Mare, dobar provod u petak. Meni je rockas u petak i sad gledam kako mi termin na ultrazvuku iz 12tt bio bas 20.5. Eh bilo je malo vjerovatno da cu docekati taj datum...
Starim, jel i tebi termin na rodjendan?
Ty, cestitam na tvojem Kalu!! 💖💞😍 Brzi oporavak zelim 😘
Zaci, pocelo je pocelo 😍
Evo, ja danas vise nisam ko 80-godisnja bakica 😉 Nista vise ne boli tako da je ipak pretjerano ciscenje bilo krivo za stanje od jucer a ne pocetak 3.tromjesecja 😉 Neka samo tako ostane do kraja 😊
Hvala vam svima jos jednom na odgovorima. 😘 Mislim da ce mi 18° ipak biti malo prehladno pa necu forsirati da ne pokupim kakvu prehladu jos sad pred kraj. Valjda cemo naci nesto pogodno za trenutacno stanje a opet da malo odmorimo od ove svakodnevnice 😉
Sarlina, stvarno zalosna prica, ali zato sam toliko vise sretna za tebe sto je ova trudnoca dosla skoro pa do kraja i da ces uskoro uzivati u svojoj bebici 😘
Zabice, evo danas nije bila tjestenina nego krumpir i meso ali ipak moj malac ne prestaje s lupkanjem 😍 Iako nekad bas zna jako rastegnuti kozu tako da bol ali sretna sam sto se on meni javlja 😍
Ah ti snovi, vidim da nisam jedina. Ja se nocas isto mucila s duhovima i cudovistima. 😂Probudila se sva znojna a sad se ti odkrij odmah nakon takvog sna. 😂
Crazy, super za predane papire za gradevinsku! Nadam se da ce rijesenje ubrzo doci pa da mozete poceti konkretno raditi na svojem gnijezdu 😘
Evo, toliko sam zapamtila. Pokusavam vas tokom dana redovito pratiti da navece nemam 10-15 stranica za citati ali do vecera mi to sve nekako ispari iz mozga 😂
Starim....Može...skači njemu po stomaku, to je sigurno najmekše hiihih
Ty...super je to tvoje malo čudo...samo nek mljacka i spava...
Drago mi je da sam podijelila priču s vama...na kraju ta tuga ostaje , ali ju Mia gura van...i znam da ju netko odozgo čuva
Kod nas je zadak sam po sebi već indikacija za CR i dr kaže da više žene ne muči da vaginalno rađaju na zadak....još i ta pupčana dodatno....sutra ćemo vidjeti što kažu....
MM me počastio pilećim cheesom, ajme ubila sam se u njemu sa kukuruzom, chillijem, majonezom....jadna mi majka od prdenja noćas....
Sarlina, zao mi je sto si morala proci takvu kalvariju, hvala Bogu Mia je pravi borac i izborila se da joj budeš mama, zelim vam sve najnajn u životu
Starim, ne sjecam se jesi ti bila ranije otvorena ili su bile samo kontrakcije? Super si izdrzala, sad ce to svaki cas, drzim fige da bude brzo i bezbolno!
Gita, pogledaj upute za autosjedalicu, jaje ide iskljucivo suprotno od smjera voznje. Imas sigurno i umetak za novorođenče, mislim da je najbolje za bebu da je vozis u as, iz bolnice doma, uvijek i svugdje. To smo vec vodili rasprave...
Tynchy, zbilja si prizvala carski! Drago mi je da je sve ok, kad stignes napisi nam jos par rijeci o porodu! Jesi dobila trudove i zasto si zavrsila na cr?
Malamimi, promaknuo mi je negdje tvoj post, kad cete vi doma ili ste vec doma? Cestitam na necaku, kod vas je stvarno veselo u familiji hehe. Sad vidim da spominjes epiduralnu, mozes malo opisati kak je to izgledalo - jesi se mogla kretati, kak ti je bilo tiskati, dal si osjetila trudove, dal si imala neke nuspojave poslije?
Evo i mog izvjesca s pregleda danas - ja zatvorena, cerviks 2.2 cm, polako ali sigurno se stanjuje, taman cu se otvorit do poroda... ali moja juniorka i dalje u istoj pozi, nabila guzu na moj desni kuk (isto ko pred mjesec dana) i ne mrda, ako se za 3 tj ne okrene, ni meni ne gine cr.
Hvala na podršci i na lijepim riječima...lijepo je čuti da ima nekoga tko vas ne pozna a da suosjeća s tobom... i MM vam šalje kiss...a Mia se napokon umirila, danas je vrlo vesela i živahna....
Upravo smo odabrali dekicu i robicu u kojoj će kući iz bolnice...sutra AS montiramo u auto, da vidimo kako ide...
Danas me nazvala med.sestra iz rodilišta gdje ćemo se poroditi-upoznala ju na ginekologiji gdje sam išla na GUK profile, a stara ko moja mama...svidjele se jedna drugoj i evo već god dana smo u kontaktu...rekla mi je što je najbolje ponijeti u rodilište za CR - kaže donje dijelove pidžame i majice na bretele ili potkošulje za dojenje jer je vruće u sobama..jednokratne gaćice i veelike uloške, osobna higijena, labelo, 2 ručnika za početak i dovoljno...bebu odnose na zahtjev da se odmoriš i potiču dojenje obavezno...i daaaa - oduševljena što ćemo koristiti mpp - kaže nek ponesem kad bude izlazila iz bolnice da ju umota u jedne šarene i uslika hahahha....
Starim.....hopsaš?
Curke samo da se javim, preumorna sam..
Mali ima 2800, ja sam zatvorena a cerviks je smeksan, uloziv. Tlak je porasto a mali je glavicom dole okrenut. Slj.put radimo bris na streptokok, i moci cemo malo bolje po plodnoj vodi odredit datum poroda, posto je moj datum zadnje menst.vrlo upitan..😝😁😁
Sarlina zivot nas uvijek priprema za ono najbolje, tebe za Miu!
Bas mi je drago da su svi porodi dobro prosli, volim happy end😄
P.s.ja kontrakcije osjecam pod normalno zadnjih mjesec dana, i grceve i tvrdi trbuh, ali kaze dokt.da to sve ok.
Idem se spremit za spavanje,laku noc mamice,😘😘😘
Sortiraj odgovore
Najstariji