Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    18. Svibanj 2016. 19:28

Hello!
    Idem ubacit sude u perilicu prije gimnastike, no samo da mahnem prije.
    Mi obavili ctg koji je sasvim uredan! 😊 za tjedan dana ctg + pregled. 
    Starim haha ja svecano obecajem da necu prije tebe 😉
    Betty gadno zvuce ti tvoji laznjaci, a pravi mogu bit samo gori sto da ti kazem 😂 
    Upravo ono sta Malatockica govori dode momemat kad mislis da ne mozes vise ni sekunde zivit! Zato epi! 👍
    Teja nista na kraju od krevetica odgodili za ovaj vikend 😊
    Bravo za pregled, sljedeci tjedan cemo saznat koju info vise.
    Malakoza ooooooo ode ti nama preko reda izgleda, navijamooooo ❤
    Sarlina i kod tebe sve fine! 👍
    Lunale no stres! Izaci ce cura van mozda lakse nego seka tko to zna 😊 stvarno lipo napreduje
    Bruna sretno sutra! 😘
    Peppe jedva cekamo slikicu kolica 😎
    Sandrich meni danas bio prvi ctg. A u prvoj t nisam do poroda ga imala mislim da ovisi o ginicu.
    Zabica aplauz veliki za tvoju pravu curu ❤
    Malamimi aaaaa! Pa ti i muz se vec druzite 😃😀 zavidim! Sretno na prvoj kontroli u pedijatra.
    Vjerovatno sam vas pola preskocila, nije namjerno u zurbi sam mah mah

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

TPol
    18. Svibanj 2016. 19:52

O pa krenulo je veselo. Vidim za par dana bit ce ovde sve vise bebica a manje trudnica 👏🏻👏🏻👏🏻

Bruna ja nisam pila ljekove, ali nazovi najbolje labaratorij i pitaj .

Malamimi hvala za objasnjeje oko epiduralne , jos uvijrk sam protiv ali akd pocne bolit onds neznam hahah

Ejic  i jos jedna cura je pisala da imate malo emocionalne valunge , ja moram rec da je meni u trudnoci sta se tice togs super , definitivno mi je bilo najgore imat PMS po 15 dana, sad kao da sam na nekom odmoru hehhe 

Zabica cura je bome napredna 👍🏻👍🏻

Jambica super za prodoiljni,uzivaj ! Ja jedva cekam moj! Al drugi tjedan ode ja na bolovanje 😊😊

I jedno pitanje, da li kad perete robicu za bebu stavite omeksivac ili se ne stavlja? Kupila sam poseban deterdzent , a sad neznam sta s omeksivacom?

Lunale
    18. Svibanj 2016. 20:16

TPol, ja osobno ne stavljam omeksivac i zadovoljna sam. Koristim Ariel sensitive baby i robica super mirise i mekana je. Dosta ih koristi omeksivac i dosta ih pere s robom za velike, ja ne. 
    P.S. Citala sam da je omeksivac bolje izbjegavati ali vidim po ducanima da ima posebnih za bebe itd. pa sad ko ce ga znati... Uglavnom, ja sam s ovim Arielom potpuno zadovoljna tako da cu i nastaviti s njim.

Bruna257
    18. Svibanj 2016. 20:27

TPol ne mogu nazvat lab jer nas lab radi do 13h samo, a krv vade samo do 9, zato i moram biti prije 7vec tamo... Uzet cu sa sobom pa cu vidjet kako s atb... Ove za stitnu popijem s maalim gutljicem vode, to je ionako hormon,nema utjecaja na drugo...

