Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    vjeverica8
    14. Svibanj 2016. 14:50

samo da nadopunim one koje nisu popratile zadnjih par strana - postoji nova grupa na fejsu gdje smo mi sa Sanjarkine liste - već je poprilično aktivna iako postoji tek par sati i k tome je i vikend  javite se Baby, Žabici, Kleopatri, Abies, Kiki, Starim, Mare, Sandri, Zumbul, Bebačici, Teji, Giti, Bruni, Marie, Inaj ili meni na pp da vas znamo ubaciti jer je grupa tajna 

sarlina
    14. Svibanj 2016. 14:52

Ne mogu vas ni ja naci... Napisite ime grupe.. Pa ce ici lakse...

CrazyPuppet
    14. Svibanj 2016. 14:53

Bem vam i taj fejs... sad si moram profil ici napraviti... :-P ajd cim uspijem dragog odljepit od kompa... cim ja sjednem za komp skace oko mene da se pozurim, ko da mu se piški...
    Marigmar ja ti i inace ne jedem iza 5-6... al zato ujutro... ajme ovi na poslu me gledaju u cudu ko luđakinju kolko žderem... 
    Sunshine drzim fige da je s bebom sve u redu! 
    Lena imam ti ja trudnicku vjenčanicu od prave svile, javi se na PP pa ti posaljem sliku, ako te zanima... 
    Kod nas evo konacno osvanulo sunce, pa cemo malo zujit vani.
    Gita dobro nam došla, super si ime odabrala ;-) bit ce nam imenjaci :-)

sarlina
    14. Svibanj 2016. 14:59

Gita dobrodosla... 
    Pregled prosao ok, ctg ok,  u srijedu opet... Carski nakon 37og tt kad Se Mia jos malo udeblja... Sad je 2400...
    Meni je danas tesko... Ima dolje u mom potpisu... Godina dana otkako nam  srce naseg prvog, dugo cekanog andjela, prestalo kucati... 
    Puse....

gita1991
    14. Svibanj 2016. 15:01

hvala crazypuppet, dvoumili smo se između josip i petar, pa je pobijedio josip, a petar odnosno petra ostavljamo kao rezervu za ako Bog da drugo dijete... jednog dana hehehe

Lunale
    14. Svibanj 2016. 15:04

Sarlina, bitno da je sve u redu s tobom i Miom!  Jos malo i ona stize  a za malog andjela, cuva on i vas i seku. Ne mogu ni zamisliti kako ti je ali drzi se draga... pusa!

gita1991
    14. Svibanj 2016. 15:04

sarlina, baš mi je žao, ne mogu ni zamisliti kako ti je, mojim roditeljima je prvo dijete umrlo nakon par dana od poroda...poslije toga je rodila nas četvero ali i dan danas, nakon 25 godina, ponekad ga spomenu i baš im vidim u očima tugu...

Abies
    14. Svibanj 2016. 15:16

Sarlina smrc. No stize cura i postat ti sva radost i utjeha.
    A sto se tice carskog. Pitaj ak te sto zanima.

TPol
    14. Svibanj 2016. 15:36

Pozdrav Gita i dobro dosla! 

Sarlina 😢 
    Vjeverica sad cu ja poslat pm pa me dodaj

Juce sam imala osjecaj da se beba nije prestala mrdat da je non stop skakala, mislite da je to normalno? Mozda jer sam se malo uznemirlila? 

Pozdrav svima! ☀️☀️☀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.