Bravo za Marie 👏👏👏😊 bravo i za Hanu 🍼💓💞😍
Proslijedi joj pozdrave dok nam se ne javi 😘
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Marie pa čestitam 😁nadam se da ste i ti i Hana dobro i da je sve prošlo ok...krenulo jeeee ...
Jutro i od mene!
Baš mi je drago zbog Marie, neka vam je sa srećom! :)
Znači počeo je val hehe :D
MalaKoza ne brini, ja sam u 33 tt imala te lažnjake koje uopće nisam osjetila, samo sam osjetila blago peckanje kao kad imaš urinoinfekciju, i mislila pit brusnicu, a mm navalio da idemo doktorici, kad sam došla na ctg-u se očitavali jako trudovi i htjeli me ostavit u bolnici ali ja nisam hhtjela, nema šanse, prvo jer me uopće nisu bolili i osjećala sam se super, u tom slučaju mi je dala da pijem magno sanol uno i dosta mi je pomogao...probaj i ti piti magnezij da ti se to malo smiri ;)
moje stanje trenutno: već me dva dana boluckaju leđa skroz nisko, nekad me uhvati da se jedva pomičem, inače sve je drugo u redu, stomak se spustio, konačno nema više žgaravice i dišem punim plućima :D kontrolu imam u utorak na svoj roćkas ;D
Eto meni svekar digao tlak.... sad idem do njega i vise skresat sve na dusi. Imala sam dovoljno razumjevanja. Al sad sam sebi i djeci puno bitnija od njihovih cirkusa i plus trebam muza uz sebe! Samo preglupi su da to shvate
Zabice prenesi Marie cestitke!
Tobogan krenuo!!! I plavi i rozi :)
Marie čestitam!!!! Sretno bilo maloj Hani!!!♡
Mishka ti bi na sv. Jakova, a? Samo da nebi nas dvi veliku Gospu docekale hehehe
Ja odlucila do kraja mj radit jos ovo "polovno" i onda sam doma, pa honorarac ako di još šta zatreba...
Ode ja u čišćenje... da nebi tu bila jedina koja zabušava ;-)
Daaaan.....
Bravo Marie ....poljubac Hani....brzo se oporavi i javljaj....
Bruna i Vjeverice bravo i za vas i OGTT - još samo super nalaz i mir do kraja...
Sanjarka...daj uspori ženo...ko da te netko ganja....a ako je 1 sonda onda je samo za bebine otkucaje...
MalaKoza...koja je to biba ta ovca koja je fulala sve skoro...a za trudove..uf , ne mogu pomoći kad ne znam kakvi su koji....drž se (zubima za zrak)
Abies....skreši mu da si mirna, al ne s puno urijavanja....go girl
Gita...guuudlak hihi...nek ti dišeš bez žgaravice....
Mi spavale noćas...jupiiiiii sa 2 budjenja za wc....al zazo stopala zjb od ranog jutra ...
I da btw. udebljala sam se i sad sam na +15...omg ..ljuta na samu sebe jer sam se zadnja 2 tjedna opuuustila i doslovno žderem....
Dobar dan cure
Marie cestitam na rodenju Hane i tebi brz oporavak zelim
Ja sam isla po nalaz urino kulture i pise "sterilno",danas cu odnijet kod doktora da vidim sta ce on reci.Danas akcija trazenja poklona za sina,hocemo mu biciklo kupiti ali nema ispod 700kn za dijete od 3god,popizdila sam.Sutra cijeli dan cemo uzivat,goste smo sve otkazali jer zelimo dan posvetit samo njemu i sestri
Dakle stigao nalaz... Krv ok, ogtt samo prvo vadenje 5.2(do 5.1mora biti), ostala dva super... I urin totalno u banani, visoki leukociti i sve ostalo mi poviseno, ali taman na gornjoj granici... 😠😠😠
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Sortiraj odgovore
Najstariji