Mala koza pa zar i ti? Jos nek Sanjarka javi da ce i ona do subote
Ja cu polovicom 6 mj izgleda 😣
Ma ne gura se meni preko reda, ali se ocito Emily zuri nekud. Danas napokon lijepo i suncano nakon kisnog tjedna pa hoce ocito provirit na suncanje
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Malakoza ooooo ma bravo, jos malo. 😆😆😆 vibram da ti sve bude supeeeeeeer ❤❤
Bravo za dobre preglede cure 😁
Starim daj odi rodi, jos cu i ja prije tebe 😛😛😛😛
Vidim sve smo u ciscenju 😂
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Ola ljetnice....
Malakozo....opaaaa vidi ti nje, ide i ona preko reda hahahahahha...drž se sad zubima za zrak da brzo ide i još brže rodiš
Curke s pregleda - svima je sve 5 suuuper....to lajkam....bebe rastu a svi zacementirani...
Abies...što te traže za izvaditi prije CR od nalaza? Meni će to u bolnici valjda...
Moj pregled: CTG uredan, vidimo se u petak ...hhhh...u petak UZV i ctg opet....bila za pola h gotova i sjedila sa kumom na kavi 3 h ...sad skuhala ručak, čekam MMa s posla u 15h i spavanaaac....krepana sam od noćas....
Jutros napisala cijeli post i izbrisao mi se!! i ja prijavljujem besanu noc, jel pun mjesec vani?!
Neko zatisje danas, samo 3 stranice ste napisale, vidi se da ima hrpa pregleda!
Malamimi, hvala za detaljan opis epiduralne!
Bebačica, "ono" haha, ajd barem te je rijesila muke doktorica!
Bruna, popij za štitnu na tašte, pol 7, a atb nakon glukoze, ak se ispovracas nis ti ne znaci atb! A pol sata zbilja nema neku ulogu...
Abies, ko god te pita reci da ti je termin pomaknut za mjesec i pol!
Malakoza, kakav ti je bio cerviks na zadnjem pregledu? pa nije valjda da se to tak odjednom otvori?? Al opet, vidi starim, nista to ne znaci...
Teja, da, ti si zatvorena!
cro, kad se tvoja beba okrenula? Jesi osjetila nesto, ili su se udarci promijenili?
Odoh ja radit "vjezbe" za okretanje i pustat joj muziku dole mozda pomogne
Vjeverice, iskreno, sad kad znam da ce porod trajati manje od 2 sata, za tih 45 min sto mi je epica olaksala...pa ne bih ju uzela. Al posto se to nikad ne zna...svakako vam ju preporucujem. Nek muz bude s vama jer ce vam biti dosadno... nist vas ne boli, ne morate paziti na disanje pa cisto da imate s kim pricati. Prvi put nije bio samnom i vjerujte mi, u trudovima mi uopce nije falio, nisam ga se ni sjetila.
Lijepe vijesti s pregleda!
Sretno i ostalima!
Mi cemo sljedeci tjedan kod pedijatra, a ja sam 10.6. na pregledu kod svoje doktorice. Al muz i ja nismo mogli docekati
Aurelija, prije 2 tjedna ni naznaka za porod. sve tvrdo i zacementirano. Ali zadnja dva dana sam imala neke menga bolove koji nisu bili praceni grcevima nego onak, trajali po pola sata. Tupa bol...mislila sam da se ligamenti rastezu. Ocito i jesu ali se i polako otvaralo
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Starim....zna tvoje dijete situaciju u državi pa se ne žuri...hhhhh....ti ko moja frendica...onda danas 40+3 i prst i pol danas otvorena, a tako već 3 tjedna....
Malakoza Emily osjetila sunce pa bi van,sretno i da porod bude brz i bezbolan
Sanjarka znam da oni vade krv kad dodes u radaonu.Tko zna hocul sad stici do bolnice ipak je trece to ce biti expresno.Jedva cekam da dode 8mj vec sam postala nestrpljiva
Sortiraj odgovore
Najstariji