Malamimi hvala na objasnjenju u vezi epiduralne.
Ja sam odlucila da necu epiduralnu uzimati ali cu izvaditi krv i sve u slucaju da mi doktor preporuci ili moradnem je uzet.
hehehe, imam ja i pozadine pa je sad taman ravnoteža
ja bih potpisala da je ovakvo vrijeme kao što je danas cijele godine. Ne trebaju mi ni vrućine ni zime, ovo je savršeno danas
sretno na ctg
Abies daklem nista ni ti preko reda 😉 nek beba raste, doc ce vec i njen dan ❤
Mare neznam jel ima potrebe vadit krv? To ce ti oni tamo u sekund rijesit ako dode do primanja epi
Vjeverice neka pozadine bolje da postoji ravnoteza, nego da ko u mene sve leti naprijed 😂
Tnx 😘
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Dobar dan trudnice 😁ja se naspavala ...legla sinoć u 22 h i ustala jutros skoro u 9 ...spavam dok mogu,necu još dugo...Danas baš lijep dan...da bar ne najavljuju kišu sutra...Cure moje sretno na pregledima...vidim bebice rastu
Ejic i Bruna i mene peru hormoni i to žalosno....svadam se s mužem zadnja dva dana...
Malamimi čestitam na nećaku😁 meni ove godine stiže nećak krajem 9.mj i još uvijek ne znamo spol al stiže i jos jedan nećak il nećakinja početkom 10 mj..blago mojoj svekrvi
Ja sam isto pod hormonima ...em se svadam s mužem zadnja dva dana em mi skoro svi idu na živce...shvatila sam da se samo u svoje roditelje mogu pouzdati u životu kad zapne nešto...ostali samo sebe gledaju...al proći će...čudno je odbrojavati malo više od 30 dana 😃
Abies Znam da miraju atb na sat da djeluju, ali sutra radim ogtt i u 7 imam prvo vadenje krvi,istovremeno kad moram i atb popit... Ovo za stitnu moram potpuno na taste prije bilo cega, znaci kad se probudim i poslije toga pola sata nesmijem nista.. Zato mi to bude problem...
Sanjarka jos samo 4komada i gotova sa atb... Koja je to muka piti ih...koma...pijem i Lactogyn pa za sada(DA KUCNEM U DRVO) nema naznaka za one smrdljive bestije...
Ahhh ti hormoni... Ja se svadam sa muzem,ss mamom, sestrom, sama sa sobom... I onda za svaku glupost se jos i rasplacem....
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Izvještaj s pregleda:
Otvorena sam 2-3 cm, maternica mekana skroz, ctg opet zabilježio trudove. Ovaj put 6 komada u 40 min. Gin mi pitala dragog jel slobodan danas i sutra za svaki slučaj ako ćemo trebat u rodilište.
Beba je 3200. Dobila u mjesec dana 1.5 kg, a ja izgubila 1 kg.
Tresla sam se ko šiba na vjetru kad je rekla da ne misli da ću izgurati do subote.
Sad mjerim svoje "laznjake" na otprilike 10-15 min su mi. Ali ne bole nešto pa se zavaravam da su to one moje bh kontrakcije. Nekak mi je rano jos da rodim.
Baš volim bit trudna.
Odo pospremat 😂
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Znači i ti si brzo na redu malakoza samo ti pospremaj, Emily stiže!!!
super da su ti laznjaci bezbolni, bude i porod onda lagan
Oj ljetnice...
Prvo da cestitam Ty na rodenju sincicaaa.. Mazite se i pazite, sigurno uzivatee..
E sad moj izvjestaj s jucerasnjeg pregleda:
Bila na ctg-u, trudova nema, pise na nalazu čl.prsta dug uloživ za jagodicu, pa to valjda znaci da sam zatvorena, kad je rekel da je sve super.. Nisam bila na uzv tak da neznam dal je jos uvijek na zadak, kolko ima kg i kolko je visok, rekel je za tjedan dana kontrola pa se nadam da cu onda saznat! I da najgore je bilo kaj sam cekala od pola 9, do 12...Vise nisam znala el bi stajala il sjedila, iduci put dolazim u 7 ujutro!
Cro ti si bila na uzv? Kad ides opet?
Dan je bas prekrasan ja ocistila kat, sad pijem kavicu i izlezavam se..Dok dragi dode s posla idemo u soping po zadnje stvarcice za bebu--
Sanjarka dal ste slozili na kraju krevetic? Mi ga jucer sastavljali, i bas ga je lijepo vidjeti u sobi..
🙋♀️ 29
🙋♂️30
14.06.2016 💙👶
Someone i love was never born. 💓😇
22.02.2022 💔 21.tt
27.12 ➕
Baby girl 💗
Oho Malakoza!
Bruna uzmi tamo tablete pa ih pitaj... nemam pojma.
Znam za sebe da mogu ogtt izdrzat. Slozi i ti sebi u glavi tako i sretno
Malakoza oces i ti to preko reda? 😊
Veselo danas na pregledima, tako i treba 😁😊😍
Abies ma izdrzat cu ga ja, uvjerila sam sama sebe u to :) samo mi je sa tim tbl problem... Jos te 4da rijesim pa da bude mir... :)
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Sortiraj odgovore
Najstariji