Tynchy cestitam na princu. Zelim vam brz oporavak.
Pratim vas ali ne stignem pisat svakoj posebno,slazemo ormare,cistim....luda kuca ovih dana. Sutra i preksutra cu plakat,al nema veze. Ne mogu si pomoc.
Inace na webu Bubamara vam je nocni shopping danas od 8 do 6 ujutro (15% na redovne cijene i besplatna dostava za preko 99kn).
url=https://lilypie.com]
Malamimi cestitam na necaku
Ja cu abd 27.10 postat tetka.Danas sam pretjerala sa ciscenjem,dole me boli ko da cu se porodit,ne znam ja polako radit vec sve bi odjedanput
Malamimi nam je rodila vaginalno blizance.
Starim drzim fige da bude brzo. A što ste navalile na malog Nou, sad će on krenut, pomalo ;-)
Sarlina tužna priča al sa sretnim završetkom ;-) je li onda pupcana oko vrata indikacija za CR?
Kokolo odvalila sam na ovaj tvoj avatar hehhehe. Nisam ni ja fan janjetine, jao meni kad je negdje samo to na meniju...
Vidim "tobogan" je ušao u sluzbenu terminologiju, hehe
Nekako me sad u glavi prošla ta šiza da kad će proći to vrijeme do poroda. Sad namjeravam samo pomalo, uživat u išijasu, tromosti i svim tim nekim blagodatima famoznog blaženog stanja i u miru dočekat bebicu u terminu (ili kad vec krene, jel) ;-)
Btw danas osim ručka nisam ama baš ništa napravila, ha-ha :-)
Upravo mi je iscurila krv iz jedne nosnice, onako iz ničega?? 😱😱
Znam da je normalna pojava u t al saaad u 39tj? Iskustva?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
O i jos jedna info za ljubitelje kokosa! Mm rekao da nisam normalna. Isfrustrirana nakon potraznje lino lade kokos po svim centrima u klc sam im poslala mail zasto bombardiraju reklamama kad nema nigdje za kupit. Teta odmah odgovorila na mail da ocekujem u svim vecim trgovinama pocetkom lipnja.
url=https://lilypie.com]
Moja curica je danas jaaaaako aktivna po mjehuru. Ne mogu ni izac iz kuce cili dan od nje :O
Dekka meni je tako stalno,odem u wc i za 5min ona udari po mjehuru,ja se zalim mm kako dama redovito svira po mjehuru kaze on nema dijete mjesta da se protegne
Sanjarka mislim da nemas razloga za brigu, ipak je sad volumen krvi veći za 40%. Bit će samo neka slabija kapilarica pukla
Mare mene evo uvatilo danas i ocito moram prihvatit da ce to bit svakodnevno. Ufff. Hehe protegnit ce se kad se rodi :)
Nema veze za krivo napisano, bitno da se kuzimo :)
Sortiraj odgovore
Najstariji