Sandrich ja bi voljela da grupa bude samo za nasu malu familiju s ove teme. Nisam baš za dijeljenje van ove teme/naše grupe na fejsu. 😕😯
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
živim u njemačkoj, i nosim dječaka! :)
imam jedno pitanje,
dakle danas sam ušla u 38 tjedan. bila kod ginek prije dva dana, radila ctg, srce uredu, trudova nema, rukom me pregledala dole i rekla mi da sam zatvorena i da je glava okrenuta prema dole, da je sve uredu i da dođem za 10 dana na kontrolu.
jeste i vi išle svaka dva tjedna na kontrolu pa čak i u zadnjem mjesecu trudnoće? još da napomenem da me već mjesec dana nije gledala ultrazvukom, nego samo rukom opipa…
hvala na odgovorima
Teja ako je sa kolica jaje mislim da samo pojasom ucvrstis. I meni se micalo u smislu da sam silom mogla pomaknuti, ali mislim da pojas zablokira u slucaju nedajboze necega.
Gita dobrodosla 😊
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Puni se grupa
Gita dobrodošla!!
Marigmar ni ja ne znam sad vise razliku. Do sad kad bih opipala kvrgu ili izbočenje bila sam uvjerena da je to moj malac. Tim vise sto kad bih pomazila tu kvrgu, ona bi polako nestala.. Sad cure to opisuju kao kontrakcije bo!
Marigmar mene zna žgaravica probuditi, ili čak ne dat mi spavat... Kad mi se to dogodi, ustanem, odem pojest jabuku i popiti jamnice (to sam jedino otkrila da mi odgovara, svak ima nešto svoje ) upalim tv i čekam da prođe... Kad prođe, vratim se u krevet nadoknaditi svoj cijenjeni san. Ja nisam neka spavalica, mogu funcionirati i nakon 3-4 sata ali znam da se puuno bolje osjećam kad ispunim tih 7-8 sati
Gita kod normalne trudnoce kontrole 4tjedna a na kraju se smanjuje razmak. Meni je sad 36 pa 37tt kont. I ne treba svaki put uzv biti. A mislim da iza termina svaki dan ili svaki drugi
hvala Abies na odgovoru! ma da upravu si, ako je sve uredu nema potrebe detaljne preglede obavljat ionako je kraj trudnoće, a osim toga osjećam se super, mislim da bih mogla na trčanje hehe,osim žgaravice, ništa me drugo ne muči,...
Sortiraj odgovore
Najstariji