Cure bravo za sve preglede danas, neopisivo mi drago da su svi prosli kako treba.... 👏👏😊

Ode pod tus i odmor... 🚿🛁

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

CrazyPuppet
    18. Svibanj 2016. 20:38

Ooo navalile ove naše "lažne" ljetnice, ne zna se koja će prije... mogli bi i par oklada bacit hehe ;-) vi cete se vec mazit sa smotuljcima dok ćemo se mi gegat s trbušinama i urlat od trudova po najvećoj žegi
    Omekšivač NE ispočetka, moj je dobio reakciju i na taj baby. Super je kombinacija ocat+par kapi etericnog ulja (pravog) 
    Bez obzira koji prašak koristile bez neke vrste omeksivaca robica brzo otvrdne. 
    Žabica bravo za Hanu, nek ona samo planinari. 
    Lažnjaci znaju dosta biti bolni, obicno idu od leđa i ko menstrualni samo jači, nepravilni su, i u određeno vrijeme jednostavno samo prestanu. Mene su intenzivno prali 5 noći dok konacno nije krenulo za ozbač. 
    Sanjarka joj sto bi ja sad dala za perilicu... ko će se strpit do useljenja, do Božića.... uf 
    Curke ja sam si uzela novi projekt (nadogradnja kuće za prijatelje) za radit, stvarno nisam normalna... al nebrem si pomoć, luda žena
    Puse vam šaljem ♡

baby♡girl
    18. Svibanj 2016. 20:49

Žabice bravo za Hanu 😊😊😍
    Omeksivac Chicco. Nikad mi nije izreagirala. Robicu perem odvojeno jer ionako najvise njene robice ima 🙈🙈 cistunka, nedobog da joj kapne vode na majcu odmah skida i oblaci cistu 😂
    Sad im mislim prati zajedno, jedino ne znam za pelene. 😐
    Jos sam htjela hrpu toga napisati, ali evo pileći mozak je učinio svoje. 
    Laku noć djevojke 😚

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

sarlina
    18. Svibanj 2016. 20:59

Crazy...ako ti uz posao vrijeme bolje prolazi, onda se zjb i dobro...
    Moja robica sva oprana u Arielu sensitive i mrvu omeksivaca Chicco za bebe..
    Rekla mi danas babica da je najbolje ako krenes u jednom prati da nastavis u tome, da se ne mjenjaju prasci i omeksivaci jer bude reakcija na bebinu kozu u vecini slucajeva.
    Epi- ja bi je uzela da idem na vag.porod...zasto si ne olaksati ako mozes..ja sam prakticna sto se tog tice..
    Danas sam prestala sa Mg pa Boze pomozi...osjetim popodnevnu tezinu u svemu: noge, stomak i tak..al ok...

TPol
    18. Svibanj 2016. 22:04

Hvala cure na odgovorima, mislim da cu probat bez omeksivaca jer sam jedino u dm-u vidjela neki specijalni kao za bebe, a drugdje nigdje nisam. Inace sam uzela od Frosh kao neki prirodni deterzent za bebe , pa se nadam se ce pasat bebici mada jos imam 3 mjeseca do tada hhehe 

Bruna  ah nisam se sjetila da mozda labaratorij i ne radi. Najbolje tako kako si rekla uzmi sa sobom. 

Crazy pa neka volis radit i brze ode vrijeme kao sto je rekla sarlina, ja cekam porodiljni samo da imam vremena da sivam stvarcice za bebicu jer kad se rodi ne vjerujem da cu imat za to vrijeme heheh al ko zna! 

Ja sutra idem na razgovor u vezi dijabetesa sa internistom, bas me zanima sta ce mi rec. Tako da idem spavat ako budem mogla zaspat

Bruna257
    19. Svibanj 2016. 07:53

Jutro cure!

Evo prvo vadenje obavljeno, glukoza popijena i moram vam reci da to uopce nije tako strasno kako sam mislila :D

Sad jos docekat ovo drugo i trece vadenje i onda vola pojest :) :D

Atb mogu i kasnije popiti s obzirom da su to zadnje dvije tbl, pa nije tako vazno da su na 12h, bitno samo da ih popijem... :) jer kad mi je mucno od njih, tek onda bi ovu(ne tako strasnu) glukozu mogla povratit...

Uzivajte u danu, kod nas se dizu oblaci....

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

vjeverica8
    19. Svibanj 2016. 07:58

Jutro! 
    I ja obavila prvo vađenje  da nisam uzela limun ne znam kako bih to popila  još mi je sve slatko u grlu 
    Vidim danas svi lijepo spavate još 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.