Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    14. Svibanj 2016. 11:35

Jutro cure
    Kako ste jutros?
    Zabice ja nisam uspjela naci na fejsu,mozda nekako link da kopiras pa da lakse naci😊
    Bebacica cestitam na kumcetu

MomM.94
    14. Svibanj 2016. 11:40

Jutro ljetnice..  :)

Ja zadnja dva dana mucim muku s nesanicom... Tak da danas izgledam ko da mjesec dana nisam spavala.. Al meni se cini da me sve vise panika pocinje hvatat pa da ima i to veliki utjecaj, stalno imam neki strah da nekaj nije dobro, da mi neko hoce bebu uzet, nocas sam se par puta stresla jer sam imala neki osjecaj ko da neko hoda po sobi...A to mi se nikad nije dogadalo..

Zabice ja ne mogu pronaci grupu, kaze nema rezultata.. Ubaci link tu ako mozes.. :)

Bruna i ja pozitivna na streptokok, popila pola Amokscilina jer dobila svrbez i sad prestala, i idem u ponedjeljak u TA da vidimo kaj dalje.. Bit ce nase bebe super, rijesit cemo mi to..

Nasi planovi za vikend: danas izlezavanje, sutra idemo na pricest...

E sad da vas pitam u vezi autosjedalice... Mi ju jucer pokusavali namontirat u auto, al to nikak nije fikno da se ne mice nikam, i onda zadnji pokusaj je bio donekle oke, al meni to nikak ne stoji u autu.Znam da ste govorile o bazama za as? Dal je to univerzalno? Ili svaka as ima svoju bazu?

🙋‍♀️ 29
    🙋‍♂️30
    14.06.2016 💙👶
    Someone i love was never born. 💓😇
    22.02.2022 💔 21.tt
    27.12 ➕
    Baby girl 💗

Abies
    14. Svibanj 2016. 11:47

As. Ovisi kakav pojas imas. Stavis zakopcas. U sl sudara ono se samo stopira nakon par mm. Imas i na ebay neke remene za isofix sisteme. Ili bazu isofix uzmes ak te toliko smeta

Bruna257
    14. Svibanj 2016. 12:03

Pozz curke.... Ja potegnula spavanje do prije pola sata... :D doduse budila se tu i tamo,da sam popila atb i ostalje lijekove... Noc je bila budna,oko 6tek zaspala.... To mi vec pod normalno 😁 danas i raspolozenje malo bolje, al mucnina nakon popijenog klavocina ne odustaje... Sad vec rucak fino mirise, mama kuha, mm po vani brlja a sister u ciscenju :) blago meni 👏👏

Sister kupila jucer krevetninu u bubamari, predivna je 😍😍😍 i kupila mi jedne ljubicaste bubaba tetre i obicne bijele... Uopce mi se ne cine tako tanke i lose, lajkam ih...

Zabice ni ja ne mogu naci grupu na fejsu... Dobro si je zastitila 😝

Teja, znaci u istom smo sosu... Kakav svrbez si dobila? Ja cu ga popit ovako ili onako, na silu... Pijem i lactogyn, rekla mi zena 2x1 al ne 2sata prije i poslije popijenog atb... Za slucaj da gljive ne pocnu bujat... 🍄 ma rijesit cemo se nekako tih bestija...

Neznam,mozda sam jos nesto mislila komentirat, al eto,senilna sam :P

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

zabica25
    14. Svibanj 2016. 12:10

https://www.facebook.com/groups/564011857091758/

Evo link...ak zapnete, javite se s imenom na fejsu u pp pa vas dodam...
    ne treba biti grupa tajna, nećemo dodavati nikoga izvan klokanice :)

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

vjeverica8
    14. Svibanj 2016. 12:17

Dobar dan!
    I ovdje kiša, standardno... 
    Vidim još je samo jedna proljetnica ostala od aktivnijih članova tamo, ostale se sve porodile. Sad je nas red 
    Hvala Sanjarka!  Nikako dočekati te dvoznamenkaste brojeve  još Mare i Lena i sve smo tu  
    Danas radim tiramisu mm, on inače ne voli ni sir ni kavu, ali hoće tiramisu.  Mama mi dala neki ekstra lagani recept bez kuhanja/pečenja.. Ako se njemu ne svidi, sve ste dobrodošle na degustaciju  Btw, ni ja ne konzumiram svježi sir i kavu tako da ga ja sigurno neću jesti 

gita1991
    14. Svibanj 2016. 12:23

Jutro svima, nova sam i vidim da nas ima koje se ubrzo trebamo poroditi.
    Meni je termin 04.06. i jedva čekam.. :) prvo nam je dijete 

Abies
    14. Svibanj 2016. 12:31

Dobrodosla Gita! 
    Odakle si? Cura/decko?

uykmyjh
    14. Svibanj 2016. 12:34

Gita dobrodošla 
    Evo ja sam poslala zahtjev za grupu. Bili možda bilo bolje staviti naziv baš  "LJetne bebe 2016." tako da i eventualno mame po fejsu znaju  čemu se radi? Ili bi vi baš da bude private?

Marigmar
    14. Svibanj 2016. 12:35

Dobrodošla Gita1991 😀

Evo meni već pod normalno da ne spavam, sad već dvije noći malac luduje i još kontrakcije, teško mi je i odrediti razliku pa ako netko može da mi objasni jer meni Non stop udarci, kvrge, stezanja, bolovi i to obavezno navečer i noću 😁. Pa malo žgaravica, uglavnom ispada da samo kukam ali meni to jako teško pada jer sam inače spavalica i bez 8h sna ne mogu 😥 Očito me majka priroda privikava 😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.