Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mama3put
    18. Svibanj 2016. 14:04

A necu vjecito ostat na ova 3 prsta valjda,jos cu i trudove dobit i doc tamo pa 8 sati se patit da se otvorim za porod !

Lezala 4 mjeseca pa ostatak nekakvo polumirovanje,onda u 32 tjednu cerviks poceo nestajat pa kao izguraj do 34 tjedna a ja cu sad i termin presitat aaaaa

Cro262
    18. Svibanj 2016. 14:12

Bok ženske! 

Malamimi, drago mi je da je epi prošla super. Nemam neki strah od nje, a i koliko mi se trbuh grci zadnja dva dana i koliko je pregled u pon bio nježan, mislim da ću kad trudovi krenu pristati na sve samo da ne boli. 

Abies, čemu tolika želja za cr? 

Malakoza, opa! Držim fige da izdržis do tog famoznog 37t, još samo par dana. Mislim da čišćenje neće pomoći u tome, ali u potpunosti razumijem paniku 😃

Vjeverice, koji ti je doktor na kraju danas bio? Ja sam baš razmišljala idući put ići kasnije dok mi se derište razbudi, nije ni čudo da u 8 nije bilo trudova kad je spavala, to bi kod mene navečer trebalo raditi ctg. Nisam ni ja bila na uzv, samo ctg i vag pregled.

Aurelija, ja sam radila neke vježbe par dana (ležanje na leđima sa podignutim nogama i dizanje guzice, ona mačka, ljuljanje bokovima dok sam na koljenima i rukama..) sad ne znam jel to ista pomoglo, tih par dana je stvarno rondala po trbuhu, valjda se pokušavala okrenuti. Okrenula se u noći, osjetila sam ujutro da mi njena glava nije pod rebrima nego dolje, imala sam kvrgu, a i udarci u trbuhu su od onda na drugim mjestima. Skroz mi je sad i drugačiji pritisak na mjehur i rebra me toliko više ne bole. Sretno s vježbama i držim fige da se beba okrene! Nadam se da moja neće opet 😃

mare1989
    18. Svibanj 2016. 14:12

Starim bitno da si izdrzala koliko je trebalo,sto duze to bolje,znam da je najgore to pred kraj nikad da dode dan poroda.

uykmyjh
    18. Svibanj 2016. 14:13

Vjeverica - Znao je da znam spol i svejedno nije želio saznat, kao ni njegovi roditelji. To im je neka baza u familiji  Radit ću lagane treninge snage i istezanja, kretat se što više, dizat lagane utege (boca s vodom ili ekvivalent tome), čučnjevi svakako, fali mi moje staro dupe 
    Abies čitala sam po netu i još uvik ne kužim što je točno visina fundusa hahah.. Amo med. sestre di ste? Nadam se da će se netko smilovat i objasnit pomno 
    Mala koza još maloooo  Ajme veselja kad se zaredamo  sretno!

Cure, kad se prvi put šalje na ctg kod uredne trudnoće? U kojem ste tjednu vi bile?

Aurelija
    18. Svibanj 2016. 14:20

Cro, hvala na odgovoru! To i ja radim, te vjezbe, vidjet ćemo! Tvoj cerviks je isto bio kratak, jesi sad vec na nuli?

Sandrich, evo ti slika za f-s https://edc2.healthtap.com/ht-staging/user_answer/avatars/1954829/large/fundal_height.jpeg?1407761718
    Al to ti ionako nista ne znaci, ne zamaraj se time...

bettyboop_st
    18. Svibanj 2016. 14:47

Malakozo bas divno, jos malo, pa Emily stize  al kao sta znas, nista to ne mora znacit, vidi nasu Starim  Ugl mene isto peru laznjaci, al to je bas bolno, ne znam kako je drugim curama koje ih imaju, al mene uvati, ka neki trnci u ledjima, preponama, i sibajuca bol.Nekad ne mogu, ni naprid, ni nazad, i bas je iritantno, i mislim se, kako ce tek onda bit kad krene zapravo 

bebacica
    18. Svibanj 2016. 14:56

Pozdrav ljetnice. Sunce je i kod nas, napokon 😄

Ljetno vrijeme doslo i odmah bi ljetne bebe van 😝

Malakoza, sta je to s nasim curama, termin 12.6. a one bi vec sad van.
    Mene je moja gin jos prije 3 tjedna upozorila da pazim na lazne da me ne pocnu ranije otvarati. Sad su sve cesci, proslu noc me probudili, ali do jutra prestali. A ti menga bolovi grrr zaspala s njima jucer i probudila se danas 😭
    Al drzim jos cvrsto noge skupa do nedjelje kad punim 37 tt 😂

Ostale cure bravo na super pregledima, bebe rastu 👶

Sandrich meni je trudnoca uredna i idem prvi puta drugi tjedan, znaci sa 37.

Btw ne znam koja curka je jucer napisala da bubamara ima nocni soping. Hvala joj 🙌🙏
    Mm i ja jucer svrljali po stranici i narucili vrtuljak za kindac 200kn (u tintilinu nam zena nudila najjeftiji 300, a onaj koji nam se svidao 450?!) i nepropusnu podlogu za madrac😊

zabica25
    18. Svibanj 2016. 15:00

Samo ukratko da se javim..nisam vas sad čitala, kasnije budem nadoknadila.
    Hana ima 1093 kg, 37 cm je duga, ja zatvorena, ona se malo popela gore, već nije jako nisko 
    Molim pljesak za moju ljepoticu :)

Uglavnom, sve štima i sve je u redu...
    Za grčeve mi rekla da nije baš od širenja maternice i dala Spasmex po potrebi

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

MomM.94
    18. Svibanj 2016. 15:19

Cro mislim da si malo pobrkala mene i vjevericu.. ,

Bil je dr.Roki, cini mi se da je oke. koji je tebi bil? ...  Uh kaj kasnije to je gore mislim, ja dosla u pol 9 a 10 trudnica ispred mene a samo si na ctgu 20 min.. I jos poslije mene ih je doslo 7 sigurno, bas je bila guzva, strasno..Iduci put sigurno sam u pol 8 tam, da budem medu prvima..

🙋‍♀️ 29
    🙋‍♂️30
    14.06.2016 💙👶
    Someone i love was never born. 💓😇
    22.02.2022 💔 21.tt
    27.12 ➕
    Baby girl 💗

MomM.94
    18. Svibanj 2016. 15:20

Bravo za Hanuuu....

🙋‍♀️ 29
    🙋‍♂️30
    14.06.2016 💙👶
    Someone i love was never born. 💓😇
    22.02.2022 💔 21.tt
    27.12 ➕
    Baby girl 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.