve krize do sad, al sad stvarno vidim da vecinu stvari tesko radim i da trebam pripreme samo za okrenut se u krevetu, a onda skuzim da ce bit jos gore i da treba izdrzat jos ta 2 mjeseca, ali proci ce i to, moramo se malo i zalit
A vi terminuse ulovite se posla i radajte tu djecu, ovako me samo plasite da cu ja stvarno do jeseni bit trudna!
Jutro ženske!
Tpol, mislim da je to sve stvar osobnog izbora kako prati robicu i da nema nekog pravila već kako odgovara bebi. Ja sam prala sa običnim tekućim detergentom i baby eksivacem, stavila s ga full malo. Vidjet co kako će bebina koža reagirati na to, nadam se ok, a robicu ću prati odvojeno bar prvo vrijeme.
Sanjarka, tvoj sinko se stvarno neda van unatoč tvojim aktivnostima, neka, neka, čeka toplije vrijeme 😃
Malakoza, pa kako je gin mogla tako fulati kilažu? Samo je napravila nepotrebnu paniku...drži se, bolje da si još malo 2u1 😃
Javljam predivne vijesti.
U utorak u 3 ujutro je Marie rodila curicu Hanu. Javit će se jer nema net u sobi.
3130 g i 51 cm
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Evo mene u krevetu...ogtt obavljen,kasnije mailom dobijem sve nalaze(kks,dks i pv+kompletno urin).... Inace usput stala kod ginicke(one munjene) da dignem nalaze brisa(onog pozitivnog,za koji sam vec gotovo popila atb), pa se usput vagnula... U 2tj dobila 0,3kg... Znaci do sada +6,3kg 👏😁
Sad sam krepana, spava mi se.... Kako sam se nabrijavala vola pojest, pola bureka mi bilo previse... Sad samo neka nalaz bude ok i ja sva sretna.... Da mi bar jos ovih zadnjih 2mj(nesto manje) prode u manje brige...
Miska,bas moj datum rodenja si odabrala :) tako da 👏👏👏 hihi
Ostale curke koje se borite sa laznjacima, a izdrzite, nemam vas kako utjesit,zao mi je... Bolje da sutim,ko zna kak cu ja cvilit...
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Sortiraj odgovore
Najstariji